!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Μκ1 και ιστορικές πινακίδες

<< < (9/9)

jSkyline:

--- Quote from: topetwrx on June 25, 2021, 01:50:22 PM ---Φίλος που βγάζει πινακίδες για ιστορικά, μου είπε ότι υπάρχει ένα πλεονέκτημα με την ασφάλιση. Αυτό είναι ότι στα ιστορικά δεν ισχύει η μείωση αξίας του αυτοκινήτου  λόγω παλαιότητας σε περίπτωση ατυχήματος, όπου οι ασφαλιστικές καλύπτουν το 80% της ζημιάς, αλλά καλύπτουν το 100% αδιαπραγμάτευτα.

--- End quote ---
Γενικά αν έχεις μικτή, υπάρχει η κατώτατη τιμή τα 6Κ που ας είμαστε ειλικρινείς, είναι μια χαρά για ΜΧ5. Τώρα αν μιλήσουμε για αμάξια πραγματικής ιστορικής αξίας, τότε προφανώς ασφαλίζονται με ειδικές συμφωνίες και αξίες. Έχω πελάτη που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τέτοιου είδους ασφαλίσεις (ακίνητα ιστορικής αξίας, έργα τέχνης και φυσικά αμάξια αντίκες) και από οτι μου έχουν πει, ασφαλίζουν το αμάξι μέχρι και ανταλλακτικά που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο ίδιο γκαράζ! Προφανώς δε μιλάμε για ασφαλιστικές της Ελλάδας, που πάει ο κυρ Μήτσος ο εκτιμητής και λέει, ελα μπρο μου το χρέπι σου πιάνει, δεν πιάνει 5Κ, επειδή είναι και 40χρονών αμάξι!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version