!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (12/1050) > >>

Hayate:
Η σημερινή κατάσταση της αγοράς:
1. γνωστός προσπαθεί να σπρώξει το S στα 6000ε κ δεν..
2. γνωστός πουλάει το 1.8 NC, ατρακάριστο, 70.000χλμ, πάνω απο 1 χρόνο κ μόνο όταν το έβαλε κάτω απο 8000ε τον πήρανε 2-3 τηλέφωνα κ πάλι δεν το έδωσε, δε θυμάμαι γιατί.
3. επειδή έψαχνα πρόσφατα, απλά φεύγουν ΠΟΛΥ δύσκολα, κ μόνο αν σκοτώσεις ή ανταλλάξεις. εγώ λόγω του 2ου, δεν σκότωσε κανένας απο τις 2 πλευρές.  ;)
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά φαντασία ή τυχαίο γεγονός. Κ εννοείται ότι extras κτλ δεν παίζουν κανένα ρόλο στην τιμή.

trabakoulas:

--- Quote from: Hayate on April 11, 2013, 02:10:59 PM ---Η σημερινή κατάσταση της αγοράς:
1. γνωστός προσπαθεί να σπρώξει το S στα 6000ε κ δεν..
2. γνωστός πουλάει το 1.8 NC, ατρακάριστο, 70.000χλμ, πάνω απο 1 χρόνο κ μόνο όταν το έβαλε κάτω απο 8000ε τον πήρανε 2-3 τηλέφωνα κ πάλι δεν το έδωσε, δε θυμάμαι γιατί.
3. επειδή έψαχνα πρόσφατα, απλά φεύγουν ΠΟΛΥ δύσκολα, κ μόνο αν σκοτώσεις ή ανταλλάξεις. εγώ λόγω του 2ου, δεν σκότωσε κανένας απο τις 2 πλευρές.  ;)
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά φαντασία ή τυχαίο γεγονός. Κ εννοείται ότι extras κτλ δεν παίζουν κανένα ρόλο στην τιμή.

--- End quote ---

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα παιδες.

marios nbfl:
Καλησπερα σας.... Ενδιαφερομαι για το συγκικριμενο...!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3423331/
Μηπως γνωριζει κανεις κατι παραπανω...???
Ευχαριστω..

option-D:
Δεν μπορώ να καταλάβω τί παίζει με τον ιδιοκτήτη αυτού του αυτοκινήτου.. Εγώ έχω πάρει το hardtop που είχε αλλά το θέμα είναι ότι μου έλεγε τότε ότι το αμάξι έχει πουληθεί (με τη λευκή ματ μεμβράνη, το υγραέριο κι όλα αυτά που έχει πάνω) κι ότι έδινε το hardtop ξεχωριστά γιατί αυτός που το αγόρασε, δεν του έδινε εξτρά χρήματα για να το πάρει και με αυτό.. Μου είχε πει επίσης ότι κανονικά είναι μαύρο, το είχε περάσει σε κάποια φάση μαύρη ματ μεμβράνη και στο τέλος το είχε με λευκή ματ μεμβράνη..
 :zalistika:

marios nbfl:
Υποψιαζομαι οτι το αμαξι ηταν καποτε τουρμπο ή κομπρεσορατο....γιατι ομως η τοσο ξεφτιλα τιμη...???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version