Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#2]  (Read 257662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

July 16, 2009, 10:36:37 PMReply #495

Offline Konstantinos

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
« Reply #495 on: July 16, 2009, 10:36:37 PM »
Haris_NC....Δεν μου λες παλικάρι μου, ήσουν Τεταρτη πρωί στη Σπάτων? Απέναντι στην ABT?
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

July 16, 2009, 10:45:07 PMReply #496

Offline haris_nc

« Reply #496 on: July 16, 2009, 10:45:07 PM »
Το μεροκαματο του τρομου ηταν αυτο..μαλλια κουβαρια πηγαινανε οι μαλα...ες και εγω στη νησιδα......!!!!!

Εφαγα και για ενα 2ωρακι τους 35 βαθμους.....,και ο δρομος δεν ειναι η σπατων,καπως αλλιως ονομαζεται....

ΥΓ.πολυ ησυχια εχουμε σημερα η ειναι ιδεα μου?

July 17, 2009, 01:15:45 AMReply #497

Offline XrhstosZ

« Reply #497 on: July 17, 2009, 01:15:45 AM »
να ρωτησω κατι off topic και χαζο :) Αμα σε σταματισει τροχαια χωρις μπροστα πινακιδα παιζει προβλημα;

July 17, 2009, 01:20:16 AMReply #498

emilmx

• Guest
« Reply #498 on: July 17, 2009, 01:20:16 AM »
2*150€

July 17, 2009, 09:32:10 AMReply #499

Offline option-D

« Reply #499 on: July 17, 2009, 09:32:10 AM »
Εχθές, κατά τις 23.30 το βράδυ, γυρίζοντας από Βουλιαγμένη με την κοπέλα μου, στρίβω στη Λ. Ανεξαρτησίας (Αργυρούπολη, 2’ από το αστυνομικό τμήμα ή 3’ από τη Βούτα).. Ως γνωστόν, αυτός ο δρόμος οδηγεί σε σούπερ γλιστερή πλατεία, στην οποία μπαίνεις, κλειδώνεις, έφυγες.. Έλα μου ντε που είχαμε τα «όργανα της τάξης» εκεί..  :police:
 Ευτυχώς που υπάρχει το stop πριν μπεις στην κυκλική πορεία.. Μόλις βλέπουν τη μούρη του miata, αφηνιάζουν και βγαίνουν στο δρόμο με τους φακούς, μην πάει και τους ξεφύγει το θέμα.. Αφού σταματάω, μας ζητάνε να κατέβουμε κάτω για να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο για παράνομα  αντικείμενα.. Εν τω μεταξύ, κλασσική ηλίθια ερώτηση: «έχετε κάτι παράνομο πάνω σας;».. Ναι ρε, έχω και θα στο πω.. Ο έλεγχος αυτός, ο σοβαρός ήταν: να ακουμπήσει απλώς το πατάκι του οδηγού, να ρίξει  το κάθισμα του συνοδηγού εμπρός και να ανοίξει το ντουλαπάκι μπροστά από τα πόδια του συνοδηγού.. Επίσης, αφού με σταμάτησαν, όλες οι συνομιλίες από την πλευρά τους έγιναν προς εμένα στον ενικό.. Κι αυτοί ήταν 2-3 ένστολοι με 1 xsara κι άλλοι 4 (νομίζω) με 2 ασφαλίτικα τα οποία δεν είδα καν τι ήταν γιατί ήταν χωμένοι μες στα σκοτάδια αλλά μάλλον ήταν kia sephia.. Οι ένστολοι ήταν πιτσιρικάδες τύπου σκαλωμένοι κι οι ασφαλίτες ήταν κάτι μπαρμπάδες, που σε άλλη ζωή θα έβοσκαν πρόβατα από την εμφάνιση και την προφορά τους.. Αφού έγινε ο «εξονυχιστικός» έλεγχος, παίρνει τα χαρτιά ένας για να τα ελέγξει και κάνοντας κίνηση να δει εμπρός πινακίδα, τρώει το άκυρο.. Σκάει ο ένας  μπάρμπας και μου λέει και καλά πού είναι η πινακίδα και θα πρέπει να σκύβει άραγε αυτός για να τη δει κι αν σκοτώσω (χτύπα ξύλο) κάποιον, δεν θα φαίνεται η πινακίδα μου για να με αναγνωρίσουν και κάτι τέτοιες πίπες..  :moutza: Ωστόσο, περνάει ένας ράλλος από μπροστά και τους βαράει κάτι κόφτες μες στη μούρη και ΝΑΙ, σταματήσω… Πώς το θες;
Αφού λύνεται το πρόβλημα της πινακίδας, υποσχόμενος εγώ πως θα την φτιάξω κλπ , φεύγουμε.. Α! Από το πουθενά σκάει μουστακαλής ένστολος με μπόλικα αστέρια στους ώμους του (πανάθεμά τον) και μου λέει «αν σε ξαναδούμε με μη εμφανή πινακίδα, να ξέρεις ότι είναι τριακόσια πενήντα ευρά».. Κι αφού δεν είχαν σημειωθεί πουθενά τα στοιχεία μου, κάνω κανονικά την πλατεία, ξεκινώντας από μπροστά τους με ανάποδα..

Τώρα έρχεται το καλύτερο.. Η κοπέλα μου, καθόταν λίγο πιο πέρα κι άκουσε λίγα περισσότερα από μένα.. Όταν λοιπόν είδαν ότι η πινακίδα μου ήταν χωμένη μέσα, ο ένας μπάρμπας είπε «έλα τώρα, ας’ το παιδί» κι ο μάγκας ο πιτσιρικάς απαντά «ποιο ρε, το κωλόπαιδο; Άντε μη φάει τίποτα σφαλιάρες τώρα».. Κι όλα αυτά χωρίς να ακούω τίποτα..

Με ποιό δικαίωμα ρε ΖΩΟ; Εσύ που μου μιλάς κάνοντάς μου έλεγχο αποκαλώντας με «φίλε»; Πίπες έπρεπε να μου κάνεις.. Θα μου ρίξεις και σφαλιάρες; Κάτι τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι που καταστρέφουν το σώμα.. Αυτοί, που οι γονείς τους συμβούλεψαν να γίνουν μπατσάκια  για να έχουν μια μόνιμη θέση στο δημόσιο ή από μόνοι τους έγιναν, γιατι στο σχολείο έτρωγαν φάπες από τους συμμαθητές τους και κάπου έπρεπε να βγάλουν το κόμπλεξ τους.. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την αστυνομία αλλά κάτι τέτοιοι είναι…. για κλώτσους..

Σας ξέκανα με το τεράστιο post φαντάζομαι αλλά είμαι πραγματικά πολύ νευριασμένος με τη συμπεριφορά τους κι ήθελα να σας πω αυτή την ιστορία καθημερινής τρέλας..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 17, 2009, 09:42:44 AMReply #500

Offline vagmann

« Reply #500 on: July 17, 2009, 09:42:44 AM »

Αφού λύνεται το πρόβλημα της πινακίδας, υποσχόμενος εγώ πως θα την φτιάξω κλπ , φεύγουμε.. Α! Από το πουθενά σκάει μουστακαλής ένστολος με μπόλικα αστέρια στους ώμους του (πανάθεμά τον) και μου λέει «αν σε ξαναδούμε με μη εμφανή πινακίδα, να ξέρεις ότι είναι τριακόσια πενήντα ευρά».. Κι αφού δεν είχαν σημειωθεί πουθενά τα στοιχεία μου, κάνω κανονικά την πλατεία, ξεκινώντας από μπροστά τους με ανάποδα..

Εμ,σε αφησαν να φυγεις,χωρις να σου κοψουν τπτ,εμ εφυγες και με αναποδα απο μπροστα τους...
Για να τους ευχαριστησεις το κανες φανταζομαι εεε? :zalistika:

July 17, 2009, 10:23:03 AMReply #501

Offline george 1323

« Reply #501 on: July 17, 2009, 10:23:03 AM »
Εγω θα εκανα κωλοτουμπες αν γλιτωνα την τρακοσαρα,κ αστους να λενε το κωλοπαιδο,στα παπα@ια σου..... :angel:

July 17, 2009, 10:41:12 AMReply #502

Offline option-D

« Reply #502 on: July 17, 2009, 10:41:12 AM »
Καλά, εκεί μείνατε εσείς; Εγω να τους μιλάω ευγενικά κι αυτοί να το παίζουν μαγκιά που κρέμεται απ' τα πατζάκια; Χωρίς να ακούω μάλιστα.. Ε, όχι.. Ντροπή δεν υπάρχει καθόλου;
Με τους περισσότερους δεν έχω πρόβλημα συνεννόησης αλλά αυτοί ήταν...
Και τελικά το σκέφτομαι γιατι δεν την έκανα απο την αρχή, χωρίς να σταματήσω.. Αλλά απο τη στιγμή που γενικά "τα καταφέρνω".. Τί να πεις.....

July 17, 2009, 10:50:40 AMReply #503

Offline george 1323

« Reply #503 on: July 17, 2009, 10:50:40 AM »
Καλά, εκεί μείνατε εσείς; Εγω να τους μιλάω ευγενικά κι αυτοί να το παίζουν μαγκιά που κρέμεται απ' τα πατζάκια; Χωρίς να ακούω μάλιστα.. Ε, όχι.. Ντροπή δεν υπάρχει καθόλου;
Με τους περισσότερους δεν έχω πρόβλημα συνεννόησης αλλά αυτοί ήταν...
Και τελικά το σκέφτομαι γιατι δεν την έκανα απο την αρχή, χωρίς να σταματήσω.. Αλλά απο τη στιγμή που γενικά "τα καταφέρνω".. Τί να πεις.....
Δεν θα σου συνιστουσα να εφευγες....αν ησουν με καμια μηχανη R1 μαζι σου κ εγω... >:-

July 17, 2009, 10:54:49 AMReply #504

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #504 on: July 17, 2009, 10:54:49 AM »
Παντως επειδη ο πρωτος κατοχος του ΜΧ μου ηταν αστυνομικος, μου ειχε πει πως στο σημειο που εχω την πινακιδα τωρα ειναι δυσκολο να μου κοψουν κληση. Και να το κανουν να μην αφησω να περασει, χωρις να διαμαρτυρηθω. Σημαντικο, βεβαια, ειναι να μην τους αφησω να την ακουμπησουν και να καταλαβουν οτι αιωρειται. Αυτος βεβαια λογο της ιδιοτητας του δεν την ειχε τοποθετησει καθολου.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

July 17, 2009, 11:14:12 AMReply #505

Offline Lef205

« Reply #505 on: July 17, 2009, 11:14:12 AM »
πάντως το στορυ με τον καλο και τον κακο μπατσο που ο ενας λεει φυγε κ ο αλλος λεει φαε κλιση πρεπει να ειναι λιγο "πουλημενο".
Παντου ακουω τετοιες περιπτωσεις.
Για τα υπολοιπα φιλε option-d απλα μην χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν, σε μια πολη που ειναι πλυθησμιακα μαζεμενη η μιση Χωρα και στατιστικα να το δεις θα συναντησεις πολλους μα πολλους μαλακες.
Αστους να λενε και μην πεφτεις στο επιπεδο τους . . .
Για την πινακιδα, ή την εχεις στη θεση της και το βουλωνουν ή τσιμπας ενα χαρτι απο αστυνομια για "απωλεια μπροστινης πινακιδας" και ελπιζεις να το χαψουν οτι την εχασες και απλα δεν εχεις βγαλει καινουργια.

Υγ. Εχω την εντυπωση πως με το γραμμα του νομου για να σου ψαξει μπατσος το αμαξι πρεπει να γινει παρουσια εισαγγελεα.

July 17, 2009, 11:24:24 AMReply #506

Offline george 1323

« Reply #506 on: July 17, 2009, 11:24:24 AM »
πάντως το στορυ με τον καλο και τον κακο μπατσο που ο ενας λεει φυγε κ ο αλλος λεει φαε κλιση πρεπει να ειναι λιγο "πουλημενο".
Παντου ακουω τετοιες περιπτωσεις.
Για τα υπολοιπα φιλε option-d απλα μην χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν, σε μια πολη που ειναι πλυθησμιακα μαζεμενη η μιση Χωρα και στατιστικα να το δεις θα συναντησεις πολλους μα πολλους μαλακες.
Αστους να λενε και μην πεφτεις στο επιπεδο τους . . .
Για την πινακιδα, ή την εχεις στη θεση της και το βουλωνουν ή τσιμπας ενα χαρτι απο αστυνομια για "απωλεια μπροστινης πινακιδας" και ελπιζεις να το χαψουν οτι την εχασες και απλα δεν εχεις βγαλει καινουργια.

Υγ. Εχω την εντυπωση πως με το γραμμα του νομου για να σου ψαξει μπατσος το αμαξι πρεπει να γινει παρουσια εισαγγελεα.
καποτε ηταν ετσι ο νομος αλλα εχει βγει ενας τρομονομος που επιτρεπει τον ελεγχο,κ καλο ειναι να μην το τραβας γιατι παντα υπαρχει λογος για να σου σπασουν τα @ρχιδια.... >:a

July 17, 2009, 12:26:29 PMReply #507

Offline haris_nc

« Reply #507 on: July 17, 2009, 12:26:29 PM »
Η να πεσεις πανω σε καμια ζαρντινιερα......

July 17, 2009, 02:23:23 PMReply #508

Offline Liakos

« Reply #508 on: July 17, 2009, 02:23:23 PM »
Ενταξει Μανο καταννοω τον εκνευρισμο σου, αλλα το ποστ περιεχει χαρακτηρισμους κ καλο ειναι να ειμαστε λιγο προσεκτικοι με αυτους, γτ τα οσα γραφονται απο τα μελη τεινουν να χαρακτηρισουν το forum σαν συνολο κ ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει....
Απο εκει κ περα, τα οσα λες ειναι μια πραγματικοτητα.Δε θα επρεπε να σου προκαλουν εκπληξη.Δυστυχως....

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

July 17, 2009, 02:31:06 PMReply #509

Offline option-D

« Reply #509 on: July 17, 2009, 02:31:06 PM »
Ας τα αφήσουμε αυτά.. Πάει, πέρασε.. Απλά ήθελα να σας πω την ιστορία μου, που απο τέτοιες έχω μπόλικες αλλά αυτή ήταν φρεσκότατη.. Ευτυχώς μέχρι στιγμής με το μιατα δεν έχω τρεξίματα με την αστυνομία..

Ώρα να γυρίσουμε στα κλασσικά, χαζά posts που γουστάρουμε  :P
Όποιο επιχειρηματικό μυαλό τα' χει για να τα σκάσει, να η ευκαιρία!
Και μαλλί της γριάς ΑΛΛΑ και ποπ-κόρν..!
Κι όπως λέει κι ο πωλητής, "υπόσχεται πολλά κέρδη με μικρό κεφάλαιο"..