!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (164/300) > >>

jSkyline:
Eιναι ωραιο να τους βλεπεις ολους να επιστρεφουν απο αδεια και εσυ να μετρας μερες για να φυγεις!!! :)

jSkyline:
Mανο Χρονια Πολλα ρε φιλε !!! Οτι επιθυμεις !!!

Basilmx5:
To μονο Lipton Ice Tea που κερασα ηταν τον εαυτο μου στην απιστευτη "παραλια" της Σιφνου στο Καστρο...

Liakos:
Επιστροφη λοιπον κ για μενα απο τα πατρια εδαφη. 5/8-16/8 ηταν ικανο(αλλα ποτε αρκετο) διαστημα για να καταστραφουν χιλιαδες εγκεφαλικα κυτταρα,να καταναλωθουν απειρες ποσοτητες αλκοολ κ τηγανιτης πατατας κ να διανυθουν ~1600χλμ με το miata σε ιδανικες γι αυτο διαδρομες,να γινουμε κατραμι ωσαν το Olisadebe κ να "πεταξουν" ακλαφτα μπολικα euros.Ευτυχως ειμαστε ακομα σε ηλικια που μπορουμε να παραγουμε εγκεφαλικα κυτταρα κ να δουλευουμε αλλιως θα ειχαμε σοβαρο προβλημα...καθε μερα πιο χαζοι κ πιο φτωχοι. :P
Ειχα τη χαρα να φιλοξενησω για λιγες μερες τον Manoli και τον Dionisi στο πατρικο μου κ να βγουμε κ 2 βραδακια οπως κ να ανταμωσουμε με Vasmav κ Incognito για μπανακι κ μασα.Δυστυχως δεν αξιωθηκα να συναντησω καποιο μελος απο Κρητη κ αναφερομαι κυριως στον Αιμιλιο.Πετυχα ομως αρκετα miataκια κυριως στην Εθνικη προς Χανια.Εντυπωση μου εκανε ενα σκουροχρωμο(μαλλον μαυρο) mk1 με λευκα stripes.Κουκλι.
Κεφαλια μεσα τωρα για την επαναληπτικη του Σεπτεμβριου μπας κ βρεθουμε πτυχιουχοι πριν μας δεσμευσει το Νοεμβρη η πατρις...Καλο υπολοιπο σε οσους βρσκονται ακομα σε ρυθμο διακοπων,καλη προσαρμογη σε οσους προσπαθουμε να μαζεψουμε τα κομματια μας κ υπομονη σε οσους περιμενουν να την κανουν εστω κ στο 90'.

Χρονια πολλα σε Παναγιωτηδες,Παναγιωτες,Μαριους,Μαριες και Δεσποινες για προχτες.

Ευχαριστω για τις ευχες σας ,ειτε διαδικτυακα ειτε τηλεφωνικα, στα γενεθλια μου κ ανταποδιδω.

Κουλομαρια, χρονια σου πολλα ρε αγορι, να τα εκατοστησεις.Σου ευχομαι οτι καλυτερο. :)

Υ.Γ1: To μιατα αν κ καταβρωμικο μετα το πρωτο μισο της παραμονης του στο νησι λογω απειρης σκονης εκλεψε καρδιες...

Υ.Γ2: Μια ομαδικη βολτα στο αδειο κεντρο της Αθηνας νομιζω ειναι μια καλη ιδεα πριν γυρισουν οι Ουνοι απο τις διακοπες... ;)

VasmaV:
η αθήνα είναι όνειρο αυτές τις μέρες...λιώσε στη βόλτα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version