!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιριες αγορων μεσω internet #2

<< < (42/152) > >>

spoumi:
Δεν νομίζω ότι θα βρείς εύκολα να δώσεις τις 16άρες μαμά. Βέβαια δεν χάνεις ποτέ να βάλεις μία αγγελία και να δεις τι γίνεται.

coverdale:
Καλά εύκολα δεν υπολόγιζα έτσι κι αλλιώς,θα βγάλω καμιά φωτογραφία αύριο και θα την πετάξω στο car.Eυχαριστώ!(Κατα τα άλλα ζάλιζα τον κόσμο για αμορτισέρ και ελατήρια  :axe:)

spoumi:
Η ανάρτηση είναι κάτι βασικό και ουσιαστικό, οι ζάντες είναι εμφάνιση που αλλάζουν πολύ το αμάξι.
Επιλογές είναι. Βάλε μια αγγελία και βλέπεις.
Προσωπικά όταν ήταν να αλλάξω λάστιχα είχα αγγελία τις ζάντες μου αλλά δεν είχα κίνηση και όταν αγόρασα 16άρια λάστιχα τότε εμφανίστηκε αγοραστής για τις ζάντες.
Πούλησα ζάντες και ευτυχώς και τα λάστιχα (καινούρια, αφόρετα) και πήρα τις 17άρες και ξανά καινούρια λάστιχα.

coverdale:
Καλά κι εγώ προτιμούσα την αλλαγή της ανάρτησης αλλα στο περσινό χαρτί του ΚΤΕΟ έλεγε οτι τα αμορτισέρ είναι στο 80% και τα λυπάμαι να τα στείλω ακόμα,απ΄την άλλη αμα είναι να δώσω τα δικά μου ζαντολάστιχα κανα 350ρι και να βάλω και 100 για να βάλω τις Rota δε θα με χαλάσει.Μόνο το 35 οφσετ και τα 8,6 κιλα έκαστης με προβληματίζουν λίγο.Τέσπα...
 :btp:

spoumi:
Έχε υπόψη σου όμως ότι δν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είναι τα λάστιχά του και πόσο σύντομα θα θέλουν αλλαγή.
Η διάσταση να μην σε προβληματίζει είναι μια χαρά και το βάρος δεν είναι τίποτα τραγικό.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version