!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (568/1050) > >>

philosopher:

--- Quote from: Dasimo on May 31, 2016, 05:29:14 PM ---Ναι ήταν χαρακτηριστικό των 5ριών (και σε 1.8 και σε 2.0) το οποιο εξαφανίζεται όταν πλέον έχει στρώσει. Στα ξένα forums είναι πολύ γνωστό.

--- End quote ---

Και εγώ πάντως που το πήρα με 10χλμ στο κοντέρ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γρατσούνισμα σε κάποια ταχύτητα, πρώτη φορά το ακούω.

Dasimo:
Μιλάμε για early models 05 έως 07 έχει να κάνει με τις βαλβολινες που έβαζε τότε το εργοστάσιο

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

philosopher:

--- Quote from: Dasimo on June 01, 2016, 10:16:30 AM ---Μιλάμε για early models 05 έως 07 έχει να κάνει με τις βαλβολινες που έβαζε τότε το εργοστάσιο

--- End quote ---

Α, μάλιστα, πραγματικά δεν το είχα ακούσει ξανά πάντως.Ππως και διέφυγε  τέτοια πληροφορία :-\

Dasimo:
Και εγώ Google το έκανα και μου το εβγαλε σε αγγλικά και US forums. Ή απλή λύση σε όσους ηθελαν σωνει και καλά να κάνουν κάτι και να μην περιμένουν να στρώσει ήταν αλλαγή βαλβολινες με μίγμα 50% από κάποιο λάδι με χαμηλό ιξώδες. Εγώ απλά αλλαξα τις βαλβολινες τον Απριλιο το του 16 και αφού είχε ήδη σταματησει (5 φορές το έκανε ούτως ή αλλιώς)

spoumi:
Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με το αυτοκίνητο. Απλά ξέρω οτι μερικά nc είχαν θέμα με το συγχρονιζέ και τους γρατζούναγε την πέμπτη.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version