!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
leonidas11b:
--- Quote from: spoumi on September 17, 2009, 10:42:01 AM ---Χθες έδινα το μεσημέρι μάθημα και ξεχάστηκα λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να βιάζομαι στο δρόμο μην χάσω το μάθημα...Και τι βλέπω?
toyota supra...
Στην ελλάδα?Δεν ήξερα ότι υπήρχε :O έμεινα μ@λ@κ@ς αλλά βιαζόμουν και δν πρόλαβα ούτε να φωτογραφίσω ούτε να το δω καλά αλλά ήταν σίγουρα supra χωρις κανα bodykit και μάλλον με work ζάντες ή με κάποιες που να έμοιαζαν.
έτσι έδειχνε σε σκούρο χρώμα κυπαρισσί ή μαύρο.
Οι πινακίδες νομίζω ήταν κόκκινες ελληνικές :S
--- End quote ---
Εγώ έχω δει αρκετές φορές ένα ασημί με ξένες πινακίδες στη Σαρωνίδα!
xenos:
--- Quote from: simkoz on September 16, 2009, 10:41:07 PM ---Κάτοχος δεν είμαι αν και έχω ένα αντίστοιχο που παίρνει στοιχεία από την OBD-II και τα στέλνει στο iPhone ασύρματα. Εκεί τρέχει μια εφαρμογή REV http://www.devtoaster.com/products/rev/ όπου βλέπεις και καταγράφεις διάφορα χρήσιμα.
Πιστεύω λοιπόν ότι δεν "μετράει" άλογα απλά η ECU του κινητήρα υπολογίζει ένα θεωρητικό μέγεθος αναλόγως στροφών, θέσης πεταλούδας, κλπ
--- End quote ---
Τι έχεις παρεμβάλει που στέλνει data στο iphone? (ασύρματα εννοείς bt?) ::-
spoumi:
--- Quote from: philosopher on September 17, 2009, 11:10:42 AM ---
--- Quote from: spoumi on September 17, 2009, 11:07:08 AM ---Εγώ είδα για πρώτη φορά...Κουκλάρα αμάξι...Και πολύ παλιότερα είχα πετύχει μπλε Skyline το κλασσικό 8-)
εσύ δν χρωστάς κάτι φωτογραφίες?Ή μήπως τις πόσταρες και μου διέφυγε?
άσε λοιπόν τα "μπλα μπλα" κύριος και τρέχα να ανεβάσεις καμιά φωτό :police:
--- End quote ---
Ουυυυυυυ.
Πότε να προλάβω, είμαι εργαζόμενο νιάτο που εργάζεται και σκληρά :P :P.
Για Σ/Κ τις βλέπω τις φωτος...
Δε πιστέυω να προβεί κάποιος άμεσα σε αγορά, αν είναι έτσι να ποσταρω και βρώμικες. ::-
--- End quote ---
--- Quote from: philosopher on September 15, 2009, 10:34:28 PM ---Φυσικά και μπορώ.
Αύριο αν έχει καλή μερά θα φροντίσω να το φωτογραφίσω γιατι με τα νεα του παπουτσάκια δε το έχω βγάλει ακόμα :-[
--- End quote ---
:police:
philosopher:
Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στη καλή καρδία των υπόλοιπω μελών του forum που με καταλάβαίνουν (ελπίζω)...
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
spoumi:
επίσης χθες είδα το μπλε ΝΒ το τουρμπάτο με τις works σαν του Βασίλη στο ηράκλειο. ;-)
big spoumi is watching you.
όπως και 4 mk1 σε άψογη μαμά κατάσταση >:a >:a
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version