!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Aristotelis:
Το τρίτο το ξέρουν πολύ καλά τα παιδιά απο τη θεσαλονίκη.....άκουσε τους κάτι ξέρουν παραπάνω....και φοράει σωστά πράγματα όπως roll bar :good: και εγώ για το τρίτο θα πήγαινα....και μπορείς να έχεις και ότι βοήθεια χρειαστείς απο τα παιδιά επάνω......και επίσης νομίζω δίνεται πολύ καλό na επίσης στη θεσαλονίκη τουρμπάτο φυσικά ;) σωστά akina?
Akina_DownHill:
Το Mk1.5 φοραει και αυτο πολυ καλα πραγματα(αυτα που ειναι στην αγγελια),απλα ειναι λιγο πιο αγωνιαρικο.
Αμα υπαρχει ενδιαφερον για το γαλαζιο πειτε μου να αναφερω specs,το ξερω πολυ καλα και ο ιδιοκτητης ειναι φιλος.
Στέλιος - fess:
Το έχω δει κι εγώ από κοντά το 3ο.
Πραγματικά δείχνει προσεγμένο, με καλά πράγματα και δεν κρύβω πως τις ζάντες, από αυτό τις ζήλεψα...
iliasfyntanidis:
Συνήθως(όχι όλοι)το δίνουν όταν αρχίζει να παίρνει την φθίνουσα πορεία.Εάν δεν έχεις τα λεφτά να στηρίξεις την αγορά και τα προβλήματα-ελλείψεις-κακοτοπιες που θα παρουσιαστούν πάρε ένα καθαρό από σασί και μοτέρ και φτιάξτο μόνος σου σιγά σιγα με χαμηλή πιέση.
Όπως είπε και ο στρόφας εδώ αυτά που φτιάχτηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και δεν είσαι πάλι 100% σίγουρος για το τι θα προκύψει(προσωπική εμπειρία έχω και φυσικά και οι άλλοι).
Σίγουρο είναι ότι με 7-8000 ευρώ δεν θα πάρεις ένα ολοκληρωμένο αμάξι.Και όταν λέω ολοκληρωμένο εννοώ κινητήρα,περιφερειακά,φρένα,ανάρτηση,μετάδοση,κατάσταση κινητήρα....Δεν σου λέω να έχει coilover και τρίδισκο ούτε εξαπίστονα αλλά μία μαμίσια ανάρτηση αν τα έχει φτύσει θα πρέπει να δαπανήσεις ένα 300άρι στην ξεφτίλα για αγορά μίας νέας.Και ο κατάλογος συνεχίζεται.Μπορεί να έπεσαν οι τιμές αλλά οι απαιτήσεις του εγχειρήματος είναι αυτές που ήταν και πριν 5-10 χρόνια.
Σίγουρα θα βάλεις το χέρι στην τσέπη(ίσως και στις 2)και χωρίς να έχεις μία εικόνα στο περίπου το που θα σταματήσει.
sultan:
το τριτο του ΑlexMilo να παρεις αν σκεφτεσαι να παρεις ενα απο αυτα τα 3.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version