!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
option-D:
ΛΟΛ
jSkyline:
--- Quote from: vidias on May 31, 2016, 02:50:59 PM ---True...
110.000 και κατι ψιλα εχει και το δικο μου...
Γιατι δεν κοιτας και εκεινο το ασημι νβ που ποσταριτσηκε σε αλλο θρεντ.
25.000χλμ λεει και φαινεται απο τις φωτο καθαρο.
--- End quote ---
Αυτό που εσυ και ο Rev επεμβαίνετε σε κουβέντα για χλμ με ξεπερνά! Εντάξει ας σοβαρευτούμε τώρα και ας μιλησουμε για αμάξια που τα βλέπει και ο ήλιος που και που! :P
Υπάρχουν γενικά αμάξια με λιγα χλμ αλλα φυσιολογικά θα φυγουν και σε σχετικά ψηλη τιμή, αν δεν εχουν αλλα θέματα, γιατι ακόμα και στα 2000 χλμ ένα αμάξι μπορεί να έχει σοβαρό τρακάρισμα. Το δικό μου που γενικά δεν ειναι και καθημερινής χρήσης 10Κ το χρόνο τα κάνει...
Dasimo:
Δεν ισχύει απαραίτητα για πιο ειδικά αυτοκίνητα που αγοράστηκαν ως δεύτερα ή τρίτα αυτοκίνητα όταν έβρεχε λεφτά. Εμένα ο πρώην διευθυντής μου ας πούμε πήρε στην γυναίκα του nbfl ή οποία το πούλησε πραγματικά καινούργιο όταν πία από την μέση της δεν μπορούσε καν να μπει μέσα. Αυτά τα αμάξια ξεχωρίζουν γιατί συνήθως είναι κάρα στοκ όπως ακριβώς το nbfl παραπάνω. Το δικό μου ήταν 8 ετιας και δεν το είχε δει ήλιος γιατί υπήρχαν δύο εταιρικά αυτοκίνητα στο σπίτι. Σύμφωνω ότι όταν βρεις τέτοιο αμάξι δεν ρωτάς τιμή, απλά το αγοράζεις. Φαντασου ότι το δικό μου έκανε το κλασικό γρατσούνισμα δευτέρας στα 5ταχυτα nc όταν είναι άστρωτα. Τα φώτα δεν είχαν παραμικρό σημάδι κιτρινιλας και το εσωτερικό μύριζε καινούργιο...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Gas21:
--- Quote from: Dasimo on May 31, 2016, 04:31:10 PM ---Φαντασου ότι το δικό μου έκανε το κλασικό γρατσούνισμα δευτέρας στα 5ταχυτα nc όταν είναι άστρωτα. Τα φώτα δεν είχαν παραμικρό σημάδι κιτρινιλας και το εσωτερικό μύριζε καινούργιο...
--- End quote ---
Τα γυαλισμένα φωτα και το αρωμα "καινουργίλας" τα παραβλέπω γιατί είναι τα πλεόν ευκολα οταν θες να πουλησεις ενα αυτοκίνητο.
Το οτι ειναι κλασικο το γρατζουνισμα δευτερας στα καινουργια NC δεν το ηξερα , μάλλον το πηρα ήδη στρωμενο.
Dasimo:
Ναι ήταν χαρακτηριστικό των 5ριών (και σε 1.8 και σε 2.0) το οποιο εξαφανίζεται όταν πλέον έχει στρώσει. Στα ξένα forums είναι πολύ γνωστό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version