!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
iliasfyntanidis:
Ναι.
LetThingsDrift:
--- Quote from: evovi on September 20, 2017, 02:28:47 PM ---Καλησπέρα σας, ψάχνω για NC γενικά. Είδα ένα του '07, 1ο χέρι, στο οποίο ο κάτοχός του έκανε όλα τα service σε γνωστό εξουδιοδοτημένο. Το θέμα είναι ότι 2 φορές δεν ήταν συνεπής με αποτέλεσμα να κάνει 2 χρόνια για να του αλλάξει λάδια. Πιο συγκεκριμένα, από το καλοκαίρι του 2012 το ξαναπήγε το καλοκαίρι του 2014 και μετά τον Σεπτέμβρη του 2016. Τα προηγούμενα ήταν οκ. Το πήγα σε μηχανικό για έλεγχο -πρώην εξουσιοδοτημένο- και μου είπε ότι ειναι οκ το αυτοκίνητο και ότι τα λάδια αντέχουν γενικά παραπάνω. Μέτρησε και συμπίεση και είπε ότι δεν είχε φθορές...
Τι λέτε; Θα το παίρνατε;
--- End quote ---
Τι χλμ είχε κάνει στο διάστημα αυτών των 2 διαδοχικών 2ετιών που δεν είχε αλλάξει λάδια; Γιατί αν είχε κάνει του στυλ 10000 χλμ την κάθε διετία είναι τόσο αραιή η χρήση που δεν νομίζω να έχει θέμα...Εκτός και αν το πήγαινε μόνο Μέγαρα όποτε το έβγαζε
Sent from my iPhone using Tapatalk
evovi:
Γύρω στα 15000 χιλιόμετρα είχε και στις 2 περιπτώσεις. Όταν ρώτησα μάλιστα τον κάτοχο μου είπε ότι το πήγαινε με βάση τα χιλίομετρα και όχι τον χρόνο... :zalistika:
ted33:
Δεν εχει κανενα θεμα!
Dasimo:
Πολύ σωστά απαντάνε οι φίλοι. Εγώ άλλαξα πέρυσι τον Μάιο , πήγα για αλλαγή τον Μάιο με 4 χιλιάδες χιλιόμετρα και με διώξανε ...... τελικά θα πάω το Σάββατο και θα βάλω τα καλύτερα 5w-30 συνθετικά λάδια που υπάρχουν , τακάκια , θα αλλάξω όλα τα υγρά και θα το σφίξω , γυάλισω , καθαρίσω. Κόστος αναλώσιμων 500 ευρώ , λάστιχα 400 , εργασία 200..... φαντάσου να έρθει να μου πει ο πιθανός αγοράστης ότι δεν άλλαξα λάδια στην ώρα μου !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version