!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
haris_nc:
Το παλικαρι που εχει το βουλκανιζατερ ειναι παιδικος μου φιλος,θα τον ρωτησω αμα εχει κ αλλα 15ρισ μτχ και θα σας πω! :good:
option-D:
Αυτό που δείχνει ο τύπος είναι άθλιο.. Και δεν βλέπω το λόγο να το κάνει κάποιος στο nc του.. :yawn:
dimsabas:
Αχ, επιτέλους μπορώ αν σας γράψω. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τον τελευταίο καιρό, οι δημοσιεύσεις μου είναι ελαχιστότατες. Έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο του laptop μου, οπότε περιορίζομαι σε copy paste. Τώρα βρέθηκα σε ξένο υπολογιστή και ήθελα εναγωνίως να σας γνωστοποιήσω το πρόβλημα, μη νομίζετε ότι απέχω. :D
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on June 17, 2009, 09:22:30 PM ---Αχ, επιτέλους μπορώ αν σας γράψω. Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τον τελευταίο καιρό, οι δημοσιεύσεις μου είναι ελαχιστότατες. Έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο του laptop μου, οπότε περιορίζομαι σε copy paste. Τώρα βρέθηκα σε ξένο υπολογιστή και ήθελα εναγωνίως να σας γνωστοποιήσω το πρόβλημα, μη νομίζετε ότι απέχω. :D
--- End quote ---
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
jSkyline:
Μανο (Option-D) τελικα τι εκανες με τα λαστιχα??? Ειχα λιγο περιορισμενο χρονο σημερα και μολις γυρισα σπιτι, αμα το ειχαμε κανονισει θα του ειχα παει το πρωι να του παρατησω τα λαστιχα εκει και να πηγαινες εσυ μετα να τα βαλεις... Εχει ελλατωσει και αυτος που το στοκ του τον τελευταιο καιρο λογο ελλειψης χωρου...
Και ειχαμε παρει λιγο τα πανω μας ρε Δημητρη :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version