!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (992/1050) > >>

adrianlazlow:

--- Quote from: jSkyline on February 10, 2021, 10:10:11 AM ---Το NC που προσταρες είναι γνωστό εδώ μέσα. Η πρώτη ιδιοκτήτρια του το είχε πολυ περιποιημένο από όσο θυμάμαι. Έχει αλλάξει όμως 3-4 χέρια. Φοράει σίγουρα σπάνια πράγματα πάνω.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Πάντως το μπλοκέ το "mazdaspeed" και καλά κάποιος το "έφαγε" σε κάποια αλλαγή χεριών.
Ο τελευταίος ιδιοκτήτης το είχει πάρει για το γιο του και δεν έκανε τίποτα παρα μόνο συντήρηση και ούτε ήξερε πολλά πράγματα. Έγραφε στην αγγελία οτι είχε μπόκέ mazdaspeed γιατί έτσι του το πούλησε ο προηγούμενος.

Όπως και να χει μπλοκέ του έβαλα ήδη από 2λίτρο από τον Γιάννη και τοποθέτηση μαζί με αλλαγή όλα τα ζουμιά στον Λευκαδίτη.

afe:
Ειχατε δίκιο, κάποιοι γράφουν ESP χωρίς να το έχει το αμάξι.
Ιδιοκτήτης ενός απο τα mx5 που έστειλα μου είπε οτι το ESP μπορεί να προστεθεί μετά και αρκετά φθηνά.

Ποσο αληθεύει κάτι τέτοιο;

SteliosR:
Καθόλου. (εντάξει στην λογική όλα γίνονται ίσως να το μπορέσεις, αλλά πόσο θα κοστίσει) :gl:

Με ένα παράλληλο εγκέφαλο μπορεί να καταφέρεις να έχεις traction control αλλά αυτό δεν είναι ESP.

adrianlazlow:

--- Quote from: SteliosR on February 10, 2021, 02:50:25 PM ---Καθόλου. (εντάξει στην λογική όλα γίνονται ίσως να το μπορέσεις, αλλά πόσο θα κοστίσει) :gl:

Με ένα παράλληλο εγκέφαλο μπορεί να καταφέρεις να έχεις traction control αλλά αυτό δεν είναι ESP.

--- End quote ---

Νομίζω θέλουν αλλαγή σχεδόν όλα τα περιφερειακά των φρένων (abs, γραμμές, καλώδια κλπ) για να μπει και όπως πολύ σωστά είπες άλλο "traction control" που κόβει γκάζι όταν γλυστράει και άλλο το DSC που φρενάρει όποιο τροχό χρειάζεται για να σε σταματήσει.

Εγώ πάντως δεν θεωρώ οτι στο NC χρείαζεται DSC ειδικά σε στοκ μορφή. Αν έχεις λίγο τα μυαλά σου στο κεφάλι σου και δεν κυκλοφορείς με σαπούνια λάστιχα για να κάνεις "νΤρΙφΤ" στο δρόμο τότε μια χαρά προβλέψιμο είναι.

SkidRow:

--- Quote from: afe on February 10, 2021, 02:45:13 PM ---Ειχατε δίκιο, κάποιοι γράφουν ESP χωρίς να το έχει το αμάξι.
Ιδιοκτήτης ενός απο τα mx5 που έστειλα μου είπε οτι το ESP μπορεί να προστεθεί μετά και αρκετά φθηνά.

Ποσο αληθεύει κάτι τέτοιο;

--- End quote ---

Με ποιους μιλησες συγκεκριμενα απο τα αυτοκινητα που ανεβασες σε προηγουμενα σχολια σου και ενω ελεγαν οτι ειχαν ESP, τελικα δεν ειχαν;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version