!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (20/300) > >>

dimsabas:
Μάνο, διαγωνισμός drift είναι λίγο πολύπλοκη υπόθεση. Αφενός είναι ασαφής η βαθμολογία, αφετέρου θα είναι λίγοι οι συμμετέχοντες (επειδή δεν έχουν εμπειρία από drift σε πίστα, επειδή έχουν καινούρια λάστιχα, επειδή... επειδή...). Αντίθετα, 3 γύροι χρονομετρημένοι είναι καλύτεροι, γιατί θα συμμετέχουν περισσότερα άτομα. Και δε θα φοβηθούν για φθορά στα λάστιχα, πόσα να πάθεις πια μέσα σε 1 χλμ;

Το να μπαίνουν ανά δύο είναι μια καλή ιδέα, γιατί αλλιώς θα ξημερώσουμε ακόμα και με τα χρονομετρημένα μόνο.

Δεύτερη πρόταση:

Χρονομετρημένα ανά ζευγάρια, ο νικητής περνά στον επόμενο γύρο. Ημιτελικά και στο τέλος τελικός. Τα ζευγάρια βγαίνουν από κλήρωση, οπότε έχει και την πλάκα του, γιατί μπορεί να κληρωθούν δύο γρήγοροι μαζί και να αποκλειστεί κάποιο φαβορί από την αρχή.

Γενικά, δοκιμάζουμε πώς περνάμε καλά, δεν υπάρχει περιορισμός στις αθλοπαιδειές. Η πίστα είναι τσάμπα και ανοιχτή, no problem! :exaclty:

option-D:
Βουρρρρρρρρρρρρρρρ για χρόνους τότε.. Κι εγώ ως κουλός κι άσχετος με το στρίψιμο ΔΕΝ θα τρέξω φυσικά.. Προσφέρομαι όμως για να κρατάω και να σημειώνω τους χρόνους..

Το πρώτο mymx5- time battle είναι προ των πυλών..

haris_nc:
Και εγω θα κανω το safety car με το C2.... :llol:

aris17561:
σασ ζηλευω... μακαρι να ειχα κι εγω το nbfl μου να ερθω τελευταιοσ.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Konstantinos:
Εννοείται είμαι μέσα για χρόνους! :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version