!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (1007/1050) > >>

gianic:
Το mx5 ειναι αυτο που ειναι εχει γιατι εχει μια φοβερη βαση για να κανεις οτι θελεις . Διπλα ψαλιδια , πολλαπλους συνδεσμους για τα NC,ND χαμηλο βαρος, ενα τονο αφτερμαρκετ κλπ κλπ . Αμα δεν μπορεις να εκτιμησεις αυτα σε ενα αμαξι ε εχεις χλαθος αμαξι βρε χαζουλακι.

Τωρα ο καθενας κανει οτι γουσταρει στο αμαξι του αλλα αυτα που σου δινει το mx5 για 25κ που κανει καινουριο δεν τα βρισκεις πουθενα. Αμα ριξεις κι αλλο ενα ταληρο εχεις ενα  οδηγοκεντρικο πισωκινητο οπλο που το κανεις απο 0-400 κτηνος μεχρι να κανει πλακα σε αμαξια 100κ+ στα Μεγαρα.

Oresias:
Δεν αμφιβάλλω . Για αυτό που λες το πήρα. Απλά ακόμα ισως θέλει δουλειά για να το φέρω στα μέτρα μου. Κυρίως από πλευράς ρυθμίσεων ανάρτησης γεωμετρίας κτλ
Υσ. Ο ενθουσιασμός ίσως έχει να κάνει και με την ηλικία. Μιλάμε για 12  χρόνια πριν...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Reverant:

--- Quote from: gianic on April 12, 2021, 08:15:57 PM ---που το κανεις απο 0-400 κτηνος
--- End quote ---

Μακάρι να ίσχυε αυτό αλλά ούτε για πλάκα δυστυχώς...

jSkyline:
Και το Fiesta πάντως είναι τρομερή βάση για καγκουρεμα και το Mini θα πρόσθετα εγώ... Η αλήθεια είναι ότι όσο το είχε ο Σπύρος δε μου τα είχε κάνει τσουρέκια, το πήρε όμως και άλλος ένας φίλος και μου τα έχει κάνει αερόστατα! Το αποτέλεσμα όμως μετά από κάθε βελτιωση που του κάνει είναι η μετατροπή από κουβαδάκι, σε πιο γρήγορο κουβαδάκι! Απλά κανένα από τα κουβαδάκια δεν έχει το πλεονέκτημα της πίσω κίνησης και ας είμαστε ειλικρινείς με μπροστά κίνηση δεν χάρηκε ποτέ κανένας οδήγηση! Οπότε ναι το ΜΧ5 μπορεί να θυμίζει κοτέτσι, αλλά έχει πλάκα ακόμα και αργό!

Αλήθεια πόσο γρήγορο να είναι ένα 2 λίτρο καινούργιο ND; Άντε να ταξιδέψουμε ξανά μπας και μπορέσουμε να οδηγήσουμε κανένα!

Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gianic:

--- Quote from: Reverant on April 12, 2021, 08:32:20 PM ---
--- Quote from: gianic on April 12, 2021, 08:15:57 PM ---που το κανεις απο 0-400 κτηνος
--- End quote ---

Μακάρι να ίσχυε αυτό αλλά ούτε για πλάκα δυστυχώς...

--- End quote ---

Καλα ναι που λεει ο λογος.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version