!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (386/1050) > >>

MaKiS_:
Το λευκό NC δεν είναι Niseko, και η τιμή του είναι ακριβή για 2007 pre-fl χωρίς κανένα extra και από μαζικό μαντρά όπως ο συγκεκριμένος. Πουλάει το λευκό του χρώμα, αλλιώς η τιμή θα ήταν τουλάχιστον 1000Ε κάτω.
Το γκρί Niseko από τη Λάρισα πωλείται πάνω από 1 χρόνο. Τελευταία έχει πράγματι κατεβάσει τη τιμή σε καλά επίπεδα, όταν έψαχνα εγώ ήταν στα 10 ακατέβατα, με τιμή στο car 10500 αν θυμάμαι καλά. Είναι 2ο χέρι κ έχει βάψει κάτι, νομίζω φτερό-προφυλακτήρα ή πόρτα-φτερό, από χαζοχτύπημα σε φανάρι σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.
Υπόψιν, είναι Niseko και όχι Niseko Plus,  δεν έχει δηλαδή τα πλυστικά xenon και το Bose ηχοσύστημα.

Dasimo:
Νομίζω αν ή κατάσταση του λευκού είναι καλή σε αντιστοιχια με το δερματινο εσωτερικο,  ESP, τα χιλιόμετρα, τα θερμαινόμενα καθίσματα, εύκολα πιάνει τα 9.5 κ

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Gas21:
Καλα ολα αυτα , αλλα δυστυχως το θεμα με τα γυρισμενα χιλιομετρα δε μπορει κανεις να το αποκλείσει.
Ακομα και πληρες αρχειο σερβις να χει σε Μαζντα.Οποτε το κριτηριο χιλιομετρα , καλο ειναι να μεινει προς το τελος.

georgep800:
Όντως το λευκό ΔΕΝ είναι NISEKO και πρόκειται για εισαγωγή. Ύποπτα τα ελάχιστα χιλιόμετρα που έχει... ::-

Dasimo:
Τα χιλιόμετρα σε εξουσιοδοτημένο φαίνονται σε NC  σε αλλά εξαρτήματα που μετρούν ως λειτουργίας ή και χιλιόμετρα. Έτσι ακόμη και αν γυρίσουν τα χιλιόμετρα στο καντράν αυτό δεν αρκεί για να γυρίσουν τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version