!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
--- Quote from: gleft on October 21, 2020, 07:23:16 PM ---
--- Quote from: jSkyline on October 19, 2020, 01:57:16 PM ---Subaru και Evo έχουν και άλλο κόστος χρήσης... Όντως συναντάς πολλά να κάθονται, το ΜΧ δεν έχεις λόγους να μην το μετακινείς, εκτός φυσικά απο τη δυσχρηστία του.
--- End quote ---
εγώ πάντως που είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχω, δε το βρίσκω δύσχρηστο. αν έχεις οικογένεια και παιδιά, τότε αλλάζει το θέμα. άσε που καίει όσο έκαιγε το στίλο που είχα κάτω
--- End quote ---
Μα προφανώς και δεν έχει μεγάλη κατανάλωση, ουτε υψηλό κόστος χρήσης/συντήρησης για αυτό είπα οτι δεν συντρέχουν λόγοι να το κρατάς σε γκαράζ. Εσύ έχεις ND, που είναι σαφώς πιο άνετο απο όλα τα προηγούμενα (για μένα είναι πιο άνετο και απο NC). Ακόμα και χωρίς οικογένεια και παιδιά πάντως, 2 άτομα σε ένα ταξίδι, είναι περιορισμένα και σε άνεση αλλά και σε αποσκευές. Ενώ η θέση οδήγησης είναι χαμηλή, άρα περιορισμένη ορατότητα και κουραστική στάση σώματος. Αυτά αποτρέπουν ένα ΜΧ να γράψει τα άπειρα χλμ.
Dimitris75:
Καλησπέρα παιδιά , είμαι νέος στο φόρουμ και όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστώ άπειρες ώρες για να διαβάσω το τόσο υλικό . Μιας και ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά του παιδικού μου ονείρου θέλω την βοήθεια σας. Έχω βρει ένα NB sporty NBFL 1.8 με τα 146 άλογα και απ ότι λέει ο ιδιοκτήτης είναι όλα μαμά . Σκέφτομαι να το πάρω και να ρίξω χρήματα για να το φτιάξω (βάψιμο, ταπετσαρίες κτλ.) Επειδή έχω την θέληση να χαλάσω κάποια χρήματα , αξίζει να δω το συγκεκριμένο μοντέλο μιας και απ ότι έχω ακούσει είναι από τους τελευταίους Ιαπωνικους κινητήρες ή να δω και κάποιο άλλο μοντέλο πιο καινούριο . Ευχαριστώ για όποιον με βοηθήσει .
nmwisima:
Το καλύτερο ΜΧ5 δεύτερης γεβιας. Προφανώς αξιζει αναλογα με την τιμη
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panos2171:
Αν όλα τα χρήματα που έχεις σκοπό να διαθέσεις αγγίζουν την τιμή ενός καλού NC τότε θα σου έλεγα να πας στο 2ο κυρίως για το θέμα της παθητικής ασφάλειας. Από κει και πέρα εξαρτάται και το τι χρήση θέλεις να κάνεις στο αυτοκίνητο. Αν το θες για daily το ΝΒ συνεχώς κάτι θα σου ζητάει, όχι γιατί είναι ζημιάρικο σαν αυτοκίνητο αλλά γιατί θα χει χρόνια στην πλάτη του και πολύ πιθανών αρκετούς ιδιοκτήτες. Αν το θες για project, track day ή αυτοκίνητο ΣΚ τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.
Οδηγικά δε θα σε απογοητεύσει κάπου το NB, το θέμα είναι να έχεις θέληση να αποδεχτείς ότι ακόμα και κάποιο από τα τελευταία να πάρεις είναι έτοιμο να ενηλικιωθεί, με ότι σημαίνει αυτό.
Dimitris75:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Το αυτοκίνητο δεν το θέλω για κύρια.χρήση καθώς κυρίως κυκλοφορώ με μηχανή και για ταξίδια έχω της συζύγου. Το θέλω να το πλένω , να το χαϊδεύω και να το καμαρώνω στο γκαράζ και που και που όταν θέλω να ξεσκάω να του κάνω και καμία βόλτα . Βασικά σκέφτομαι να το κρατήσω σαν αντίκα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version