!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (213/300) > >>

spoumi:
Χθες έδινα το μεσημέρι μάθημα και ξεχάστηκα λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να βιάζομαι στο δρόμο μην χάσω το μάθημα...Και τι βλέπω?
toyota supra...
Στην ελλάδα?Δεν ήξερα ότι υπήρχε :O έμεινα μ@λ@κ@ς αλλά βιαζόμουν και δν πρόλαβα ούτε να φωτογραφίσω ούτε να το δω καλά αλλά ήταν σίγουρα supra χωρις κανα bodykit και μάλλον με work ζάντες ή με κάποιες που να έμοιαζαν.

έτσι έδειχνε σε σκούρο χρώμα κυπαρισσί ή μαύρο.
Οι πινακίδες νομίζω ήταν κόκκινες ελληνικές :S

george 1323:
Καθε μερα βλεπω ενα παρκαρισμενο στην ν.σμυρνη...... :o

philosopher:

--- Quote from: spoumi on September 17, 2009, 10:42:01 AM ---Χθες έδινα το μεσημέρι μάθημα και ξεχάστηκα λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να βιάζομαι στο δρόμο μην χάσω το μάθημα...Και τι βλέπω?
toyota supra...
Στην ελλάδα?Δεν ήξερα ότι υπήρχε :O έμεινα μ@λ@κ@ς αλλά βιαζόμουν και δν πρόλαβα ούτε να φωτογραφίσω ούτε να το δω καλά αλλά ήταν σίγουρα supra χωρις κανα bodykit και μάλλον με work ζάντες ή με κάποιες που να έμοιαζαν.

έτσι έδειχνε σε σκούρο χρώμα κυπαρισσί ή μαύρο.
Οι πινακίδες νομίζω ήταν κόκκινες ελληνικές :S

--- End quote ---

Χε δεν υπάρχει μόνο ένα!!!
Κυκλοφορούσε και παλιότερα ένα με κυπριακές πινακίδες, αν θυμάμαι καλά μολυβί, ΚΤΗΝΟΣ!!!
Το είχα πετύχει μια φορά να ανοίγει στην ευθεία του ζάχου προς Ribas και έπαθα πλάκα, μιλάμε για δύναμη όχι αστεία.

spoumi:
Εγώ είδα για πρώτη φορά...Κουκλάρα αμάξι...Και πολύ παλιότερα είχα πετύχει μπλε Skyline το κλασσικό 8-)
εσύ δν χρωστάς κάτι φωτογραφίες?Ή μήπως τις πόσταρες και μου διέφυγε?
άσε λοιπόν τα "μπλα μπλα" κύριος και τρέχα να ανεβάσεις καμιά φωτό  :police:

philosopher:

--- Quote from: spoumi on September 17, 2009, 11:07:08 AM ---Εγώ είδα για πρώτη φορά...Κουκλάρα αμάξι...Και πολύ παλιότερα είχα πετύχει μπλε Skyline το κλασσικό 8-)
εσύ δν χρωστάς κάτι φωτογραφίες?Ή μήπως τις πόσταρες και μου διέφυγε?
άσε λοιπόν τα "μπλα μπλα" κύριος και τρέχα να ανεβάσεις καμιά φωτό  :police:

--- End quote ---

Ουυυυυυυ.
Πότε να προλάβω, είμαι εργαζόμενο νιάτο που εργάζεται και σκληρά  :P  :P.
Για Σ/Κ τις βλέπω τις φωτος...
Δε πιστέυω να προβεί κάποιος άμεσα σε αγορά, αν είναι έτσι να ποσταρω και βρώμικες.  ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version