!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
kostasmito:
1.85 κάθισμα τέρμα πίσω, πλάτη σχεδόν κάθετα, κάθισμα τέρμα κάτω (+1cm χαμηλωμα της βάσης του καθίσματος). Δεν έχω άπλα, αλλά δεν ειμαι και οριακά. Οριακά οδηγώ και με κράνος και κλειστή κουκούλα.
topetwrx:
--- Quote from: gosta100 on May 09, 2018, 03:06:19 PM ---
Ναι ρυθμιζότανε σε ύψος. Δεν έβρισκα ακριβώς, αλλά ήταν οριακά. Εσύ έχεις το κάθισμα κάπως ξαπλωτό;
--- End quote ---
Εγώ δεν κάθομαι τέρμα πίσω και την πλάτη την έχω σχετικά όρθια, ειδικά όταν τρέχω. Ο αέρας από την κουκούλα είναι μια χαρά και δεν απασχόλησε ποτέ.
Δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι, αλλά από αυτά που διαβάζω (αν και δεν περίμενα να κάνει τόση διαφορά) κατάλαβα ότι το πρόβλημα το έχουν κυρίως όσοι έχουν περιττά κιλά, τα οποία πάνε και στα οπίσθια τα οποία με την σειρά τους σηκώνουν πιο ψηλά τον οδηγό. Όπως είπα εγώ είμαι μεν 1,85 αλλά έχω και 81 κιλά που προφανώς παίζει μεγάλο ρόλο όπως είπα. Φυσικά για να είμαι στα 81 κιλά ή κάπου εκεί το παλεύω και δεν αφήνομαι, γιατί αν το αφήσω θα φύγω επάνω!! Να ένα κίνητρο λοιπόν για χάσιμο κιλών όσοι έχουν περισσότερα! ;)
gosta100:
Είμαι 1.81, 90 κιλά. Ίσως ήταν η ιδέα μου ότι ήμουν οριακά και να είχα 3-4 πόντους περιθώριο, αλλά σίγουρα όχι παραπάνω...
Επειδή δεν είχα ποτέ roadster μου φαίνεται κάπως κλειστοφοβικό και για αυτό μάλλον επηρρεάζομαι, παρολαυτά μπαίνω και βγαίνω πολύ εύκολα.
Το "κλειστοφοβικό" είναι κάτι που συνηθίζεται στην πορεία και δεν ενοχλεί;
luigid:
--- Quote from: gosta100 on May 10, 2018, 12:04:43 PM ---Είμαι 1.81, 90 κιλά. Ίσως ήταν η ιδέα μου ότι ήμουν οριακά και να είχα 3-4 πόντους περιθώριο, αλλά σίγουρα όχι παραπάνω...
Επειδή δεν είχα ποτέ roadster μου φαίνεται κάπως κλειστοφοβικό και για αυτό μάλλον επηρρεάζομαι, παρολαυτά μπαίνω και βγαίνω πολύ εύκολα.
--- End quote ---
Συνηθιζεται τοσο που τα "κανονικα" αυτοκινητα θα σου φαινονται τεραστια.
Ασε που γινεσαι ενα με το αμαξι μετα απο λιγο καιρο χρησης
Do it!
topetwrx:
--- Quote from: gosta100 on May 10, 2018, 12:04:43 PM ---Είμαι 1.81, 90 κιλά. Ίσως ήταν η ιδέα μου ότι ήμουν οριακά και να είχα 3-4 πόντους περιθώριο, αλλά σίγουρα όχι παραπάνω...
--- End quote ---
Οπότε δοκίμασε ξανά πως κάθεσαι. Κλειστοφοβικό δεν θα το έλεγα και είναι κάτι που μου αρέσει γενικά σαν αίσθηση! Φίλος που είχε παλιά ΜΧ 5 ΝΒ λίγο πιο κοντός από εμένα και σχετικά παχύς (το τονίζω ξανά) μου είχε πει ότι δεν θα χωρώ. Χώρεσα μια χαρά και σε ΝΒ που είναι πιο στενάχωρο για ψηλούς.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version