!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (28/300) > >>

nmwisima:

--- Quote from: spoumi on June 23, 2009, 04:28:31 PM ---Σήμερα έτυχε να δούμε τον Αχιλέα με το S2k (νομίζω αυτοί ήταν) στην Βαρυμπόπη...Ήμουνα με τον Κωνσταντίνο και τους κόψαμε το άνοιγμα που θέλανε να κάνουνε με την κάμερα σε ένα ωραίο λευκό Alpha Romeo.
Ωραία πράγματα   8)

--- End quote ---

Μπα δεν ήμουν εγώ. Εμείς το κάναμε την Κυριακή. ήταν ασημένιο με πάρα πολλά κάρπον τμήματα το Σ2Κ?

dimsabas:
Αχιλλέα, μήπως έχει μεθύσει από ευτυχία που επιτέλους κατάφερες να μου δώσεις τις δισκόπλακες; Ή μήπως έβγαλε η Alfa Romeo νέο μοντέλο και το ονομάζει S2000; :llol:

Ηλία, τελικά δεν κατάλαβα. Κάνατε στην πίστα ή όχι; Ή απλώς περιμένατε υπομονετική να τελειώσουν οι μπάτσοι; Αυτές είναι ρε δουλειές. Άντε να δούμε πότε θα πηγαίνουν και τους εκπαιδευτικούς στην πίστα, για να μάθουμε να ερχόμαστε με ασφάλεια το πρωί στο σχολείο... :llol:

Πάντως, όταν με το καλό μπουν τα καθισματάκια και οι ζώνες, ετοιμάσου για άλλη μια πρωινή επίσκεψη! 8)

nmwisima:

--- Quote from: nmwisima on June 24, 2009, 11:34:22 AM ---
--- Quote from: spoumi on June 23, 2009, 04:28:31 PM ---Σήμερα έτυχε να δούμε τον Αχιλέα με το S2k (νομίζω αυτοί ήταν) στην Βαρυμπόπη...Ήμουνα με τον Κωνσταντίνο και τους κόψαμε το άνοιγμα που θέλανε να κάνουνε με την κάμερα σε ένα ωραίο λευκό Alpha Romeo.
Ωραία πράγματα   8)

--- End quote ---

Μπα δεν ήμουν εγώ. Εμείς το κάναμε την Κυριακή. ήταν ασημένιο με πάρα πολλά κάρπον τμήματα το Σ2Κ?

--- End quote ---

nmwisima:
Eκτός από το να γελάμε με τον βλάκα, δείτε κι αυτό.

http://www.mycar.gr/usedCarDetails.php?id=1519

jSkyline:
Kαλα αυτο Αχιλλεα υπαρχει και στο car, ειναι ενα ΜΧ σε χρωμα chilli orange, το λογο υπαρξης τις συγκεκριμενης εκδοσης ποτε δεν το καταλαβα, μαλλον βγαλαν μια εκδοση για να ξεφορτωθουν οτι πορτοκαλι χρωμα τους ειχε ξεμεινει και τις 5ακτινες ζαντες που φοραει το camel/phoenix δεν εξηγηται αλλιως η υπαρξη του !!! Καπου τριγυριζει και ενα στην γειτονια μου...

Παντως σιγουρα επαιρνα το Hardtop που σε αυτο το χρωμα μιας και ειναι προσφορα καμια 300αρια λιρες κατω :P Eτσι και αλλιως βαφεται ευκολα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version