Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#2]  (Read 245435 times)

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

July 17, 2009, 03:01:45 PMReply #510

Offline haris_nc

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
« Reply #510 on: July 17, 2009, 03:01:45 PM »
Ηλια ο συγκεκριμενος(ο 1ος) ειναι οντως ιδιοκατασκευη.Καλλυπτει κ τις "τρυπες" των roll bar γτ κ απο εκει περνα αερας.Σιγουρα θα ειναι πιο αποτελεσματικος απο τον εργοστασιακο.Ακομα πιο σιγουρα ομως θα ειναι κ εκνευριστικος.Η mazda εχει προικησει το miata με μια καταπληκτικη οροφη τοσο απο πλευρας ποιοτητας τοσο κ απο πρακτικοτητα κ στο NC ιδιαιτερα η δουλεια ειναι εξαιρετικη.Με ενα τετοιο ανεμοθραυστη θα πρεπει να αποβιβαζεσαι απο το αμαξι για κλεισεις την οροφη πραγμα που με τον εργοστασιακο δε συμβαινει.Ενδεικτικα σου αναφερω οτι πριν λιγες ωρες γυρνωντας απο την "πιστα" με επιασε ψιχαλα στο δρομο.Πολυ απλα επιασα δεξια,χαλαρωσα το ρυθμο κ με 50χαω ωρα με το ενα χερι ανεβασα την κουκουλα....ουτε χρειαστηκε να σταματησω,ουτε βραχηκα ουτε τπτ.... ;) Επισης για να ανοιξεις την οροφη κ να παραμεινεις εντος του αυτοκινητου θα πρεπει ή να εισαι ο τιραμολα :P η να "ριξεις" την κουκουλα κ οχι να την "αφησεις" οπως θα επρεπε.Αυτο μπορει να μη δημιουργησει προβλημα στην κουκουλα καθεαυτη ή στο σκελετο της, αλλα ενδεχεται να κανει ζημια στο rain rail που εδραζεται κατω απο το χωρο αποθηκευσης της. ;)
Φυσικα ολα αυτα ισχυουν επισης κ για ολους τους μη ανακλινομενους ανεμοθραυστες:

1. http://www.miatamania.com/Shop/ViewProducts.aspx?PlateIndexID=74660
2. http://www.miatamania.com/Shop/ViewProducts.aspx?PlateIndexID=74736
3. http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/1324
4. http://www.mx5parts.co.uk/product_info.php/products_id/1347

Για τελος μια προταση.Παρε πρωτα το NC σου,οδηγησε το για λιγο καιρο κ αποφασισε αν χρειαζεσαι περισσοτερη προστασια απο τον αερα απο αυτη που προσφερει ο εργοστασιακος.Εξαλλου το NC προστατευει πολυ καλυτερα του επιβατες απο τους στροβυλισμους του αερα σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες κ αυτο ισως να το καταλαβες απο το συντομο test drive που του εκανες.Ενδεικτικα με ανεβασμενα παραθυρα κ ανεμοθραυστη μεχρι τα 120 εισαι αρχοντας. :)

;) τελικά έχεις απόλυτο δίκιο Ηλία!  (χθες θέλαμε να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει λίγος αέρας)

Το πηρες τελικα?????

edit by jSkyline + Liakos : Ρε Χαρη δεν σε προλαβαινουμε ρε φιλε παντου off topic βγαινεις !!! :tease:
« Last Edit: July 17, 2009, 03:21:13 PM by jSkyline »

July 17, 2009, 03:20:08 PMReply #511

Offline Basilmx5

« Reply #511 on: July 17, 2009, 03:20:08 PM »
Nα συνεχισω λοιπον κ να πω οτι σημερα το πρωι βρεθηκα στα Μελισσια για δουλεια κ αφου πηρα το καφε μου απτο φαν-γευσεις (κατα τα αλλα δουλεια ε? :moutza:) σταματησα σενα περιπτερο κ επεσε το ματι μου στο BURN OUT κυπριακης εκδοσης.. κ ο λογος? ειχε αφιερωμα στο nurburgring, επιμορφωτικο θα το ελεγα, κ γιαυτο λοιπον κ το πηρα... Οταν λοιπον αρχισα να το ξεφυλλιζω επεσε σε ενα αρθρο που εγραφε: πολυλογια nmwisima
ωπα... γνωστο nickname... καλως μου το λεω.. αλλα με τιποτα δεν περιμενα να σου αρεσει αυτο το suv-cub  :tease:... Βεβαια καταλαβαινω παρουσιαση ειναι.. :)

Παντως το Nurburgring ολα τα λεφτα...

July 17, 2009, 03:23:37 PMReply #512

Offline haris_nc

« Reply #512 on: July 17, 2009, 03:23:37 PM »
Ηλια ο συγκεκριμενος(ο 1ος) ειναι οντως ιδιοκατασκευη.Καλλυπτει κ τις "τρυπες" των roll bar γτ κ απο εκει περνα αερας.Σιγουρα θα ειναι πιο αποτελεσματικος απο τον εργοστασιακο.Ακομα πιο σιγουρα ομως θα ειναι κ εκνευριστικος.Η mazda εχει προικησει το miata με μια καταπληκτικη οροφη τοσο απο πλευρας ποιοτητας τοσο κ απο πρακτικοτητα κ στο NC ιδιαιτερα η δουλεια ειναι εξαιρετικη.Με ενα τετοιο ανεμοθραυστη θα πρεπει να αποβιβαζεσαι απο το αμαξι για κλεισεις την οροφη πραγμα που με τον εργοστασιακο δε συμβαινει.Ενδεικτικα σου αναφερω οτι πριν λιγες ωρες γυρνωντας απο την "πιστα" με επιασε ψιχαλα στο δρομο.Πολυ απλα επιασα δεξια,χαλαρωσα το ρυθμο κ με 50χαω ωρα με το ενα χερι ανεβασα την κουκουλα....ουτε χρειαστηκε να σταματησω,ουτε βραχηκα ουτε τπτ.... ;) Επισης για να ανοιξεις την οροφη κ να παραμεινεις εντος του αυτοκινητου θα πρεπει ή να εισαι ο τιραμολα :P η να "ριξεις" την κουκουλα κ οχι να την "αφησεις" οπως θα επρεπε.Αυτο μπορει να μη δημιουργησει προβλημα στην κουκουλα καθεαυτη ή στο σκελετο της, αλλα ενδεχεται να κανει ζημια στο rain rail που εδραζεται κατω απο το χωρο αποθηκευσης της. ;)
Φυσικα ολα αυτα ισχυουν επισης κ για ολους τους μη ανακλινομενους ανεμοθραυστες:

Για τελος μια προταση.Παρε πρωτα το NC σου,οδηγησε το για λιγο καιρο κ αποφασισε αν χρειαζεσαι περισσοτερη προστασια απο τον αερα απο αυτη που προσφερει ο εργοστασιακος.Εξαλλου το NC προστατευει πολυ καλυτερα του επιβατες απο τους στροβυλισμους του αερα σε σχεση με τις προηγουμενες γενιες κ αυτο ισως να το καταλαβες απο το συντομο test drive που του εκανες.Ενδεικτικα με ανεβασμενα παραθυρα κ ανεμοθραυστη μεχρι τα 120 εισαι αρχοντας. :)

;) τελικά έχεις απόλυτο δίκιο Ηλία!  (χθες θέλαμε να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει λίγος αέρας)

Το πηρες τελικα?????

edit by jSkyline + Liakos : Ρε Χαρη δεν σε προλαβαινουμε ρε φιλε παντου off topic βγαινεις !!! :tease:

Kαλα........

July 17, 2009, 03:36:50 PMReply #513

Offline Hayate

« Reply #513 on: July 17, 2009, 03:36:50 PM »
Πρίν 1 εβδομάδα γλίτωσα χοντρή κλήση, δίπλωμα πινακίδες κτλ. Το μυστικό είναι το ύφος. Στην ελλάδα όλοι πουλάνε μαγκιά, σε σημείο αυτοσκοπού. (επίσης η μαγκιά είναι και το μόνο εξαγώγιμο προϊόν, εκτός του λαδιού και της φέτας) Αν είσαι απλά χαλαρός, δεν ασχολείται κανένας μαζί σου.
Είμαι στην Νέα Φιλοθέη, όπου είναι ενα μπάχαλο οι δρόμοι και για να βγώ πιο γρήγορα στην κηφισίας κάνω 50μ. ανάποδα σε μονόδρομο, που όμως δεν ήξερα οτι είναι μονόδρομος (απαγορευτικό δεν είχε), αν και το ψιλιάστικα απο την φορά των παρκαρισμένων. Πηγαίνω με 10χλμ με 1η, και στο τελείωμα που μπαίνει στον κανονικό δρόμο, πετάγεται με 50χλμ το λευκό χσαρά απο STOP!!! Πλακώνεται στα φρένα και γλιτώνουμε το φιλάκι για 3μ.
Ενώ έχω αρχίσει να βρίζω απο μέσα μου, ακούω τον οδηγό του να χτυπιέται, "που πάτε κύριε ανάποδα, θα μας σκοτώσετε κτλ"... Λέω τώρα την κάτσαμε....
Τέλος πάντων με εντελώς χαλαρό και φιλικό ύφος, του λέω να το συζητήσουμε.. δεν κάνω παραβάσεις ποτέ.. φλάς, προτεραιότητες, κτλ πάντα... έχω να κάνω πολλές μετακινήσεις για δουλειές....... τελικά εκεί που ήταν τσαντισμένος (δεν μου μίλησε άσχημα όμως, κ με πλυθηντικό πάντα) μου λέει, εντάξει γυρίστε και φύγετε κανονικά.
Του δίνω το χέρι, του λέω ευχαριστώ πολύ, και τέλος. normal ήταν αυτός, και ο συνοδηγός στ'@@ του. Και εννοήται πως με βοήθησε γιατί αν ήθελε θα μπορούσε να μου τα πάρει όλα.
TIP: Οδηγούσα το καθημερινό μου Yaris (και με γυναικείο ντιζάιν, αφού είναι της αδερφής μου)
Πιστεύω οτι αν ήμουν με το mazda (πράγμα απίθανο), δεν θα γλίτωνα την κλήση, αφού έχω παρατηρήσει πως προκαλεί κομπλεξικές συμπεριφορές.

July 17, 2009, 04:33:27 PMReply #514

Offline mx5mk1

« Reply #514 on: July 17, 2009, 04:33:27 PM »

Το πηρες τελικα?????

Kαλα........

Ναι Χάρη, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!  ;)

July 17, 2009, 04:42:12 PMReply #515

Offline Konstantinos

« Reply #515 on: July 17, 2009, 04:42:12 PM »

TIP: Οδηγούσα το καθημερινό μου Yaris (και με γυναικείο ντιζάιν, αφού είναι της αδερφής μου)
Πιστεύω οτι αν ήμουν με το mazda (πράγμα απίθανο), δεν θα γλίτωνα την κλήση, αφού έχω παρατηρήσει πως προκαλεί κομπλεξικές συμπεριφορές.

+10000 ;)
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

July 17, 2009, 04:49:19 PMReply #516

Offline option-D

« Reply #516 on: July 17, 2009, 04:49:19 PM »

Ε;  :???:
Κάπου το 'χασες Νάσο..
Η αλήθεια είναι πάντως οτι το mx5 προκαλεί κομπλεξική συμπεριφορά απο άλλους, κυρίως αν είναι περιποιημένο, ο οδηγός κάτω των 25 κι η συνοδηγός μοιραία..

Κλασσική πρώτη σκέψη: "του μπήρε ο μπαμπάς το κάμπριο και μας το παίζει μούρη ο φλώρος"
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 17, 2009, 04:55:27 PMReply #517

Offline Liakos

« Reply #517 on: July 17, 2009, 04:55:27 PM »
Καλοταξιδο Ηλια.Καλα χιλιομετρα να εχεις με το νεο τουτου.Χρωμα?

Νασο ισχυουν τα περι miata,ηλικιας,συνοδου κ κομπλεξ των οργανων....ακομα κ αν εισαι καθ'ολα νομιμος δυσκολα θα γλιτωσεις εστω τον τυπικο ελεγχο. ::-

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

July 17, 2009, 05:15:14 PMReply #518

Offline mx5mk1

« Reply #518 on: July 17, 2009, 05:15:14 PM »
Καλοταξιδο Ηλια.Καλα χιλιομετρα να εχεις με το νεο τουτου.Χρωμα?

Νασο ισχυουν τα περι miata,ηλικιας,συνοδου κ κομπλεξ των οργανων....ακομα κ αν εισαι καθ'ολα νομιμος δυσκολα θα γλιτωσεις εστω τον τυπικο ελεγχο. ::-

Ευχαριστώ πολύ Ηλία!

Γκρι (ποντικί) ::-

July 17, 2009, 05:21:57 PMReply #519

Offline nmwisima

« Reply #519 on: July 17, 2009, 05:21:57 PM »
Nα συνεχισω λοιπον κ να πω οτι σημερα το πρωι βρεθηκα στα Μελισσια για δουλεια κ αφου πηρα το καφε μου απτο φαν-γευσεις (κατα τα αλλα δουλεια ε? :moutza:) σταματησα σενα περιπτερο κ επεσε το ματι μου στο BURN OUT κυπριακης εκδοσης.. κ ο λογος? ειχε αφιερωμα στο nurburgring, επιμορφωτικο θα το ελεγα, κ γιαυτο λοιπον κ το πηρα... Οταν λοιπον αρχισα να το ξεφυλλιζω επεσε σε ενα αρθρο που εγραφε: πολυλογια nmwisima
ωπα... γνωστο nickname... καλως μου το λεω.. αλλα με τιποτα δεν περιμενα να σου αρεσει αυτο το suv-cub  :tease:... Βεβαια καταλαβαινω παρουσιαση ειναι.. :)

Παντως το Nurburgring ολα τα λεφτα...

Χε, χε, χε...

Εχω κάνει κατ' ελάχιστον 56χ4=224 παρουσιάσεις... Να τ' αφήσω;
Έχουν δει τα ματάκια μου...

Αναφέρεσαι σε ένα δίχρωμο τέρας με χρωμιο 20άρες ζάντες???
Ενα φρικαλέο πράγμα???
Τι να γράφω ρε συ? Ειναι μικρή κοινωνία η Κύπρος, παρουσίαση γίνεται, δεν μπορείς να του πεις
του άλλου που σου δίνει το αμάξι, είναι καρακατσουλιό...

July 17, 2009, 05:33:25 PMReply #520

Offline Basilmx5

« Reply #520 on: July 17, 2009, 05:33:25 PM »
Χε, χε, χε...

Ενα φρικαλέο πράγμα???
Τι να γράφω ρε συ? Ειναι μικρή κοινωνία η Κύπρος, παρουσίαση γίνεται, δεν μπορείς να του πεις

Ναι ακριβως αυτο το πραγμα... :llol: :llol:
Ναι ρε καταλαβαινω... απλα ξερεις διαβαζοντας το μου σκαγανε εικονες του στυλ να τα γραφεις κ να κανεις γκριματσες αηδιας παραλληλα.. :llol:

July 17, 2009, 06:11:41 PMReply #521

Offline Hayate

« Reply #521 on: July 17, 2009, 06:11:41 PM »

Ε;  :???:
Κάπου το 'χασες Νάσο..
:llol: Που το έχασα ρε? Της αδερφής μου είναι, το οποίο μου έχει κάνει ευγενική παραχώρηση, αφού κατά 95% παίρνει το μετρό. το 5% που το χρειάζεται της επιτρέπω να μου το παίρνει.. χεχε  Πολύ τίμιο αυτοκίνητο το Yaris πάντως.

Η αλήθεια είναι πάντως οτι το mx5 προκαλεί κομπλεξική συμπεριφορά απο άλλους, κυρίως αν είναι περιποιημένο, ο οδηγός κάτω των 25 κι η συνοδηγός μοιραία..

Κλασσική πρώτη σκέψη: "του μπήρε ο μπαμπάς το κάμπριο και μας το παίζει μούρη ο φλώρος"
Σκεφτόμουν να ανοίξω τόπικ: mx5 και κόμπλεξ, φαντάσου.. έχει πολύ πλάκα κάποιες φορές να παρατηρείς αντιδράσεις. απορρώ αυτοί οι "καημένοι" οδηγοί porsche κ σια τι θα τραβάνε στο δρόμο.
Το γελοίο είναι να βλέπεις παιδιά που τους πήρε ο μπαμπάς vw-ειδή (έστω και με δόσεις) και να σε κοιτάνε σαν να είσαι εσυ το πλουσιόπαιδο.. :zalistika:
Εγω δεν κλέγομαι σε καμία περίπτωση αλλά το δικό μου κοστίζει 6000ε, απο τα οποία τουλάχιστον έχω δουλέψει τα μισά.
« Last Edit: July 17, 2009, 06:14:20 PM by Hayate »

July 17, 2009, 08:37:33 PMReply #522

Offline nmwisima

« Reply #522 on: July 17, 2009, 08:37:33 PM »
Χε, χε, χε...

Ενα φρικαλέο πράγμα???

Ναι ακριβως αυτο το πραγμα... :llol: :llol:
Ναι ρε καταλαβαινω... απλα ξερεις διαβαζοντας το μου σκαγανε εικονες του στυλ να τα γραφεις κ να κανεις γκριματσες αηδιας παραλληλα.. :llol:

:exaclty: :exaclty: :exaclty:

July 17, 2009, 08:45:02 PMReply #523

emilmx

• Guest
« Reply #523 on: July 17, 2009, 08:45:02 PM »
από τα αυτιά μου περνάνε φήμες οτι μερικοί ετοιμάζουν βαλίτσες για κριτή

για δώστε λεπτομέρειες για το που και πότε   :P :P :P

July 17, 2009, 09:14:48 PMReply #524

Offline Liakos

« Reply #524 on: July 17, 2009, 09:14:48 PM »
Εγω,ο Διονυσακος κ ο Μανολης θα ειμαστε σιγουρα "κατω" απο τις 5/8. :)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines