!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Μκ1 και ιστορικές πινακίδες
jSkyline:
--- Quote from: HarryB on June 24, 2021, 10:03:45 AM ---Νομιζω πως με την αλλαγη, μπορεις να κυκλοφορεις ελευθερα χωρις περιορισμους στις μερες η στην τοποθεσια.
--- End quote ---
To ίδιο έχω διαβάσει και εγώ. Αν και για να πω την αλήθεια τα τέλη κυκλοφορίας ποτέ δε με ενδιέφεραν. Θα εντάσσεται το ιστορικό όχημα στα τεκμήρια η όχι;
mx5silver:
ετσι οπως εγιναν δεν βλεπω τον λογο να το κανει καποιος ιστορικο... δεν κερδιζει κατι....
τωρα που υπαρχει η ηλεκτρονικη καταθεση πινακιδων, τις παιρνεις 3-4 μηνες το καλοκαιρι, κανεις και μια ασφαλεια και πας οπου θελεις χωρις περιορισμους...
Gas21:
Νομίζω πως αν τις παρεις πίσω δε μπορείς να τις ξανακαταθέσεις.Πληρώνεις τα τέλη για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.
HarryB:
Κερδιζεις, ειδικα σε πολλα κυβικα, και ειδικα αν καποια στιγμη ξεκινησουν τελη με βαση ρυπους για ολα τα οχηματα. Επισης το ΚΤΕΟ καθως κ ο ελεγχος συμμορφωσης καθε 5ετια δεν ειναι απαραιτητα κακα μετρα..
topetwrx:
Φίλος που βγάζει πινακίδες για ιστορικά, μου είπε ότι υπάρχει ένα πλεονέκτημα με την ασφάλιση. Αυτό είναι ότι στα ιστορικά δεν ισχύει η μείωση αξίας του αυτοκινήτου λόγω παλαιότητας σε περίπτωση ατυχήματος, όπου οι ασφαλιστικές καλύπτουν το 80% της ζημιάς, αλλά καλύπτουν το 100% αδιαπραγμάτευτα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version