!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
harisport:
Το βασικο ειναι να μας πει ο φιλος για ποση σκουρια μιλαμε και που. Επισης αν παρω ενα αμαξι με σκουρια, αυτη δεν θα συνεχισει και θα προχωραει;
harisport:
Επισης, καροστα με 200κχλμ, με μοτερ 87κ χλμ, φρεσκοβαμμενο, το οποιο φοραει εξατμιση, αναρτηση bilstein με ελατηρια eibach, μπλοκε ,φρενα, λιπακι και καλη κουκουλα, θα το παιρνατε; Μου εστειλε καποιος απο εδω, αλλα στην ιδια τιμη βρισκω μαμα, με 100κ χλμ. Μισα χλμ δηλαδη σαν καροτσα. Ειναι τα πραγματα ακριβως που θελω να κανω στο αμαξι, αλλα πολλα τα χλμ.
Gas21:
Καλύτερα καθαρή καρότσα .Εννοειται.
steliosmk1:
--- Quote from: Roadsterfanboy on September 08, 2018, 07:37:06 PM ---
--- Quote from: steliosmk1 on September 08, 2018, 09:32:14 AM ---https://www.car.gr/13408838-mazda-mx-5 πήγα και το είδα από περιέργεια λόγω χιλιομέτρων και τιμής.
Τα καλά είναι ότι τα χιλιόμετρα είναι γνήσια αλλά είναι το μόνο καλό.
Το αμάξι είναι από νησί και είναι μες στην σκουριά, ξεθωριασμένο φτερό ,το κάθισμα του οδηγού έχει σκάσει το δέρμα στο ύψος της ζώνης(λογικά ήταν αρκετό καιρό ακινητοποιημένο στον ήλιο και κοντά στην θάλασσα).
Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
αμα δουλευει το μοτορι σωστα τσιμπα το και μαζευε το σιγα σιγα... σκουρια λιγο πολυ εχουν σχεδων ολα και οσο περναει ο καιρος θα βρησκεις ολο και ποιο δυσκολα καλα αυτοκινητα.
--- End quote ---
Δεν αξίζει,σκέψου ότι βίδα θα ξεβιδωνεις θα κόβεται γενικά στο mx5 ο χειρότερος εχθρός του είναι η σκουριά άσε που για να το στρώσεις θα σου φτάσει πολύ παραπάνω από ένα έτοιμο καθαρό.
steliosmk1:
--- Quote from: harisport on September 08, 2018, 08:45:35 PM ---Το βασικο ειναι να μας πει ο φιλος για ποση σκουρια μιλαμε και που. Επισης αν παρω ενα αμαξι με σκουρια, αυτη δεν θα συνεχισει και θα προχωραει;
--- End quote ---
Για πολύ σκουριά χώρος μηχανής μέχρι και οι θόλοι στον χώρο μηχανής,φτερά,στις δισκοπλακες φρυγανιά κομμάτια ολόκληρα,και ίσως σε μέρη που δεν φαίνονται.Σκεψου εγώ αυτά τα είδα μέσα σε 10 λεπτά που είδα το αμαξι
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version