!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2
coverdale:
Aπο τις φωτογραφίες ψιλοεντάξει φαίνονται,2 καλα και 2 μέτρια λεει.Αμα βρεθεί αγοραστής για τα δικά μου ζαντολάστιχα και υπάρχει ακόμα η αγγελία θα τα δω πρώτα και βλέπουμε...
charchon:
--- Quote from: coverdale on July 04, 2013, 04:48:36 PM ---Καλά κι εγώ προτιμούσα την αλλαγή της ανάρτησης αλλα στο περσινό χαρτί του ΚΤΕΟ έλεγε οτι τα αμορτισέρ είναι στο 80% και τα λυπάμαι να τα στείλω ακόμα,απ΄την άλλη αμα είναι να δώσω τα δικά μου ζαντολάστιχα κανα 350ρι και να βάλω και 100 για να βάλω τις Rota δε θα με χαλάσει.Μόνο το 35 οφσετ και τα 8,6 κιλα έκαστης με προβληματίζουν λίγο.Τέσπα...
:btp:
--- End quote ---
ελπιζω να μην εννοεις 350 τις μαμα 16αρες....κανα 150αρι υπολογιζε για να φυγουν φετος, 200αρι για του χρονου!
coverdale:
--- Quote from: charchon on July 04, 2013, 07:48:38 PM ---
--- Quote from: coverdale on July 04, 2013, 04:48:36 PM ---Καλά κι εγώ προτιμούσα την αλλαγή της ανάρτησης αλλα στο περσινό χαρτί του ΚΤΕΟ έλεγε οτι τα αμορτισέρ είναι στο 80% και τα λυπάμαι να τα στείλω ακόμα,απ΄την άλλη αμα είναι να δώσω τα δικά μου ζαντολάστιχα κανα 350ρι και να βάλω και 100 για να βάλω τις Rota δε θα με χαλάσει.Μόνο το 35 οφσετ και τα 8,6 κιλα έκαστης με προβληματίζουν λίγο.Τέσπα...
:btp:
--- End quote ---
ελπιζω να μην εννοεις 350 τις μαμα 16αρες....κανα 150αρι υπολογιζε για να φυγουν φετος, 200αρι για του χρονου!
--- End quote ---
350 εννοώ μαμά 16ρες και λάστιχα μαζί
Manolis:
350 τα έδωσα εγώ τις καλές εποχές και τα λάστιχά μου ήταν άψογα.
Αν είναι καλά τα δικά σου,κοίτα μήπως σε συμφέρει να τα δώσεις και χωριστά.
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω (πάντα μπορεί να έρθει ο καλός αγοραστής) θεωρώ την τιμή ακριβή.
coverdale:
Δε ξέρω αν είναι ακριβή δεν είμαι και γνώστης της αγοράς αλλα πιο κάτω δε μπορώ να πέσω(και δε καίγομαι κιόλας για τις ζάντες) ,ποντάρω λίγο στην έλλειψη που είπε ένα παλληκάρι οτι έχουνε τα ps3 μπας και βρεθεί κάποιος που να θέλει συγκεκριμμένα αυτά να πάρει και τις ζάντες να τις πουλήσει μόνος του ,αν δε τις θέλει.Αλλιώς καλορίζικες oi Rota σε όποιον τις πάρει.. :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version