!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Konstantinos:
Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε...Τελικά 14.000 για ένα NC με σπάνια extras, μόνο 40.000χλμ, στην High έκδοση είναι πολλά. Όποιος αποφασίζει να πουλήσει πάνω από 10Κ το ΝC του τρώει κράξιμο ότι το πουλάει ακριβά, ενώ υπάρχουν αλλα 100 ολόιδια στο car.gr και φθηνότερα.
Όποιος μπει στο forum και ζητήσει ΝC με 7-8Κ τον λέμε κοράκι, καιροσκόπο και τζάμπα μάγκα... Τελικά αν πχ θελήσω να δώσω και το δικό μου, τι τιμή να βάλω :????:
nmwisima:
6 και πολλά σου είναι. Στα έλεγα εγώ
Send from my κινητό.
jason#9:
--- Quote from: Mendeleev on April 11, 2013, 01:26:43 PM ---Αυτο κ ενα λευκο περλα γ@μ@νε αλλα δεν....2λιτρο;
--- End quote ---
Αντε να το βρεις το λευκο ομως Κοσμα...
Ναιπ ..δεν εχει θεμα αυτος.Ουτε να το δικαιολογησει ...ουτε να πληρωσει το σημα-ασφαλεια μικτη.. ;)
jason#9:
--- Quote from: Konstantinos on April 11, 2013, 01:38:32 PM ---Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε...Τελικά 14.000 για ένα NC με σπάνια extras, μόνο 40.000χλμ, στην High έκδοση είναι πολλά. Όποιος αποφασίζει να πουλήσει πάνω από 10Κ το ΝC του τρώει κράξιμο ότι το πουλάει ακριβά, ενώ υπάρχουν αλλα 100 ολόιδια στο car.gr και φθηνότερα.
Όποιος μπει στο forum και ζητήσει ΝC με 7-8Κ τον λέμε κοράκι, καιροσκόπο και τζάμπα μάγκα... Τελικά αν πχ θελήσω να δώσω και το δικό μου, τι τιμή να βάλω :????:
--- End quote ---
Μια εντελως υποθετικη τιμη για το δικο σου ειναι 10 με 11κ..Εκει νομιζω ειναι η ιδανικη τιμη!Δεν θυμαμαι βεβαια αν εχεις βαλει μπλοκε...
charchon:
--- Quote from: Konstantinos on April 11, 2013, 01:38:32 PM ---Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε...Τελικά 14.000 για ένα NC με σπάνια extras, μόνο 40.000χλμ, στην High έκδοση είναι πολλά. Όποιος αποφασίζει να πουλήσει πάνω από 10Κ το ΝC του τρώει κράξιμο ότι το πουλάει ακριβά, ενώ υπάρχουν αλλα 100 ολόιδια στο car.gr και φθηνότερα.
--- End quote ---
Κακα τα ψεματα Κων, αν ηταν διαφορετικη η κατασταση , θα ειχα πουλησει το δικο μου εδω και καιρο, γιατι και εγω ζητουσα 12000 και βαλε....και στα 8400...παλι ουτε τηλεφωνο....δεν λεω οτι συγκρινεται με της κοπελιας που φοραει ενα σκασμο λεφτα, αλλα αν ειχα 14000 δεν θα τα εδινα τωρα για το δικο μας....θα επαιρνα χοντα με προσοντα!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version