!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (143/300) > >>

Manolis:
Μάνο το συγκεκριμένο τόπικ υπήρξε και παλαιότερα αλλά για ελάχιστο χρονικό διάστημα μέχρι να μεταφερθεί από τους mods στο μπλά μπλά.
Το μπλα μπλά δημιουργήθηκε για να μην "ξεχειλώνουν" κατά το δυνατό τα υπόλοιπα τόπικ και για να γράφουμε εκεί,ότι άσχετη αερολογία μας
έρχεται στο κεφάλι χωρίς να ανοίγουμε καινούργια τόπικ "μπλα μπλά" περιεχομένου.

--- Quote from: Liakos on July 31, 2009, 04:38:14 PM ---
--- Quote from: option-D on July 31, 2009, 04:35:31 PM ---Άντε, να φύγουν κι οι τρεις τρομοκράτες (option-D, nwmisima, dimsabas) να ησυχάσουν κι οι μοδεράτορες..
...............................
Υ.Γ:Έκανα μέγιστη λαλακία και αναρτήθηκε κατα λάθος νέο θέμα.. Κάποιος mod ας το σβήσει..

--- End quote ---

Aλλα μεχρι να φυγεις θα μας κανεις τη ζωη δυσκολη...  :moutza: :moutza: :P

--- End quote ---

Το πες και τό κάνες.........άντε να πας για κάνα μπάνιο αγόρι μου :P

option-D:
 :moutza:
Για πέρνα λίγο απο δω να σου κάνω ενα.... μπάνιο..
Απλά επειδή το δώσιμο πάει κι ερχεται, είπα να ανοίξω ένα θέμα στο "Γενικά"..

gianic:
Συμφωνω με τον option-d.

--- Quote from: Dj darios on August 02, 2009, 10:37:17 AM ---Πιαστηκε στα πρασα ΜΧ5 χρωματος πρασινο με μαυρη σκαρα να λυσαει η τουρμπινα του στην Τατοιου :angel: Σε εδωσα στεγνα :llol: :llol: (ονοματα δεν λεω)

--- End quote ---

Ε δοκιμαζα το καινουριο μου τουρμπακι...  >:- Πατα και καμια κορνα ρε!

Neko:

--- Quote from: gianic on August 02, 2009, 01:11:21 PM ---Συμφωνω με τον option-d.

--- Quote from: Dj darios on August 02, 2009, 10:37:17 AM ---Πιαστηκε στα πρασα ΜΧ5 χρωματος πρασινο με μαυρη σκαρα να λυσαει η τουρμπινα του στην Τατοιου :angel: Σε εδωσα στεγνα :llol: :llol: (ονοματα δεν λεω)

--- End quote ---

Ε δοκιμαζα το καινουριο μου τουρμπακι...  >:- Πατα και καμια κορνα ρε!

--- End quote ---
                                                                                                                                                  Εβαζα βενζινη Γιαννη και δεν μπορουσα ;D Παντος και αφου ειχες περεσει το practiker ακομα σε ακουγα :llol: :llol:

xenos:
Χθες κατά τις 02.00 εθεάθη ασημί ΜΚ2 στο Λαιμό. Ήταν πίσω μου και όταν έστριψα προς καβούρι με κορνο-χαιρέτισε και ανταπόδωσα. Στη συνέχεια πέτυχα πάλι ασημί ΜΚ2 στην παραλιακή με xenon τα οποία με καταστράβωσαν!

Κανένας από εδώ?  :angel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version