!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
option-D:
--- Quote from: george 1323 on July 03, 2009, 01:43:43 PM ---Ρε τα καημενα τα παιδια τα εχουνε μεσ τον ηλιο,θα παθουνε τιποτα.... :llol:
--- End quote ---
Εγω είμαι ο δεξής :D
Αφού είχαμε κάνει λαμπίκο το civic του φίλου, είπαμε να ξεκουραστούμε και λίγο.. Αυτή η Βόρεια Πύλη είναι εξουθενωτική..
george 1323:
--- Quote from: option-D on July 03, 2009, 01:54:58 PM ---
--- Quote from: george 1323 on July 03, 2009, 01:43:43 PM ---Ρε τα καημενα τα παιδια τα εχουνε μεσ τον ηλιο,θα παθουνε τιποτα.... :llol:
--- End quote ---
Εγω είμαι ο δεξής :D
Αφού είχαμε κάνει λαμπίκο το civic του φίλου, είπαμε να ξεκουραστούμε και λίγο.. Αυτή η Βόρεια Πύλη είναι εξουθενωτική..
--- End quote ---
ποια βορεια πυλη ρε σεις,εσεις σε αυτη την πυλη εχετε περασει σε αλλη διασταση..... :llol:
jSkyline:
Οχι ρε φιλε ;D εμενα πριν μια βδομαδα εσκασε το λευκο χαρτι στο σπιτι και μου λενε να τους επιστρεψω το αρχικο πορτοκαλι (βαριεμαι να κατσω να ασχοληθω...αλλα θα το στειλω την αλλη βδομαδα καποια στιγμη). Στην δικη μου ειδικοτητα δεν ζητανε επανεκπαιδευση απλα επειδη ημουν Σ.Σμιας ειχα πορτοκαλι. :D
Σε μια απο τις τελευταιες μου υπηρεσιες !!! Ο κυριος στα δεξια μου οπως βλεπεται την ειχε δει μαχιμος, ηταν ο μονος που φορουσε παραλλαγη γιατι την ειχε ξεχασει μεσα στο σακο του, η δικη μου παραλλαγη ειχε ηδη μπει στην ντουλαπα κατι μηνες πριν και δεν ειχε ξαναφορεθει, μια στολη εξοδου καπου πρεπει να υπηρχε μεσα στο κτηριο, αν και σε γενικες γραμμες κυκλοφορουσα undercover με πολιτικα :llol: Εχω και κατι μαχιμες φωτο απο κατσιμιδι με οπλο και παραλλαγη χωμενος μεσα στα χιονια ειμαι πολυ μαχιμος !!!
edit: καπου μεσα σε αυτα τα βιντεακια ισως ειμαι και εγω με παραλλαγη
Tatoi-Katsimidi
Boutia apolisis
Tatoi-Avarkiotis
emilmx:
--- Quote from: option-D on July 03, 2009, 02:03:17 PM ---Ναι αλλά με πίεση 35 πίσω (έτσι το έχω εγω) γυρνάς παντού και πάντα ;D
Βέβαια μπορεί να την "ακούς" μέσα στο αμάξι λίγο αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας..
Πολύ καλή μόντα οι πιέσεις αλλά είμαστε off-topic..
--- End quote ---
και που να δεις με 50psi
option-D:
Καλά, μην νομίζεις.. Θα επικοινωνήσω με κάτι σειρές μου κι ΑΝ πάνε αυτοί, μπορεί να πάω κι εγω.. Τώρα με την εταιρία που έκανα, μπορώ να πάρω απαλλαγή απ' ό,τι μου είπε ο πατέρας μου ;)
Αλλιώς έχω: πεθερό, πεθερά και αδερφή πεθεράς στο ΥΠ.ΕΘ.Α. + τα παλιά βύσματα.. Λες να έχω πρόβλημα αν δεν πάω; Αθάνατοι Ελληνάρες.. Χωρίς τις απαραίτητες γνωριμίες τί θα κάναμε; :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version