!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2
SteliosR:
[/quote]
Γιατι ρε φιλε Στελιο το λες αυτο? Δηλαδη το δικο μου που βγαινει μια φορα το μηνα ειναι μοντελο 2009 και εχει 37.000 χιλιομετρα παει να πει οτι τα εχω γυρισμενα??? Σε ενημερωνω οτι ειναι σωστα και οποιος θελει το πιστευει. Απο περυσι τον Ιουνιου εχει κανει 1800 χλμ.(15 μηνες)
[/quote]
Θοδωρής εσυ είσαι ιδιώτης κ τίμιος. Οι μαντράδες δεν φημίζονται για την τιμιότητα τους. Κ το δικο σου αν αυριο το δω σε μάντρα, καχύποπτος θα ειμαι κ θα το ψάξω όσο πάει.
Gas21:
Καλο θα ηταν να δεις άλλο , ασε το Bitro...απ όσο ξέρω εχει καψει καμποσους.
Επισης τα καθισματα μπορεί να χουν φθορες με το μπες βγες για να κανεις και 3χλμ τη μερα ,οχι απαραίτητα πολλά δηλαδή.
Δε βγαζεις ακρη ετσι.
nick_89:
Έγινε ρε παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ωστόσο εγώ θα το πάω και μια βόλτα να έχω και μια γνώμη για το πως είναι να οδηγάς mx5, γιατί μέχρι προχθές δεν είχα μπει καν μέσα :llol: :llol:
Dasimo:
Παιδιά , μην είμαστε δογματικοί. Το 2015 αγοράς το δικό μου με 19 χιλιαδςς χιλιόμετρα του 06 και από τότε έχω κάνει και εγώ άλλες 18 χιλιαδες. Από τον Ιανουάριο του 2017 που απέκτησα και άλλο αυτοκίνητο το αμάξι έχει κάνει 2 χιλιαδες χιλιόμετρα και πλέον έχει γίνει αποκλειστικά αμάξι βόλτας. Πήγα φέτος του έκανα σέρβις πλήρες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, του αλλάζω τώρα λάστιχα και είναι σκεπασμένο μέσα στο γκαράζ. Είμαι σίγουρος ότι τα ίδια κάνουν παρά πολλοί και μάλιστα ενίοτε τα πουλάνε κιόλας. Άρα πριν απορρίψουμε οφείλουμε να ερευνήσουμε .
Sent from my iPad using Tapatalk
Dasimo:
--- Quote from: ted33 on October 04, 2017, 01:47:47 PM ---Το δευτερο φτηνο ειναι! ΕΙναι 2009 με 35.000 χλμ. Αυτα πληρωνονται. Εγω θα το πληρωνα
--- End quote ---
Συμφωνώ απόλυτα. Και πέρα από αυτό το αμάξι δείχνει πεντακάθαρο μιας και απο αυτό το χρωμα δύσκολα κρύβεσαι (έχω δει χτυπημένα σε αυτό το χρωμα και κάνει μπαμ...), επίσης τα χιλιόμετρα μάλλον είναι σωστά αφού ο συγκεκριμένος μαντρας είναι από τους πλέον σοβαρούς στην περιοχή και την χώρα και δεν έχει ανάγκη να μπαίνει σε τέτοιου είδους διαδικασίες .
Sent from my iPad using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version