!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (27/300) > >>

dimsabas:

--- Quote from: Liakos on June 23, 2009, 02:35:37 PM ---... το εκτιμησα σημερα στην πηγμενη εθνικη μεσημεριατικα ερχομενος απο Καρτοδρομο.... ;)

--- End quote ---

Πόσες φορές να ξεροβήξω μικρέ μου Ηλία; :punish:

geopsimos:

--- Quote from: jSkyline on June 23, 2009, 04:59:27 PM ---Μεχρι την Κυριακη βλεπουμε!!!Υπαρχει ενδεχομενο να ειμαι Πορτο Ραφτη για μπανιο οποτε θα το σκεφτω...

--- End quote ---

Σε πια παραλια πας? Ερωτοσπηλια?

Liakos:
Εχεις δικιο Δημητρη,ουτε καν το σκεφτηκα καθως θεωρησα οτι ολος ο κοσμος θα δουλευει πρωι καθημερινες, αλλα σε καλο σου βγηκε.Βηξε τοσες φορες οσες θα ειναι οι μπουφλες που θα φαει ο Σπυρος(Spoumi)....εφαγα 1.15 ωρα στο δρομο για να παω κ 1.30 για να γυρισω....
Σκοπος της επισκεψης θα ηταν να "ξεπαρθενιαστει" ο Σπυρος εντος πιστας, αλλα τελικα ακολουθησαν Tsekos,Konstantinos κ General.Ο Σπυρος δυστυχως δε βρηκε το τηλ να επικοινωνησει με τον υπευθυνο την προηγουμενη μερα για να ενημερωθει σε περιπτωση που παιζει καποιο event.Το ρισκο θεωρητικα ηταν ελαχιστο αφου ηταν πρωι καθημερινης....αμ δε....σκαω μυτη στο παρκινγκ κ βλεπω ενα περιπολικο,μια κλουβα, καμια 10αρια μηχανες κ ενα στολο απο στρουμφ....καναν practice την τυχη μας μεσα κ ειχαν κλεισει την πιστα ως τις 2 το μεσημερι....

Θα ειχε ενδιαφερον βεβαια να τους προτεινα να μπω μεσα κ να προπονηθουν στην καταδιωξη.... :P :P

jSkyline:
Παω κυριως στο μαγαζι ενος φιλου μου Γιωργο που λεγεται Deck, οποτε μπανακι σε πισινα κανω :P

option-D:

--- Quote from: Liakos on June 24, 2009, 12:09:27 AM ---....Θα ειχε ενδιαφερον βεβαια να τους προτεινα να μπω μεσα κ να προπονηθουν στην καταδιωξη.... :P :P

--- End quote ---

:trelgel:

Ωραίος ρε..!  :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version