!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
philosopher:
Λοιπόν αυτό το ασημί μκ2 με τα ξένον που σε στράβωσαν το πέτυχα και εγώ χτες στη παραλιακή!!! :llol: :llol:
option-D:
Εχθές το βράδυ κατα τις 00.20, ενω περίμενα σε ενα φανάρι στη Μαραθώνος στη Νέα Μάκρη, ακούω μια άχρηστη βαβούρα, βλέπω ενα πράσινο ΝΒ να περνάει μπροστά μου και τον Ισίδωρο (isi-racing) σχεδόν να κοιμάται και να έχει κρεμαστεί απο το παράθυρο.. Φυσικά ήταν με το σάπιο Γιάννη (Gianic) και μετά την πρόσκλησή μου να κατέβουν tango να φάμε, φυσικά με έκλασαν >:a Αργότερα, γυρνώντας, πέτυχα το αμάξι παρκαρισμένο στο 24ωρο.. Οπότε μάλλον γέμιζε ο Γιάννης τη σαπιοκοιλιά του :moutza:
xenos:
--- Quote from: philosopher on August 02, 2009, 06:57:41 PM ---Λοιπόν αυτό το ασημί μκ2 με τα ξένον που σε στράβωσαν το πέτυχα και εγώ χτες στη παραλιακή!!! :llol: :llol:
--- End quote ---
Δεν έχω ξαναδεί τόσο ενοχλητικά φώτα! Ήταν πίσω μου και δεν έβλεπα τπτ! Αναγκάστηκα να κατεβάσω τον καθρέπτη. Αυτά δεν ήταν xenon, lazer ήταν! :punish:
lathreos:
--- Quote from: option-D on August 03, 2009, 07:48:44 AM ---Εχθές το βράδυ κατα τις 00.20, ενω περίμενα σε ενα φανάρι στη Μαραθώνος στη Νέα Μάκρη, ακούω μια άχρηστη βαβούρα, βλέπω ενα πράσινο ΝΒ να περνάει μπροστά μου και τον Ισίδωρο (isi-racing) σχεδόν να κοιμάται και να έχει κρεμαστεί απο το παράθυρο.. Φυσικά ήταν με το σάπιο Γιάννη (Gianic) και μετά την πρόσκλησή μου να κατέβουν tango να φάμε, φυσικά με έκλασαν >:a Αργότερα, γυρνώντας, πέτυχα το αμάξι παρκαρισμένο στο 24ωρο.. Οπότε μάλλον γέμιζε ο Γιάννης τη σαπιοκοιλιά του :moutza:
--- End quote ---
Καλα εδω πεφτει πολυ δωσιμο :llol:
option-D:
--- Quote from: lathreos on August 03, 2009, 02:55:41 PM ---Καλα εδω πεφτει πολυ δωσιμο :llol:
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version