!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
SkidRow:
Λαμογιες αλα Ελλαδισταν. O0
iliasfyntanidis:
Τα πάντα γίνονται παντού. Μην έχετε αυταπάτες.
panos2171:
Από δω και πέρα ή μάλλον από τότε που ξεκίνησε αυτό με τα ΚΤΕΟ σαφώς αυτός που υπολογίζει τη λαμογιά για την περίπτωση που το πουλήσει θα είναι υποψιασμένος με δύο κοντέρ ή θα ανεβοκατεβάζει τα χιλιόμετρα πριν το ΚΤΕΟ.
Στα έως τώρα αυτοκίνητα από την άλλη είναι ένας μπούσουλας. Πρόσφατα βρέθηκε αυτοκίνητο με 125.000χλμ στο καντράν αλλά πριν κάποια χρόνια από 150.000χλμ είχε κατέβει στα 70.000χλμ κάτι που φάνηκε από το χαρτί του ΚΤΕΟ.
Απτόητοι πάντως κάποιοι, ενώ έχουν το χαρτί και το γνωρίζουν πουλάνε με αυτά που δείχνει το καντράν, μιλάμε για θράσος.
kostakisgk:
Προσωπικά δεν νομίζω να πουλήσω ποτέ το αμάξι μου.. παρόλα αυτά οποίος ψάχνετε μπορεί να βρει άκρη για τα παντα π.χ αποσο ξέρω μόνο το μκ1 μπορεί να γυρίσει εύκολα τα χλμ τα υπόλοιπα είναι ποιο δύσκολα και δεύτερον όταν βλέπεις ένα αμάξι 20ετιας και βάλε δεν γίνετε να μην έχει αρκετά χιλιόμετρα σην ότι οσοι γνωρίζουν από Μάζντα θα μπορουν να καταλάβουν περίπου μόνο και μόνο από την φθορές ενος αυτοκινήτου... Και γω όταν αγόρασα το μκ1 δεν πίστευα με τίποτα ότι είχε 150κ χλμ κι όμως το αμάξι είχε χαρτί ακινησίας 10χρονια και το ΚΤΕΟ ήταν πολύ σωστό
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
iliasfyntanidis:
Τα παραδείγματα απλά αναφέρθηκαν για να μην νομίζει κάνεις ότι όλα είναι ρόδινα και ελεγχόμενα. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ, απλά ένα γ@μηστερό φόρουμ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version