!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (837/1050) > >>

steliosmk1:

--- Quote from: harisport on September 08, 2018, 08:48:43 PM ---Επισης, καροστα με 200κχλμ, με μοτερ 87κ χλμ, φρεσκοβαμμενο, το οποιο φοραει εξατμιση, αναρτηση bilstein με ελατηρια eibach, μπλοκε ,φρενα, λιπακι και καλη κουκουλα, θα το παιρνατε; Μου εστειλε καποιος απο εδω, αλλα στην ιδια τιμη βρισκω μαμα, με 100κ χλμ. Μισα χλμ δηλαδη σαν καροτσα. Ειναι τα πραγματα ακριβως που θελω να κανω στο αμαξι, αλλα πολλα τα χλμ.

--- End quote ---
Nc?

Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Manolis:

--- Quote from: steliosmk1 on September 09, 2018, 10:41:04 AM ---
--- Quote from: harisport on September 08, 2018, 08:48:43 PM ---Επισης, καροστα με 200κχλμ, με μοτερ 87κ χλμ, φρεσκοβαμμενο, το οποιο φοραει εξατμιση, αναρτηση bilstein με ελατηρια eibach, μπλοκε ,φρενα, λιπακι και καλη κουκουλα, θα το παιρνατε; Μου εστειλε καποιος απο εδω, αλλα στην ιδια τιμη βρισκω μαμα, με 100κ χλμ. Μισα χλμ δηλαδη σαν καροτσα. Ειναι τα πραγματα ακριβως που θελω να κανω στο αμαξι, αλλα πολλα τα χλμ.

--- End quote ---
Nc?

Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Αν μιλάς για NC αυτό θυμίζει με εξαίρεση την ανάρτηση το πρώην του στρατηγού.

harisport:
Με λιγα λογια το αμαξι ειναι χρεπι με τοση σκουρια..μακρια..
Μακαρι να ηταν του στρατηγου γιατι το εχω δει το αμαξι και ηταν κ@υλα.. Οχι απο ενα παιδι εδω μεσα ειναι, απο Πατρα. Εχτες το βραδυ μπηκα και ειδα στην παρουσιαση του μελους και εγραφε ο ιδιος οταν το πηρε μαμα μτχ το αμαξι οτι του επινε το αιμα. Ε μετα επεσε μπλοκε αναρτηση φρενα ζαντες και σε συνδυασμο με τα 200κ χλμ, δεν θελω να σκεφτω τι εχει φαει το αμαξι. Αν σκεφτει κανεις βασικα οτι πωλειται οσο ενα μαμα με τα μισα χλμ...

Επισης μια ακομη ερωτηση. Αυτο που σας ελεγα με το χρωμα. Εχω θεμα να το παρω μαυρο. Συνηθως μου αρεσει και το γκρι-ανθρακι. Και το nc βγαινει στο galaxy grey. Σε πολλα, στις φωτο φαινεται να ειναι ενα κλικ πιο ανοιχτο απο ανθρακι και να μοιαζει λιγο γαλαζιο. Σε καποιους, οπως για παραδειγμα το πανεμορφο του selito (με τον οποιο ειχα μιλησει παλια για το πως εφτιαξε το λιπακι του γιατι εφτιαχνα για το τωρινο μου αμαξι -  ακυρο απλα τωρα το συνειδητοποιησα), το ανθρακι δειχνει πιο σκουρο και ωραιο. Ειναι θεμα της φωτογραφιας, detailing ή εβγαζε μηπως καποιο διαφορετικο γκρι η mazda?

Ευαριστω πολυ για τη βοηθεια

jSkyline:
Ενα γκρι εβγαζε και ηταν το galaxy. Αν εχεις δει γαλάζιο μηπως ήταν αυτό του Niseko ?

harisport:
Οχι δεν ηταν γαλαζιο. Αλλα στο ηλιο ειναι σαν να εχουν εντονη γαλαζια περλα και το χρωμα φαινεται γκρι-γαλαζιο. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι καποια δειχνουν πιο ανοιχτα. Ισως θεμα φωτισμου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version