!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (972/1050) > >>

Reverant:
Δηλαδή στο ΚΤΕΟ που ας πούμε πέρασες τώρα το 2020, είχες λιγότερα χιλιόμετρα από αυτά που είχες όταν πέρασες ΚΤΕΟ το 2018;

iliasfyntanidis:
Στο ΚΤΕΟ και εγώ που πήγα με άλλο κοντέρ, με λιγότερα χιλιόμετρα από ότι αρχικά είχα μου είπε ότι θα βάλει κάτι παραπάνω από αυτά που λέει το καινούργιο κοντέρ.

Οπότε σου βάζει κάτι παραπάνω από την τελευταία μέτρηση. Τα χιλιόμετρα του ΚΤΕΟ δεν λένε και πολλά μιας και εγώ αν θέλω μπορώ να έχω 2 κοντέρ και να τα αλλάζω πριν τον έλεγχο η να τα γυρνάω πριν τον έλεγχο.

harisport:
Σε έλεγχο κτεο μπροστά μου, ένα τύπος είχε πριν 2 χρόνια 140.000χλμ και τώρα πήγε με άλλο κοντέρ με 90κ. Του είπαν ότι πρέπει να πάει να φτιάξει το νέο να λέει τουλάχιστον 140.000 +1 χλμ και κάνω και θα είναι οκ. Αλλά και πάλι από κτεο βλέπεις πχ ότι αν το 14 ένα αμάξι είχε 70.000χλμ και δεν είχε καταθέσει πινακίδες ποτέ, δεν γίνεται να έχει τώρα λιγότερα, ίδια ή ελάχιστα παραπάνω. Έχει τύχει σε φίλο να δει πρόσφατα γυρισμένα χλμ από παλιό κτεο

kostakisgk:
λογο ότι έχω οθωνη αντί για κοντέρ κανονικά δεν πέρναγε επειδή θέλουν φωτό από το κοντέρ οπότε ξυλωμα οθωνη έβαλα το παλιό κοντέρ γύρισα τα χλμ +5000 μιας και έχω κοντέρ μηχανικό μκ1 και όχι ψηφιακό έβαλα το στροφόμετρο σταθερά στης 1000 στροφές και πέρασε μια χαρά ΚΤΕΟ να προσθέσω ότι τα παιδιά τα ήξερα οπότε δεν έκαναν Κανν μέτρηση καυσαερίων στο αμάξι μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SteliosR:
Δεν υπάρχει σωτηρία! Ψωνίζουμε απροβλημάτιστα μεταχειρισμένο αμάξι... :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version