!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
jSkyline:
Δεν ξερω ρε συ...αμα θες μπορω και εγω να ρωτησω την μανα μου τι παιζει. Παντως λογικα δεν μπορεις να το αποφυγεις, ετσι ηξερα τουλαχιστον. Οσοι εχουν παει παντως μου εχουν πει οτι περασαν τελεια !
option-D:
Οτι θα περάσω τέλεια είναι σίγουρο! Τώρα με το miata θα κάνω τον περιφερειακό του αεροδρομίου (εντός του αεροδρομίου εννοείται) με drift.. :P Παλιά τον είχα κάνει βράδυ στα χρονομετρημένα με ενα γρήγορο opel astra GSi.. Αφού οι σκοποί κοιμόντουσαν..
Η καφρίλα παίρνει και δίνει απο αερονόμους (τουλάχιστον η σειρά μου είχε ξεφύγει τελείως), μιας που έχουμε και το "ελεύθερο" όντας ο νόμος κ η τάξη :police:
Lef205:
--- Quote from: option-D on July 03, 2009, 10:49:45 AM ---ΚΑΙ ρολογάκι έχομεν 8)
Δεξιά, κάτω απο τη μπάρα των home, help κλπ
10.49, μην ξεχνιόμαστε!
Λευτέρη, εσυ δεν βάζεις ώρα στα μηνύματά σου;
--- End quote ---
αν σου πω πως τωρα καταλαβα το game?! ::- :P
Σημερα με γλυκοξυπνησε ο μηχανικος μου και στην αλλη ακρη του ακουστικου ακουσα γκαζιες απο το νεο μοτερ του μινι μου!!
απο αυριο στρωνω!!! ;D ;D ;D
Liakos:
Mεγειες.Καλα στροφαρισματα! ;D
Χτες το βραδακι, φευγοντας απο ενα βενζιναδικο στην Παπανδρεου στην Α.Γλυφαδα, ενα εκπληκτικα ομορφο mk1 merlot κορναρε χαιρετωντας με....Πρεπει να το εχω ξαναπετυχει στη Βουλιαγμενης στο υψος της Γλυφαδας.Παρα πολυ ομορφο....Κανεις απο εδω...?
mx5mk1:
02.00 :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version