!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
spoumi:
Όλα είναι σχετικά. Θεωρώ ότι υπάρχουν αμάξια του 06 και του 07 που αξίζουν πολύ περισσότερο από άλλα του 08+.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ κι ελπίζω να βρεις ένα αμάξι όπως το ψάχνεις.
Dasimo:
Επειδή είμαι προσφατος αγοραστής NC να πω ότι συμφωνώ απόλυτα για τον συμφορουμιτη που έγραψε ότι τα καλά nc πωλούνται άνω των 9 χιλιάδων. Είδα παρά πολλά αμάξια στην πορεία μου. Είδα αμάξια του 08 με 6500 και τελικά πήρα αμάξι του 06 με 9 χιλιάρικα όλα μέσα. Είδα αμάξι που ήταν αβερνικωτο από την μια μεριά, είδα αμάξι που ήταν όλο καινούργιο από κάτω προφανώς από στούκα... είδα σκουριαρα του 2010.... είδα ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά πήρα αμάξι του 06 που ήταν 4ο όχημα σε οικογένεια, κλεισμένο σε γκαράζ με 18 χιλιάδες χιλιο-ελεγμενα χιλιόμετρα, δεν είχε ούτε βαμμένο καθρέπτη, καινούργια λάστιχα γιατί το 2014 έγινε αναγκαστικά 1ο αμάξι και τελικά πωλήθηκε για καινούργιο οικογενειακό ντίζελ..... Αυτό που θέλω να πω είναι δείτε αμάξια μην έχετε προκαταλήψεις και μην βαζετε στερεότυπα του τύπου α είναι του 06 άρα κάνει 7 χιλιάδες. Επίσης οποίος πιστεύει ότι mx-5 του 06 ή 07 είναι ακριβό στα 8 ή 9 χιλιάρικα ας κάνει μια βόλτα στο mobile.de να δει ότι κάνει λάθος.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Skyggedans:
--- Quote from: Dasimo on September 04, 2015, 10:58:05 AM ---Επειδή είμαι προσφατος αγοραστής NC να πω ότι συμφωνώ απόλυτα για τον συμφορουμιτη που έγραψε ότι τα καλά nc πωλούνται άνω των 9 χιλιάδων. Είδα παρά πολλά αμάξια στην πορεία μου. Είδα αμάξια του 08 με 6500 και τελικά πήρα αμάξι του 06 με 9 χιλιάρικα όλα μέσα. Είδα αμάξι που ήταν αβερνικωτο από την μια μεριά, είδα αμάξι που ήταν όλο καινούργιο από κάτω προφανώς από στούκα... είδα σκουριαρα του 2010.... είδα ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά πήρα αμάξι του 06 που ήταν 4ο όχημα σε οικογένεια, κλεισμένο σε γκαράζ με 18 χιλιάδες χιλιο-ελεγμενα χιλιόμετρα, δεν είχε ούτε βαμμένο καθρέπτη, καινούργια λάστιχα γιατί το 2014 έγινε αναγκαστικά 1ο αμάξι και τελικά πωλήθηκε για καινούργιο οικογενειακό ντίζελ..... Αυτό που θέλω να πω είναι δείτε αμάξια μην έχετε προκαταλήψεις και μην βαζετε στερεότυπα του τύπου α είναι του 06 άρα κάνει 7 χιλιάδες. Επίσης οποίος πιστεύει ότι mx-5 του 06 ή 07 είναι ακριβό στα 8 ή 9 χιλιάρικα ας κάνει μια βόλτα στο mobile.de να δει ότι κάνει λάθος.
--- End quote ---
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, αλλά κάνεις μεγάλο λάθος να συγκρίνεις την αγορά της Γερμανίας με την αγορά της Ελλάδας ΚΑΙ σε αυτή την περίοδο. Το έχουμε χιλιογράψει εδώ μέσα. Οι τιμές της πλειοψηφίας των αυτοκινήτων προς πώληση, διαμορφώνονται ανάλογα με τη ζήτηση και την αγοραστική δύναμη του κοινού που αφορούν. Προ της δύσκολης περιόδου για την Ελλάδα, τα αυτοκίνητα ήταν τραγικά πιο ακριβά εδώ σε σχέση με τη Γερμανία. Μετά το 2007 και σταδιακά, οι τιμές είχαν αντίστροφη εξέλιξη στις 2 αγορές, ως σήμερα που βλέπεις πλέον εισαγωγείς μεταχειρισμένων να έχουν γίνει εξαγωγείς...
Dasimo:
Εν πάση περιπτώσει επειδή αυτό που πας να κανείς το έκανα... οπλισου με υπομονή , ψυχραιμία. Μάθε, ρωτα ψάξε ποιος είχε το αμάξι όλα έχουν σημασία. Εγώ έκλεισα 3 χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα και με ένα αυτοκίνητο που το πλήρωσα ένα χιλιάρικο παραπάνω αλλά... έχω κάθε μέρα την αίσθηση ότι θα κάνει 300 χιλιάδες χιλιόμετρα. Όταν οδήγησα αυτό το αμάξι ανάμεσα σε όλα τα αλλά που είχα οδηγήσει είπα εδώ είμαστε.... έκανε 1 χιλιάρικο παραπάνω.. ο πωλητής ήξερε τι πουλάει και ήταν αμετάκλητος.... αυτό που λέω εγώ είναι... ψάξε,ακού,κοιτά,διάβασε και σιγά σιγά θα καταλάβεις ότι τα λεφτά είναι το λιγότερο μιας και το range είναι 7 με 9 σε χρήματα αλλά σε ποιότητα χαοτική. Πχ σήμερα έβλεπα ένα λευκό MX-5 με ESP, Niseko, δέρμα και θερμαινόμενα με 42 χιλιάδες χλμ. στα 10 χιλιάδες. Φανταζομαι ότι αυτό είναι αγορασμένο από τον Μπουση με έκπτωση. Αν το αμάξι είναι καλό ,το δεις το τσεκαρεις και σου αρέσει βάζεις τιμή αγοραστή στα 9 χωρίς ένα ευρώ πάνω. Σε ένα μήνα θα έχει πάει σε μαντραδες θα του δίνουν 7 και έτσι θα σε πάρει να σου το δώσει με 9 χιλιάρικα ένα εξαιρετικό αμάξι. Πρόσφατα είδα ένα άλλο ωραίο Νισεκο από ιδιώτη στην Λάρισα στο Car.gr. Ένα Σάββατο θα έκανα ένα ταξίδι να τι δω......θέλει δουλιτσα . Σε ότι αφορά την Γερμανία θα σου πω ότι τα Z4 τα χαρίζουν...
Dasimo:
Τελικά λάθος είναι σε μάντρα αυτό που σου γράφω αν και είμαι σίγουρος ότι 2 εβδομάδες πριν ήταν σε ιδιώτη και μάλιστα 1 χιλιάρικο κάτω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version