Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.  (Read 274892 times)

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

December 28, 2011, 11:22:34 AMReply #1275

Offline kokobios

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #1275 on: December 28, 2011, 11:22:34 AM »
:llol: :llol:

Το αμάξι το βλέπω πολύ συχνά μιας και είναι δίπλα μου, όμορφο αν εξαιρέσουμε τη ζάντα (με ένα βάψιμο σε μαύρο κάτι γίνεται), αλλά δεν έχω μάθει/ακούσει κάτι για στούκα!

Πω, αυτη την κουβεντα την ειχα και με το Διονυση προχθες, ενταξει δεν θα την επελεγα κιολας την ζαντα αλλα απο κοντα βλεπετε ρε!
Του εχω ριξει παντως μια γρηγορη ματια και δεν φαινεται να εχει βαψιματα και διαφορες στο χρωμα, αν καποιος ενδιαφερεται δεν εχω προβλημα παιρνοντας μια απο αυτες τις μερες να σταματησω και να το δω προσεκτικα περναω συνεχεια απο εκει αφου ειναι διπλα στο σπιτι μου, ακομα και με το ποδηλατο σταματαω αν ειναι να το μελετησω, η συγκεκριμενη μαντρα εχει μετρια φημη, εχει βεβαια και πολλα εξαιρετικα αλλα και σπανια αυτοκινητα, αλλα ενας φιλος μου εχει πετυχει και γερμανικο Μ3 με γυρισμενα χλμ. Το πηγε για ελεγχο και του το βρηκαν αμεσως, οποτε και δεν προχωρησε στην αγορα.

Aστα! Αυτα βλεπω και λυπαμαι να δωσω 3-3.5κ για nα, αφου με 5 ακομα παιρνω nc.

Ρε μαλακα Γιαννη αμα δεν ηξερα το κολλημα που εχεις με την βελτιωση θα σου ελεγα να μην το σκεφτεις καν το ΝΑ, πας να μπλεξεις τωρα με σαπια αμαξωματα 15ετιας ? ΟΚ δεν σου αρεσε το Στουκι, αλλα τουλαχιστον δεν ετριζε και δεν ειχε σαπιλες, σκεψου οτι τα ΝΑ θα εχουν αλλαξει και 2-3 ιδιοκτητες, γιατι αν καποιο ειναι πραγματικα σε καλη κατασταση θα πουλιεται ακριβοτερα και απο NC!
Αν σε ενδιαφερει παντως εδω κοντα στο σπιτι μου σε ενα φανοποιειο υπαρχει ενα Merlot με ΗΤ δεν ξερω τι παιζει με αυτο παντως σαν χρωμα και εμφανιση ειναι υπεροχο, το εχουμε ξανασυζητησει και εδω μεσα.

Λοιπόν παιδιά.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1390631/
Πήγα από τον μαντρά με το παραπάνω ΜΧ και αφού είδε το δικό μου για 3 λεπτά ακριβώς (χαλαρός οπτικός έλεγχος!!!) άνοιξε το CAR.GR είδε τι παίζει στις τιμές των golf και μου λέει 2.500€ διαφορά στο μπάμ (είδε κάτι golf σαν το δικό μου να ξεκινάνε από 8.000€-8.300€ και πυροβόλησε τιμή). Τον είδα πολύ χαλαρό στον έλεγχο του δικού μου αλλά την τιμή δεν βλέπω να την κατεβάζει.. Εντομεταξύ στο δικό μου προχθές άναψε το λαμπάκι του κινητήρα, το πήγα σε 3 συνεργεία και μουπαν 450€ αντλία νερού στον κομπρέσορα.Και σκέφτομαι εγώ, αν καταφέρω να πάω την τιμή στα 2.000€ ουσιαστικά το παίρνω με 1.500€ (αφού δεν νοιάστηκε καν για την ένδειξη στο καντράν ο τύπος, άρα δεν αλλάζω αντλία). Αξίζει ρε παίδες??
Το ΜΧ το είδα, φαίνεται ατρακάριστο, τα χιλιόμετρα όπως λέει αυτός είναι πραγματικά, είδα το βιβλίο σέρβις, μηχανικά είδα μια μηχανή καθαρή, γενικά είναι καλό. (όλα αυτά χωρίς βέβαια να είμαι ειδικός, απλά οπτικά). Και μια παρατήρηση είναι ότι είδα τα δισκόφρενα μπρος και πίσω και μου φάνηκαν σαν σκουριασμένα (στις φώτο στην αγγελία ειναι οκ) και μου λέει ότι με το πρώτο φρανάρισμα θα φύγει, είναι από τα νερά του πλυσίματος και τις βροχές επειδή το έχει έξω. Ισχύει??
Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος, αλλά το ΜΧ του τύπου είναι κούκλα!! Τι λέτε???

December 28, 2011, 11:38:56 AMReply #1276

Offline george1.8

« Reply #1276 on: December 28, 2011, 11:38:56 AM »
Όσο αφορά τις δισκόπλακες είναι από το πλύσιμο...
Όσο αφορά το check engine, πριν το πας το σβήνεις... :-X

Τα NC δεν έχουν βιβλίο Service, αν τα service έχουν γίνει στην Mazda παίρνεις τηλ, δίνεις τον αρ.πλαισίου και σου λένε...Αν δεν έκανε servise στην Mazda τότε δεν θα ξέρεις το αν το book service που σου δίνει ο μαντρας είναι και το σωστό.
Γενικά όμως είναι εν α αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα, οπότε μην αγχώνεσαι... Τσέκαρε το με έναν φαναρτζή και αν είναι καλό προχώρα το....

Για την τιμή παζάρεψε το, είναι δύσκολη εποχή για τους μαντράδες. Και τον συμφέρει να πάρει ανταλλαγή το δικό σου γιατί θα του φύγει πιο ευκoλά από το Mx5

ΝC Mid 1.8 Brilliant Black...

December 28, 2011, 11:46:54 AMReply #1277

Offline heavenandhell82

« Reply #1277 on: December 28, 2011, 11:46:54 AM »
Τέλικα αυτή η ζάντα βλέπετε από κοντά,αυτές τις μέρες που πέρασα από κει και την είδα...Εχεις δίκιο Κων/νε!!
αν τα χμ είναι πραγματικά μια χαρά ειναι...φυσικά δεν έχει ESP/TCS...είναι του 06'...χεράκια μόνο...παζαρεψε τον ρε...δεν πουλάει τπτ ο τύπος με αυτά που έχει εκεί...σίγουρα ζορίζεται πολύ..χτύπα τον αλύπητα όπως μας "γαργαλάγαν" όλους εμάς τις "καλές εποχές"...

December 28, 2011, 11:53:24 AMReply #1278

Offline xenos

« Reply #1278 on: December 28, 2011, 11:53:24 AM »
Από focus είναι οι ζάντες?
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 28, 2011, 11:57:16 AMReply #1279

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1279 on: December 28, 2011, 11:57:16 AM »
Oχι ρε Ξ. ζαντες του εμποριου ειναι απλα μοιαζουν λιγο με του focus! Εγω σας λεω απο κοντα δεν ειναι τοσο τραγικο!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 28, 2011, 11:57:38 AMReply #1280

Offline kokobios

« Reply #1280 on: December 28, 2011, 11:57:38 AM »
παιδιά σας διαβεβαιώνω ότι όση ώρα ήμουν εκεί (15 λεπτά) έδωσε πινακίδα σε 1 mercentes cabrio (δεν είδα μοντέλο) σε πελάτη που μόλις το αγόρασε και έκλεισε ένα άλλο deal από τηλέφωνο για ένα αμάξι που έκανε 50.000€ :???: :???: Απίστευτο!ποιός παίρνει τέτοια αμάξια σήμερα ρε γμτ??? οπότε κάτι κινείται...
Αρ. πλαισίου δεν πήρα..λέτε να μου πει η MAZDA από την πινακίδα αν έχει κάνει τα σερβις εκεί??
Ρε ο τύπος είναι ότι ναναι..Η μόνη παρατήρησή του για το δικό μου ήταν ότι δεν έχει bucket καθίσματα (ενώ ήταν ανοικτό το check engine) :o :o
Πάντως του πούλησα παραμύθι ότι http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1898810/  αυτό το ΜΧ μου το έδωσε με 1.000€ ο μαντράς και μου είπε να πάω να το πάρω τρέχοντας!!! ο τύπος είναι στα α@@@@α του...δεν ξέρω πως να τον παζαρέψω...χαχαχαχα!!

December 28, 2011, 12:41:28 PMReply #1281

Offline heavenandhell82

« Reply #1281 on: December 28, 2011, 12:41:28 PM »
εγώ είχα δώσει πινακίδα όταν πήρα το δικό μου και τα βρήκαν όλα...

December 28, 2011, 12:56:48 PMReply #1282

Offline sultan

« Reply #1282 on: December 28, 2011, 12:56:48 PM »
κοκοβιε επειδη μενω κοντα στην κυμης το αμαξι το βλεπω πολλους μηνες εκει. ο τυπος δεν εχει προβλημα να το κρατησει και αλλους τοσους. Αυτος πουλαει πολυ πιο ακριβα αυτοκινητα και βγαζει απο εκει τα λεφτα του. για μενα ψαξε αλλου.

December 28, 2011, 01:29:53 PMReply #1283

Offline Basilmx5

« Reply #1283 on: December 28, 2011, 01:29:53 PM »
^ με προλαβες...

Θα ειδες και εσυ τι αμαξια εχει μεσα, πανακριβα, και ειναι χρονια εκει... τουλαχιστον 3 που τα βλεπω...
Ψαξε αλλου και καλυτερη τιμη θα πετυχεις και δε θα κανεις τη χαρη του τυπου που το παιζει large... θα βρεις και αλλα nc εξισου καλα... ασε που αυτο η ζαντα ειναι χαλια.

December 28, 2011, 01:59:11 PMReply #1284

Offline iNFiNiTy

« Reply #1284 on: December 28, 2011, 01:59:11 PM »
O συγκεκριμένος έμπορος πράγματι πουλάει πολλά αυτοκίνητα (και μάλιστα πολύ ακριβότερα) και δουλεύει πολύ με ανταλλαγές.

December 28, 2011, 03:26:00 PMReply #1285

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1285 on: December 28, 2011, 03:26:00 PM »
Παιδια περναω καθε μερα απο εκει γιατι μενω πολυ κοντα, πουλαει αρκετα αυτοκινητα, οντως το ΜΧ ειναι εκει πολυ καιρο και επισης καποιος απο εκει μεσα το χρησιμοποιει και με πινακιδες ΔΟΚ το εχω δει να κινειται.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 28, 2011, 04:04:43 PMReply #1286

Offline gr8

« Reply #1286 on: December 28, 2011, 04:04:43 PM »
Τα NC δεν έχουν βιβλίο Service,..

εγω έχω.. το σωστό είναι "τα nc απο καποια στιγμή και μετά δεν έχουν βιβλίο Service.."

(έχει ξανασυζητηθεί νομίζω..)  :)

December 28, 2011, 04:12:48 PMReply #1287

Offline iNFiNiTy

« Reply #1287 on: December 28, 2011, 04:12:48 PM »
Παιδια περναω καθε μερα απο εκει γιατι μενω πολυ κοντα, πουλαει αρκετα αυτοκινητα, οντως το ΜΧ ειναι εκει πολυ καιρο και επισης καποιος απο εκει μεσα το χρησιμοποιει και με πινακιδες ΔΟΚ το εχω δει να κινειται.
Πάλι καλά που βάζει και τις ΔΟΚ.
Θυμάμαι στο Λιτόχωρο ήταν ένας μάντρας με καλά αυτοκίνητα (bmw, porsche) και τα κινούσε συνεχώς χωρίς πινακίδες και μάλιστα σε υπεραστικά δρομολόγια. :zalistika:

December 29, 2011, 02:36:19 PMReply #1288

Offline heras

« Reply #1288 on: December 29, 2011, 02:36:19 PM »
Ο συγκεκριμενος μαντρας δεν μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις....πριν 2-3 χρονια που κοιταζε ενας φιλος μου για Μ3 Ε46 ειχε εκει ενα που μεσα εξω ηταν κουκλα και με πολλα εξτρα αλλα στην πορεια διαπιστωθηκε μεσω ενος bmw forum οτι ειχε κομμενο και ξανακολλημενο πατωμα ενω σε ερωτηση για ελεγχο ηταν ''ναι μεν αλλα''...γενικα ειχε ενα ξυνισμενο υφος που μας απετρεψε τα περαιτερω οποτε τον χαιρετησαμε  :hello:
ΜΚ 1,5

December 29, 2011, 04:35:57 PMReply #1289

Offline kokobios

« Reply #1289 on: December 29, 2011, 04:35:57 PM »
Παίδες. 2.500€ + golf είναι η τελική προσφορα.. τι λέτε? αξίζει??