!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1008/1050) > >>

topetwrx:
Προφανώς οι απόψεις όλων μας είναι σχετικές! Εγώ έχοντας για 20 χρόνια σχεδόν, γρήγορο 4κίνητο (impreza), έχω ενθουσιαστεί με το ΜΧ5 και ας σέρνεται μπροστά στα σχεδόν 300 άλογα που είχα. Τολμώ να πω ότι το impreza ποτέ δεν το ευχαριστήθηκα τόσο, από όλες τις απόψεις! Δεν το υποτιμώ, κάθε άλλο, το έχω στην καρδιά μου και θα ήθελα να το έχω κρατήσει, αλλά η επιλογή μου νομίζω τα λέει όλα.

Επίσης μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι ''έγκριτοι'' δημοσιογράφοι, λένε πως όλοι οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχουν ένα ΜΧ5 στο γκαράζ τους! Επίσης μη ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο KOENIGSEGG, αλλά και ο δοκιμαστής του, έχουν ΜΧ5!! Αυτό νομίζω ότι κάτι λέει!

Από εκεί και μετά όπως λέει και ο σοφός λαός, περί ορέξεως....κολοκυθόπιτα!!! ;D

jSkyline:
Και πολλοί κάτοχοι Supercar μπορεί να χρησιμοποιούν Smart για daily! Αυτό δεν κάνει τον κουβά, SuperCar!

Είναι εξαιρετικό, ομοιογενές, διασκεδαστικό και σίγουρα με σπόρ καταβολές... Στα bonus του οτι μτχ είναι φτηνό (και καινούργιο φτηνό είναι, αφού δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης), αξιόπιστο και απροβλημάτιστο. Μπορεί, λοιπόν, ο καθένας να το έχει για 2ο-3ο-14ο αμάξι!

Αν δε σε νοιάζει η ταχύτητα ή αν έχεις κάτι άλλο γρήγορο, τότε ίσως και να αποτελεί μονόδρομο, σε μια κατηγορία οπού παίζει μόνο του!

iliasfyntanidis:
Το μόνο κακό στο MX-5 είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις παρτούζα.

Όλα τα άλλα γίνονται.

Best Car και εάν είναι έκδοση Nardi Topino ακόμα καλύτερα.

topetwrx:

--- Quote from: jSkyline on April 13, 2021, 10:44:21 PM ---Και πολλοί κάτοχοι Supercar μπορεί να χρησιμοποιούν Smart για daily! Αυτό δεν κάνει τον κουβά, SuperCar!

Είναι εξαιρετικό, ομοιογενές, διασκεδαστικό και σίγουρα με σπόρ καταβολές... Στα bonus του οτι μτχ είναι φτηνό (και καινούργιο φτηνό είναι, αφού δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης), αξιόπιστο και απροβλημάτιστο. Μπορεί, λοιπόν, ο καθένας να το έχει για 2ο-3ο-14ο αμάξι!

Αν δε σε νοιάζει η ταχύτητα ή αν έχεις κάτι άλλο γρήγορο, τότε ίσως και να αποτελεί μονόδρομο, σε μια κατηγορία οπού παίζει μόνο του!

--- End quote ---
Δεν είπα ότι είναι supercar! Το θέμα όμως είναι τι σου δίνει το κάθε αυτοκίνητο, κάτι που δεν έχει να κάνει σε καμιά περίπτωση με την ισχύ! Πχ θυμάμαι πριν ΠΟΛΛΑΑΑ χρόνια, κάπου στο 1994 ίσως, μια δοκιμή κάποιου Βρετανικού περιοδικού, όπου είχε διάφορα υπεραυτοκίνητα της εποχής, Porsche, Ferrari, Nissan GT-R κτλ και είχε και ένα PEUGEOT 106 GTI. Οδηγοί κάποιοι κορυφαίοι της εποχής και ανάμεσά τους και ο αείμνηστος RICHARD BURNS. Όλοι λοιπόν βγάλανε καλύτερο, από θέμα οδηγικής απόλαυσης, το 106! Κάτι τέτοιο θεωρώ ότι ισχύει και για τα ΜΧ5. Επίσης εγώ στις Σέρρες το πόσο το απόλαυσα σε σχέση με το Impreza δεν λέγεται! Τα άλογα δεν με απασχόλησαν καθόλου, μπροστά στην συμμετοχική και ζυγισμένη συμπεριφορά του!

Πχ η SLK μου αρέσει τρελά και μου είχε περάσει από το μυαλό, αλλά την απέκλεισα για τους παραπάνω λόγους, ότι δηλαδή δεν είναι οδηγοκεντρική, για το κόστος συντήρησης, όπως επίσης ότι είναι ΑΛΛΟ αυτοκίνητο, για άλλα γούστα, κατά την άποψή μου πάντα.

Κατά τα άλλα κουβέντα κάνουμε και δεν θέλω να πείσω κανένα!

Skyggedans:

--- Quote from: iliasfyntanidis on April 13, 2021, 10:59:37 PM ---Το μόνο κακό στο MX-5 είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις παρτούζα.

Όλα τα άλλα γίνονται.

Best Car και εάν είναι έκδοση Nardi Topino ακόμα καλύτερα.

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version