!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
iliasfyntanidis:
Μάλλον ορθογραφικό λάθος, αν λάβεις υπόψιν σου την αλληλουχία χιλιομέτρων.
fylpa17:
--- Quote from: iliasfyntanidis on October 17, 2020, 11:13:55 PM ---Μάλλον ορθογραφικό λάθος, αν λάβεις υπόψιν σου την αλληλουχία χιλιομέτρων.
--- End quote ---
Ναι έβαλαν ένα 0 ακόμα βγάζει μάτι ότι δεν έκανα 500Κ χλμ σε 2 χρόνια ή 1400χλμ τη μέρα. Απλά νταξ αν μου πουν δε περνάς θα έχει πολύ πλάκα.
topetwrx:
Παιδιά όλα καλά αυτά που λέμε, αλλά ΝΑΙ υπάρχουν αυτοκίνητα (ειδικής κατηγορίας συνήθως) που έχουν όντως λίγα χιλιόμετρα. Επειδή είμαι και στο Ιταλικό φόρουμ SUBARU, πέρσι έγινε μια δημοσκόπιση με το πόσα χιλιόμετρα έχουν τα αυτοκίνητα του φόρουμ και ο μέσος όρος ήταν κάτω από 80000! Το ίδιο ισχύει και με τα EVO. Το STI του κουμπάρου μου έχει όπως και το δικό μου 91000 χιλ. μοντέλο του 2003. Τα ΜΧ5 και αυτά θεωρώ ότι ανήκουν στα ειδικά αυτοκίνητα, που η χρήση τους είναι περιορισμένη. Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν!!
Από εκεί και μετά μεγάλη σημασία έχει και που έχουν γίνει τα χιλιόμετρα! Άλλο 100000 χιλ. στην πόλη και άλλο έξω! Στην πόλη είναι σε αντιστοιχία σαν να έχει τουλάχιστον τα 3πλάσια. Φυσικά η κατάσταση του αυτοκινήτου δείχνει πολλά και ειδικά η φθορά τιμονιού, λεβιές ταχυτήτων, διακοπτών, καθισμάτων κτλ.
jSkyline:
Subaru και Evo έχουν και άλλο κόστος χρήσης... Όντως συναντάς πολλά να κάθονται, το ΜΧ δεν έχεις λόγους να μην το μετακινείς, εκτός φυσικά απο τη δυσχρηστία του.
gleft:
--- Quote from: jSkyline on October 19, 2020, 01:57:16 PM ---Subaru και Evo έχουν και άλλο κόστος χρήσης... Όντως συναντάς πολλά να κάθονται, το ΜΧ δεν έχεις λόγους να μην το μετακινείς, εκτός φυσικά απο τη δυσχρηστία του.
--- End quote ---
εγώ πάντως που είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχω, δε το βρίσκω δύσχρηστο. αν έχεις οικογένεια και παιδιά, τότε αλλάζει το θέμα. άσε που καίει όσο έκαιγε το στίλο που είχα κάτω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version