!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (991/1050) > >>

harisport:
To τελευταιο με το ανακατασκευασμενο μοτερ και μουρη fl  το ξερω. Το παιδι ειχε δωσει αρκετα λεφτα και ειχε αλαξει τα παντα στο μοτερ. Δενξερω πως ειναι τωρα. Απο την αλλη, αυτο με τα καφε, αν εχει οντως τοσα λιγα χλμ και ειναι καθαρο, αξιζει σε σχεση με τα αλλα και επειδη ειναι πιο καινουργιο και αργοτερα ως μεταπωλητικη αξια. Το nc για να το χαρεις πραγαμτικα υπολογισε μια αναρτηση coilover 450-900 ευρω, ενα καλο λαστιχο και ζαντα αν θες και εινα μπλοκε (ρχ8 με 400-500 τοποθετημενο και τελος). Ζυγισε αυτα τα κοστη ωστε να ξερεις τι σου ζηταει ο καθενας. Ανεβηκαν παλι οι τιμες στα nc ή μου φαινεται; Δηλαδη ενα  ωραιο nc με 100-130κ χλμ, απλη κοιλ, αντιστρεπτικες, ζαντες καλα λαστιχα, καλο φρενακι, μπλοκε, ωραια κουκουλα και εσωτερικο, ποσο παει; 9-9.5? Πριν 3-4 χρονια ηταν πιο κατω

afe:
Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, λογικά θα τα δω σύντομα τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αυτά που είπατε για αναρτήσεις, μπλοκέ κλπ,
πιστευετε οτι αυτό αξίζει τα λεφτά του;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/29453783-mazda-mx-5

topetwrx:
Το αυτοκίνητο δείχνει καλό, κάτι που θα επιβεβαιώσει ένας έλεγχος. Αισθητικά για τα γούστα μου, αλλά και των περισσοτέρων υποθέτω, είναι ΑΨΟΓΟ και έχει τόσα όσα πρέπει! Αυτά όλα (τα έξτρα) προφανώς έχουν κόστος και αν  κάποιος έχει σκοπό να τα βάλει τότε σίγουρα αξίζει. Αλλιώς πας σε φθηνότερο αυτοκίνητο. Το μπλοκέ βγαίνει 400-600 ευρώ συν τα περαστικά. Από ανάρτηση έχει ΜΟΝΟ ελατήρια, όπως ήταν και το δικό μου, κάτι δεν είναι ότι καλύτερο, γιατί τα εργοστασιακά μαλακά αμορτισέρ δεν συνεργάζονται με τα κατά πολύ σκληρότερα ελατήρια, αλλά μπορείς να ζήσεις με αυτό για ένα διάστημα μέχρι να δεις τι θα κάνεις.

Να διευκρινίσω για το μπλοκέ, δικαιολογώντας αυτό που είπε ο Oresias, ότι υπό συνθήκες είναι πιο απαιτητικό για τον αδαή και αυτόν που δεν ενδιαφέρεται για ζωηρή ή παιχνιδιάρικη οδήγηση, οπότε θα συφμωνήσω. Αν όμως το αυτοκίνητο έχει ESP (εξαιρετικά σπάνιο) τότε δε σε νοιάζει μη τυχόν σε αιφνιδιάσει σε κάποια περίπτωση και κυρίως στο βρεγμένο.

adrianlazlow:

--- Quote from: afe on February 10, 2021, 12:17:53 AM ---Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, λογικά θα τα δω σύντομα τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αυτά που είπατε για αναρτήσεις, μπλοκέ κλπ,
πιστευετε οτι αυτό αξίζει τα λεφτά του;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/29453783-mazda-mx-5

--- End quote ---

Άξιζε φουλ. Το πήρα τέλος Ιανουάριου και ο πωλητής ακόμα να κατεβάσει την αγγελία. Μόνο τα λάστιχα του ήταν ξερά και προφανώς ήθελε σέρβις γιατί καθόταν καιρό. Τό αμάξι το πήρα για κάθε μέρα όπως είχα το NBFL μου και δεν έχει καμία επαφή. Άξιζε κάθε ευρώ η αλλαγή.

jSkyline:
Το NC που προσταρες είναι γνωστό εδώ μέσα. Η πρώτη ιδιοκτήτρια του το είχε πολυ περιποιημένο από όσο θυμάμαι. Έχει αλλάξει όμως 3-4 χέρια. Φοράει σίγουρα σπάνια πράγματα πάνω.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version