!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (421/1050) > >>

Alex:
Άλλο επιφανειακή σκουριά παιδιά άλλο οξείδωση. Μπόρα καλή κάνει και τα δισκόφρενα πιάνουν επιφανειακή σκουριά.

Στάλθηκε από το S5 μου χρησιμοποιώντας ομιλητική τάπα

Dasimo:
συμφωνώ και για αυτο το διαχωρίζω , αλλα δεν παυει κάποιος που δεν γνωρίζει να βλέπει την επιφανειακή σκουριά και να αποθαρύνεται. Επίσης οι ζάντες έχω την αίσθηση του nc 1.8 πρέπει να έχουν συνολικά θέμα οξείδωσης απο αλάτι. Είναι θέμα κράματος του συγκεκριμένου αλουμινίου. Για αυτό άλλωστε καποια mountain bikes που ενδέχεται να πωληθούν σε παραθαλάσια μέρη ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες απο πρίν για το τι κραμα ειναι και να τα αποφύγουν. Ειμαι απο νησί και το αλουμίνιο δυστυχώς ψωριάζει σε κάποιους τύπους κράματος.

dimitrisz:

--- Quote from: nc turbo on November 17, 2015, 02:36:57 PM ---φρεσκο φαινεται προσεγμενο και σε καλη τιμη, για να μην λετε οτι δεν υπαρχουν της προκοπης nc με 6χιλ..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7200952/  O0
και πρωτο χερι.

--- End quote ---

καποιο λακο εχει η φαβα...

πιο πολυ με προβληματιζουν τα χλμ του για την ηλικια του σε συνδυασμο με την τιμη του.

Τις σκουριες και την οξειδωση που την ειδατε? το ειδε καποιος απο κοντα?

επισης τα καλυματα στα καθισματα μου φαινονται αθλια.

το οτι ειανι του 2008 παντως δε φαινεται απο τις φωτο. μπορει να ειναι εισαγωγης και να εχει πρωτη αδεια στην ελλαδα το 2008.

heras:
Αυτο που κανουν ορισμενοι να παρουσιαζουν τα αυτοκινητα τους σαν μοντελα με ημερομηνια την πρωτη αδεια εκδοσης στην Ελλαδα και οχι με την ημερομηνια παραγωγης ειναι τουλαχιστον κουτοπονηρια !!  >:a

Φοβουνται να πουν οτι ειναι εισαγωγης !!

alexdim:
Ναι το είδα εγώ δεν είναι και τόσο κακό όσο περιγράφεται από τον Πάνο πχ.
Τα χλμ έχουν να κάνουν με το ότι ήταν σε πολύ μικρό νησί οπότε είναι πραγματικά.
Η σκουριά στο κάτω μέρος υπάρχει όντως αλλά ο μηχανικός μου που το κοίταξε από
κάτω είπε πως δεν είναι τόσο πολύ, μάλλον αυτό που λέει ο Alex επιφανειακή.
Λείπουν 3 φούσκες που πρέπει να αντικατασταθούν.
Θέλει λάστιχα χθές.
Τα καλύματα ε είναι καλύματα, τα βγάζεις  :guns:
Ο ιδιοκτήτης φαίνεται συμπαθής και ήρεμος.

Για το θέμα του αν είναι ή όχι του 2008 δεν ξέρω πως να το διακρίνω.
(είμαι νέος στην παρέα οπότε κρινετέ με αναλόγως)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version