!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (739/1050) > >>

Konstantinos:
Μην απορήσεις και αν σου πει ότι το έχεις τρακάρει εμπρός, γιατί το δοχείο διαστολής σου είναι καινούργιο, ενώ της κρεμαγιέρας πίσω έχει κιτρινίσει. Έχει υποθεί και αυτό δυστυχώς... 

Dasimo:
Επειδή το ξέρω.....θα φυλάξω και το παλιό !!

Sent from my iPhone using Tapatalk

LetThingsDrift:

--- Quote from: evovi on September 20, 2017, 03:14:21 PM ---Γύρω στα 15000 χιλιόμετρα είχε και στις 2 περιπτώσεις. Όταν ρώτησα μάλιστα τον κάτοχο μου είπε ότι το πήγαινε με βάση τα χιλίομετρα και όχι τον χρόνο...  :zalistika:

--- End quote ---

Αν δεν έχει τρακάρισμα, έχει όλα τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο όπως λες άρα έχεις και κάποια βάση για να ξέρεις ότι όντως τα χλμ είναι αληθινά και είναι και πρώτος ιδιοκτήτης και τα βρείτε και στο οικονομικό χτύπα το το αμάξι γιατί σπανίζουν τα καλά ΜΧ5 πλέον...Το διάστημα για τα λάδια όπως λες νομίζω είναι ασήμαντη λεπτομέρεια

Nasos-MX5:

--- Quote from: Dasimo on September 20, 2017, 03:27:00 PM ---Πολύ σωστά απαντάνε οι φίλοι. Εγώ άλλαξα πέρυσι τον Μάιο , πήγα για αλλαγή τον Μάιο με 4 χιλιάδες χιλιόμετρα και με διώξανε ...... τελικά θα πάω το Σάββατο και θα βάλω τα καλύτερα 5w-30 συνθετικά λάδια που υπάρχουν , τακάκια , θα αλλάξω όλα τα υγρά και θα το σφίξω , γυάλισω , καθαρίσω. Κόστος αναλώσιμων 500 ευρώ , λάστιχα 400 , εργασία 200..... φαντάσου να έρθει να μου  πει ο πιθανός αγοράστης ότι δεν άλλαξα λάδια στην ώρα μου !

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Εχω μια απορία... ποια ειναι τα καλύτερα 5w-30 συνθετικά που υπάρχουν ;

georgep800:

--- Quote from: Nasos-MX5 on September 20, 2017, 06:10:49 PM ---
--- Quote from: Dasimo on September 20, 2017, 03:27:00 PM ---Πολύ σωστά απαντάνε οι φίλοι. Εγώ άλλαξα πέρυσι τον Μάιο , πήγα για αλλαγή τον Μάιο με 4 χιλιάδες χιλιόμετρα και με διώξανε ...... τελικά θα πάω το Σάββατο και θα βάλω τα καλύτερα 5w-30 συνθετικά λάδια που υπάρχουν , τακάκια , θα αλλάξω όλα τα υγρά και θα το σφίξω , γυάλισω , καθαρίσω. Κόστος αναλώσιμων 500 ευρώ , λάστιχα 400 , εργασία 200..... φαντάσου να έρθει να μου  πει ο πιθανός αγοράστης ότι δεν άλλαξα λάδια στην ώρα μου !

Sent from my Tapatalk

--- End quote ---

Εχω μια απορία... ποια ειναι τα καλύτερα 5w-30 συνθετικά που υπάρχουν ;

--- End quote ---

Mobil 1 ESP Formula

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version