!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (21/300) > >>

simkoz:
Σίγουρα θα έρθω κι εγώ να σας δώ και για τον χαβαλέ. Για χρόνους όμως είμαι πολύ ψάρακας ακόμα, με πάει το μουχου δεν το πάω εγώ :oops:

spoumi:
για πότε λέμε?

dimsabas:
Παιδιά, κανείς μας δεν είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων, δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει ενδεχόμενη απειρία και να χάσετε τη συμμετοχή. Για τον χαβαλέ θα τρέξουμε, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.
Όσο για το πότε λέμε, θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μέρα τα ελεύθερα δοκιμαστικά (γιατί κάποιοι δεν ξέρει τη χάραξη της πίστας, τρομάρα της :llol:) και κάποια επόμενη να γίνει το όλο εγχείρημα. Προσωπικά θα με βόλευε σε κάνα δεκαήμερο, για να χω και καθίσματα μέσα στο Miata, αλλά από τη στιγμή που σας βλέπω να ψήνεστε, τότε μπορεί να γίνει και νωρίτερα. Στη χειρότερη, θα τρέξω χωρίς καθίσματα, θα είμαι και ελαφρύτερος :exaclty:!

ΥΓ. Να τα βλέπουν αυτά μερικοί-μερικοί που ψάχνουν για δικαιολογίες για να μη συμμετάσχουν. Ακούς Μάνο; :tease: Χάρη, ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να διαγωνιστείς με το C2; Θα χεις και φρέσκα λάστιχα... ;)

option-D:
Βρε, το C2 είναι αυτόματο.. Σωστά Χάρη; Θα είναι ο βοηθός αλυτάρχη.. Ο original αλυτάρχης θα βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού στο C2..  ;)

Όσο για τη συμμετοχή μου... Δεν απέκλεισα τίποτα.. Απλά είπα οτι οι χρόνοι δεν με ψήνουν και τόσο..

Α! Για κάθισμα σου έχω τη λύση.. Δεν είναι bucket βέβαια αλλά ούτε πρίν είχες bucket κι έτσι δεν πιστεύω να σε πειράξει.. Νοικιάζω το κάθισμα του συνοδηγού με την ώρα.. Τιμές με pm  :P

spoumi:
To να το σπάσουμε σε δύο κομμάτια όπως λέει ο Δημήτρης είναι μεν σωστό αλλά από την άλλη για κάποιους που μένουν μακριά δν είναι και ό,τι καλύτερο να κατεβαίνουμε δυο φορές ειδικά τώρα που αρχίζουν και οι εξεταστικές.Βέβαια αυτο δν θα καθοριστεί από ένα άτομο μόνο αλλά από ό,τι βολεύει τους περισσότερους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version