!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jason#9:
Συγνωμη αλλα το 1 γιατι το εχετε αποκλεισει??
Αν ξερει καποιος κατι να δωσει πληροφοριες στο παιδι...γιατι απο τις φωτο και μονο χωρις να ξερω κανενα και το τονιζω το πιο προσεγμενο ειναι το 1.
georgee:
Σας ευχαριστώ όλους!!!
Απλά θέλω να πιστεύω θα έχω κάποια βάση!!
Με απλά λόγια μπορεί να κάνω μαζέματα αλλά όχι δουλειά από την αρχή!!!
Και για να με γνωρίσετε καλύτερα ένα βιντεάκι από το τουρμπάτο 8αρι μου
rx8 turbo georgee flames
Eυχαριστώ!!!
georgee:
--- Quote from: jason#9 on December 24, 2012, 11:10:13 AM ---Συγνωμη αλλα το 1 γιατι το εχετε αποκλεισει??
Αν ξερει καποιος κατι να δωσει πληροφοριες στο παιδι...γιατι απο τις φωτο και μονο χωρις να ξερω κανενα και το τονιζω το πιο προσεγμενο ειναι το 1.
--- End quote ---
Και εμένα μου φάνηκε προσεγμένα απλά είναι τούρμπο και φοράει υγραέριο!!! :???: :???:
jason#9:
--- Quote from: georgee on December 24, 2012, 11:11:56 AM ---
--- Quote from: jason#9 on December 24, 2012, 11:10:13 AM ---Συγνωμη αλλα το 1 γιατι το εχετε αποκλεισει??
--- End quote ---
Και εμένα μου φάνηκε προσεγμένα απλά είναι τούρμπο και φοράει υγραέριο!!! :???: :???:
--- End quote ---
Αυτο το υγραεριο με αφησε και μενα καπως αφωνο μπορω να πω.... :zalistika:
Αφου το εκανε τουρμπο σημαινει πως το γουσταρε...μετα ειδε οτι εκαιγε πολλα και εβαλε γκαζι??τι να πω?
αγνωσται αι βουλαι του κυριου...
gianic:
Κι εβαλε κι ενα 5ο μπεκ τελευταιας τεχνολογιας να γουσταρει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version