!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (13/300) > >>

option-D:
Γιάννη, ο Κώστας είναι φοβερός.. Μας είχε κρατήσει 8 potenza 185/60/14 κι επειδή δεν πήγαμε τόσο καιρό, τα έδωσε τελικά και κράτησε μόνο ένα, απλά για να υπάρχει.. Αυρίο θα βγάλουν κάποια 14άρια στο άλλο μαγαζί και θα τα φέρει στη Ν. Ιωνία όπου θα πάει ο Teopoulos το πρωί να ζαντάρει και για τους δυο μας, αφού εγω δουλεύω..

Απο δω και πέρα θα τον παίρνω τηλέφωνο, όπως συμφωνήσαμε, για να μου κρατάει απόθεμα και να πηγαίνω να τα περνάει στις σιδερένιες μου..

+οο σε τέτοιους επεγγελματίες που αν και δεν έχουν κανένα απολύτως οικονομικό όφελος απο τέτοιες πράξεις, ξέρουν να κερδίζουν τον πελάτη.. Τα επόμενά μου λάστιχα (βολτίσια) θα τα βάλω σίγουρα εκεί..

dimsabas:
Τι άχρηστος Θεέ μου... είχε πατηθεί το num lock και για δύο μέρες τα είχα βάψει μαύρα... :punish: :punish: :punish:

option-D:

--- Quote from: Liakos on June 17, 2009, 11:46:34 PM ---
--- Quote from: option-D on June 17, 2009, 11:20:49 PM ---Αφού δεν ξέρετε απο styling ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..  :yawn:

--- End quote ---

Και ποιος εισαι εσυ ρε?Ο Σιανιδης? :P :P

--- End quote ---

Ο Σιανίδης όχι.. Ο σκληροτράχηλος Λάκης Γαβαλλάς θα μπορούσε όμως  :P

Πλάκα κάνω, ε..

Lef205:
Δεν ξερω αν σας εχει τυχει να αναρωτιεστε ποτε . . . τι αλλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ θα συμβει αλλα εγω πλεον μετα απο μια παρα πολυ δυσκολη χρονια ειμαι σε θεση να αναρωτηθω!!!  :D :D :D :D :D :D

jSkyline:

--- Quote from: option-D on June 17, 2009, 10:36:18 PM ---Γιάννη, ο Κώστας είναι φοβερός.. Μας είχε κρατήσει 8 potenza 185/60/14 κι επειδή δεν πήγαμε τόσο καιρό, τα έδωσε τελικά και κράτησε μόνο ένα, απλά για να υπάρχει.. Αυρίο θα βγάλουν κάποια 14άρια στο άλλο μαγαζί και θα τα φέρει στη Ν. Ιωνία όπου θα πάει ο Teopoulos το πρωί να ζαντάρει και για τους δυο μας, αφού εγω δουλεύω..

Απο δω και πέρα θα τον παίρνω τηλέφωνο, όπως συμφωνήσαμε, για να μου κρατάει απόθεμα και να πηγαίνω να τα περνάει στις σιδερένιες μου..

+οο σε τέτοιους επεγγελματίες που αν και δεν έχουν κανένα απολύτως οικονομικό όφελος απο τέτοιες πράξεις, ξέρουν να κερδίζουν τον πελάτη.. Τα επόμενά μου λάστιχα (βολτίσια) θα τα βάλω σίγουρα εκεί..

--- End quote ---
Στο ειχα πει απο την αρχη οτι ειναι πολυ ξηγημενος και ξερω απο αλλους οτι ειναι ολοι στην οικογενεια του ετσι, γιατι και για το αλλο μαγαζι στο Μαρουσι εχω ακουσει τα καλυτερα.
Αμα παει ο Θοδωρης με την BMW θα γουσταρει και αυτος, γιατι κατι μου ειχε πει οτι εχει και ενα BMW-δακι για drift... ;) Πραγματικα μπραβο του γιατι ηταν ο μονος που καταλαβε απο την αρχη τι θελω να κανω με τα λαστιχα που μαζευω και με βοηθησε :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version