Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#18]  (Read 152120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 14, 2013, 03:43:33 PMReply #420

Offline alfie86

Re: Μπλα μπλα [#18]
« Reply #420 on: March 14, 2013, 03:43:33 PM »
Αυτο με το Πλαισιο ειναι καλοστημενη πλακα...Εχω προσωπικο φιλο που δουλευει στο τμημα service και μου το ειπε οταν τον ρωτησα  ;)..

March 14, 2013, 03:47:55 PMReply #421

Offline saldale

« Reply #421 on: March 14, 2013, 03:47:55 PM »
Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα στο forum?  (και σε όλα τα forum φαντάζομαι...)

Απο τη μία υπάρχουν 100/200/1000/5000 "άρρωστοι" που κάνουν το κέφι και το μεράκι τους και απο την άλλη 3/4/5 που βλέπουν τους υπόλοιπους ως πιθανούς "πελάτες" και το forum ως μαγαζάκι.

Και δεν πάει σε σενα προσωπικά το σχόλιο αυτό Αχιλλέα. Γενικά μιλάω.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

March 14, 2013, 04:00:06 PMReply #422

Offline nmwisima

« Reply #422 on: March 14, 2013, 04:00:06 PM »
Είσαι φάουλ πριν καν ξεκινήσεις να γράφεις.  :nono:

Κάνεις αντιγραφή άλλου προϊόντος και τολμάς να μιλάς και για το δίκιο σου από πάνω; Και όχι απλά εμπνεύστηκες από την εμφάνιση του, αλλά έφτιαξες καλούπι για να κάνεις ακριβές του αντίγραφο;  :o

Εγώ προσωπικά θα ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ, όχι να βγω να ζητάω τα ρέστα (δημόσια κιόλας), αλλά μόνο να σκεφτώ να αντιγράψω και να χρεώνω για αυτό.  :-X

Άμα είσαι μάγκας, βγες φτιάξε προτότυπο προϊόν, μείνε μπροστά από τον ανταγωνισμό, και θα πουλήσεις μια χαρά. Τότε άμα σε αντιγράψει κάποιος, κλάψε και κατηγόρα όσο θες. Μέχρι τότε όμως δεν δικαιούσαι να μιλάς.

Φαντάζομαι δεν μιλάς για το ducktail το οποίο έκανες quote γιατί ειναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ σχέδιο το οποίο αγόρασα ακριβώς γι αυτό το λόγο εν γνώση του ιδιοκτήτη και του δημιουργού και δεν τίθεται κανένα θέμα αντιγραφής από μέρους μου. ;)

Μάλλον αναφέρεσαι στο θέμα των roll bar και σε παρακαλώ να το διευκρινήσεις γιατι όπως το έχεις γράψει φαίνεται σαν να εχω κάνει κάτι μεμπτό εγώ.

Α.

March 14, 2013, 04:01:47 PMReply #423

Offline nmwisima

« Reply #423 on: March 14, 2013, 04:01:47 PM »

Υποθέτω ότι είναι έτσι, γιατί δεν νομίζω να χρειάζεται να αποδείξω μετά από τόσα χρόνια ότι αγαπάω το αυτοκίνητο, αλλά και το φόρουμ ;)

March 14, 2013, 04:04:33 PMReply #424

Offline makrixeris

« Reply #424 on: March 14, 2013, 04:04:33 PM »
εδώ υπάρχουν άτομα τα οποία επειδή πιάνουν λίγο τα χέρια τους προσπαθούν να βγάλουν λεφτά(και δεν ζητάνε ένα συμβολικό ποσό) ζητάνε παραπάνω και από μαγαζιά αλλά είναι μειοψηφία ξέρουμε ότι η πλειοψηφία χαίρεται να βοηθάει μέλη του forum χωρίς κανένα $$

March 14, 2013, 04:41:11 PMReply #425

Offline Manolis

« Reply #425 on: March 14, 2013, 04:41:11 PM »
Απο τη μία υπάρχουν 100/200/1000/5000 "άρρωστοι" που κάνουν το κέφι και το μεράκι τους και απο την άλλη 3/4/5 που βλέπουν τους υπόλοιπους ως πιθανούς "πελάτες" και το forum ως μαγαζάκι.

Υποθέτω ότι είναι έτσι, γιατί δεν νομίζω να χρειάζεται να αποδείξω μετά από τόσα χρόνια ότι αγαπάω το αυτοκίνητο, αλλά και το φόρουμ ;)

Αφού έχουμε γίνει ήδη γαλατικό χωριό,ένα σχόλιο παραπάνω δεν θα πειράξει.
Μου το έγραψες και χτες στο fb,το γράφεις και εδώ σήμερα.Χωρίς να αμφισβητώ το quote σου (τα αγαπάς και τα δύο),πως αυτή σου η φράση
αναιρεί αυτό που έγραψε ο Αντώνης?Γιατί ειλικρινά δεν το καταλάβαινω.

March 14, 2013, 04:44:34 PMReply #426

Offline achilles

« Reply #426 on: March 14, 2013, 04:44:34 PM »
Έχασα φαίνεται  πολλά επεισόδια, η γνώμη μου είναι όπου μπαίνει καθαρά το κέρδος  σαν προτεραιότητα στα ποστ ενός μέλους (και δει νέου) χαλάει το φιλικό κλίμα  που είναι βασικό συγκολλητικό  συστατικό ενός φόρουμ, δεν λέω ότι  δεν πρέπει να είναι μέλη και να ποστάρουν τα παιδιά που βγάζουν κάποια χρήματα από την εμπορία ανταλλακτικών  ή την προσφορά υπηρεσιών αλλά αυτό να γίνεται προς όφελος και των μελών και του φόρουμ (πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές αυτό  γίνεται), επίσης θεωρώ ότι μισόλογα  και υπονοούμενα κάνουν επίσης ζημιά, κάτι παρόμοιο είχε ξεσπάσει και στο 106sportclub πριν από αρκετά χρόνια και ειδικά  στα club των rx8 τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι.
Όσο για το όριο στα ποστ για ποστάρισμα   αγγελίας πιστεύω ότι πρέπει να συνδυαστεί και με χρονικό  όριο  από την ημερομηνία εγράφης ή πρώτου ποστ στο φόρουμ π.χ τρείς ή έξι ή … μήνες

March 14, 2013, 04:50:20 PMReply #427

Offline HOUZIK

« Reply #427 on: March 14, 2013, 04:50:20 PM »
Χωρις να εχω παρει ρολμπαρ και ασχοληθεί με το θεμα,
σαν τριτος βλεπω οτι το αποτέλεσμα ειναι οτι το ιδιο προϊόν πλεον μπορει να αποκτηθεί με 100+ ευρω λιγότερο...

Δεν ειναι τα πράγματα απαραίτητα όπως τα βλέπεις σαν τρίτος όμως Γιάννη μου........
Περα απο το παρασκηνιο που εχει προηγηθεί και δεν με αφορα, βλεπω οτι πλεον το ρολ μπαρ εχει γινει προσιτό για αγορα σε πολλα παιδια που μας διαβαζουν...
Θετικο αποτελεσμα για το forum λοιπον και τελος!

Οσον αφορα τα υπολοιπα, this is the business....
Και εμενα στην δουλεια μου πολλες φορες με 'ριχνουν', αλλες ομως φορες ειμαι εγω απο πανω.
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE

March 14, 2013, 04:52:00 PMReply #428

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #428 on: March 14, 2013, 04:52:00 PM »
Στο θεμα μου τωρα  :P Ειναι κανεις απο δω κατοικος Χανίων?Απο σποντα(λογω δουλειας)θα ειμαι απο αυριο μονιμος κατοικος Κρητης.
Αν τις ημερες του 15αυγουστου εισαι εκει, τοτε θα τα πουμε απο κοντα. Ο Κωστας ειναι απο Χανια και μενει μονιμα εκει αλλα πλεον δεν πολυμπαινει στο φορουμ. Ειναι και ο Αιμιλιος αλλα δεν ξερω που βρισκεται και αν ειναι Χανια γιατι δεν μου μιλαει πια!!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

March 14, 2013, 05:05:20 PMReply #429

Offline nmwisima

« Reply #429 on: March 14, 2013, 05:05:20 PM »
Χωρίς να αμφισβητώ το quote σου (τα αγαπάς και τα δύο),πως αυτή σου η φράση

Δεν είπα Μανώλη πουθενά ότι αναιρεί αυτο ππου εγραψε ο Αντώνης.
Εκανε υποσημείωση με προσωπική αναφορά και απάντησα σε αυτη μονο. :good:

η γνώμη μου είναι όπου μπαίνει καθαρά το κέρδος σαν προτεραιότητα στα ποστ ενός μέλους (και δει νέου) χαλάει το φιλικό κλίμα που είναι βασικό συγκολλητικό  συστατικό ενός φόρουμ, δεν λέω ότι δεν πρέπει να είναι μέλη και να ποστάρουν τα παιδιά που βγάζουν κάποια χρήματα από την εμπορία ανταλλακτικών  ή την προσφορά υπηρεσιών αλλά αυτό να γίνεται προς όφελος και των μελών και του φόρουμ (πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές αυτό  γίνεται) επίσης θεωρώ ότι μισόλογα  και υπονοούμενα κάνουν επίσης ζημιά, κάτι παρόμοιο είχε ξεσπάσει και στο 106sportclub πριν από αρκετά χρόνια και ειδικά  στα club των rx8 τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι.

Με καλυπτεις απόλυτα :exaclty:

March 14, 2013, 05:06:09 PMReply #430

Offline Manolis

« Reply #430 on: March 14, 2013, 05:06:09 PM »
Χωρίς να αμφισβητώ το quote σου (τα αγαπάς και τα δύο),πως αυτή σου η φράση

Δεν είπα Μανώλη πουθενά ότι αναιρεί αυτο ππου εγραψε ο Αντώνης.
Εκανε υποσημείωση με προσωπική αναφορά και απάντησα σε αυτη μονο. :good:

Είπα και εγώ..

March 14, 2013, 09:10:54 PMReply #431

Offline xenos

« Reply #431 on: March 14, 2013, 09:10:54 PM »
Παντως συμφωνω κ εγω οτι το φορουμ εχει γινει λιγο λαικη αγορα...  :llol:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

March 14, 2013, 09:18:26 PMReply #432

Offline gianic

« Reply #432 on: March 14, 2013, 09:18:26 PM »
Καλυτερα λαικη αγορα παρα carrefour.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

March 15, 2013, 12:49:53 AMReply #433

Offline gabi_haros

« Reply #433 on: March 15, 2013, 12:49:53 AM »
Θέλω να τοποθετήθω.
Ένα από τα αγαπημένα μου τόπικ είναι αυτό των αγγελιών.
Οι αγγελίες ζήτησης και πώλησης και το ψάξιμο για ευκαιρίες είναι σίγουρα ένας κύριος λόγος που εγώ μπαίνω στο φόρουμ.
Απόδειξη αυτού ότι στο mx5. club σταμάτησα να μπαίνω από τη στιγμή που έπαψαν οι αγγελίες.
Είναι ωραίο να χαζεύεις, ωραίο να ονειρεύεσαι πράγματα που θες κάποια στιγμή να αποκτήσεις (αυτός δεν είναι και άλλωστε ο λόγος που ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ μας σπαταλάμε ώρες στο car και σε αντίστοιχα site κοιτώντας άσχετα αυτοκίνητα;) και ωραίο να ανακαλύπτεις ευκαιρίες.
Εγώ έχω συμμετάσχει σε γκρουπ μπάι, έχω προσπαθήσει να οργανώσω, έχω πουλήσει και έχω αγοράσει πολλάκις μέσα από το φόρουμ, είτε κερδίζοντας, είτε χάνοντας λεφτά, είτε βοηθώντας είτε δεχόμενος βοήθεια από άλλους.
Αυτο ΕΙΝΑΙ το νόημα του φόρουμ, οι αγοροπωλησίες αν δεν περιέχουν αισχροκέρδια αλλά μία σχέση win-win είναι μέρος της αλληλεγύης που όλοι επιθυμούμε σήμερα.
Και που είναι και τόσο απαραίτητη τη σήμερον ημέρα.

March 15, 2013, 12:56:10 AMReply #434

Offline gabi_haros

« Reply #434 on: March 15, 2013, 12:56:10 AM »
Και για να τεκμηριώσω το παραπάνω:
WE ARE HIRING!

SALES REPRESENTATIVE: http://workablehr.com/j/7EA19BB1C0

PRODUCT MANAGER :
http://workablehr.com/j/3795F2BB45

Και οι δύο θέσεις αφορούν Ελληνικό start-up στο www.doctoranytime.gr

(Όποιος στείλει να μου το πει)

Επίσης πείτε με μαζόχα, όλοι ξέρετε πόσο έχω πλακωθεί κατά καιρούς με Αχιλλέα αλλά εγώ γουστάρω που ένα νέο παιδί που είχε μείνει άνεργο έχει στήσει μία μικρομεσαία επιχείρηση και καταφέρνει να βγάζει μεροκάματο με τη βοήθεια σας (εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα όχι από μένος ή κακία αλλά δεν έχει τύχει).
*Μεροκάματο γτ κανείς δεν πιστεύω να νομίζει ότι έχει γίνει ο επόμενος Γκέϊτς).
Το ίδιο ισχύει και για dogits, Haris, Rev και όλους όσους γνωρίζω ή έχω ακούσει ότι βγάζουν λεφτά έτσι.