!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2
nick_89:
Δεν το έχω δει, γιατί είναι στο Αγρίνιο. Πιστεύω πάρα πολλά χλμ δεν θα έχει γιατί θα είχε χαλάσει και κάπως το δέρμα στο κάθισμα από το μπες βγες. Αν είναι παίρνω κάποιον ειδικό και πάμε και το βλέπουμε, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι αυτό το βλέπω πολύ καιρό σε αγγελία... :-\
spoumi:
--- Quote from: SteliosR on October 04, 2017, 03:07:55 PM ---Καλα..!! Μαντρας κ 34Κ για 8 χρονων αυτοκινητο ισως και να βρωμαει....!!
Δυστυχως απο τις φωτο δεν φαινονται κ πολλα. το εχεις δει απο κοντα?
--- End quote ---
To τιμόνι πάντως δείχνει να έχει περισσότερη χρήση από τα χλμ που αναγράφει.
Βέβαια όντως στις φωτό δεν είναι πολύ ξεκάθαρο.
ted33:
--- Quote from: SteliosR on October 04, 2017, 03:07:55 PM ---Καλα..!! Μαντρας κ 34Κ για 8 χρονων αυτοκινητο ισως και να βρωμαει....!!
--- End quote ---
Γιατι ρε φιλε Στελιο το λες αυτο? Δηλαδη το δικο μου που βγαινει μια φορα το μηνα ειναι μοντελο 2009 και εχει 37.000 χιλιομετρα παει να πει οτι τα εχω γυρισμενα??? Σε ενημερωνω οτι ειναι σωστα και οποιος θελει το πιστευει. Απο περυσι τον Ιουνιου εχει κανει 1800 χλμ.(15 μηνες)
spoumi:
Εσύ είσαι μαντρας?
Μάλλον προσπερασες αυτή τη λεπτομέρεια πάνω στην οποία στηρίζεται ο Στέλιος.
Όχι ότι δεν είναι αληθινά αλλά οι πιθανότητες είναι αυτές που λέει ο Στέλιος. Θα θέλει πολύ καλό έλεγχο.
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
kacey:
--- Quote from: spoumi on October 04, 2017, 04:43:24 PM ---
--- End quote ---
To τιμόνι πάντως δείχνει να έχει περισσότερη χρήση από τα χλμ που αναγράφει.
Βέβαια όντως στις φωτό δεν είναι πολύ ξεκάθαρο.
--- End quote ---
α) Μη κοιτατε τα τιμονια στα ΜΧ5 NC, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι φθειρονται πολυ ευκολα. Ειδικα οταν - οπως εγω - οδηγεις με το ενα χερι μονιμα πανω του, αρα οταν στριβεις (σαν νταλικιερης με τεμπελη στο τιμονι :D ) τριβεται το εσωτερικο της παλαμης πανω στο στεφανι. Αποδεικτικο, η ανομοιομορφη (δεξια-αριστερα) φθορα:
το τιμονι μου, με 50k χλμ (και ηταν ετσι ακομα και στα 40k):
β) απο του Μπητρου δειχνει να λειπει το σετακι κλαταρισματος (κομπρεσερ + υγρο). Επισης εχει αλλαξει τα κεντρα των καθισματων (?)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version