!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
mechanic:
Κατ'αρχην σορρυ που σας κουραζω...
Το χρηματικο (αν και δεν μου περισευουν, εργατης ειμαι) αλλα ειτε το πιστευετε ειτε οχι δεν ειναι τοσο προβλημα οσο η γκρηνια της γυναικας μου.
Μεχρι στιγμης υπαρχουν 2-3 ελληνικα ΜΧ5 που σιγουρα θελω να τα δω απο κοντα οταν πρωτα ο Θεος πατησω ελλαδα.
Επισης υπαρχει ενα ΝΒ 18αρι του 2000 (μαλλον χωρις vvt απο οτι μου λετε). Ειναι με τα μπεζ δερματινα, ξυλινο τιμονι/λεβιεδακι και λοιπες ομορφες στιλιστικα λεπτομεριες. Επισης εχει 6αρι σασμαν. Αλλα ειναι αγνωστο αν εχει μπλοκε. Δεν το εχω δει απο κοντα ωστε να εχω περαιτερω αποψη. Αλλα μαζευω πληροφοριες ωστε να ξερω οσο ποιο πολλα γινεται για αυτη την εκδοση. Γιατι αν τυχον εχει "θεματακια" ειτε στο μοτερ ειτε στο αμαξωμα, ή να το πω αλλιως αν τυχον το ΜΚ2.5 (αν δεν ειναι αυτο το ΜΚ2.5) εχει για παραδειγμα καλυτερα δεσιματα ή καποια/ες βελτιωσεις ουσιαστικες τοτε να μην χανω χρονο με αυτο αλλα να συνεχισω να ψαχνω παραπερα.
Γιατι παιζει και μια αλλη περιπτωση με ενα ΝΒ 18αρι μαυρα δερματινα καθισματα επισης 6αρι σασμαν του 2002 που μαλιστα το δινει στα 2.8 αλλα ειναι με ξενα νουμερα (θελει εκτελωνισμο κτλ).
Προσωπικα αν και μου αρεσει εμφανησιακα με τα μπεζ/ξυλινες λεπτομεριες κτλ δεν κολαω εκει, γενικοτερα η εμφανιση ερχεται σε δευτερο/τριτο ρολο.
Απλα δεν θελω να κανω βιαστικη κινηση και μετα να το μετανιωσω.
Τεσπα,
οπως ειπα και στην αρχη σορρυ που σας κουραζω
Dasimo:
Το MX-5 δεν θέλει βιαστικές κινήσεις κατα την διαρκεί της αναζήτησης , ¨¨μολις όμως βρεις το αμάξι .....το θέλει τρέξιμο. Όπως έχω ξαναγράψει υπαρχουν πολλά αμάξια ....αλλά λίγα καλα αμάξια
Sent from my iPad using Tapatalk
Reverant:
--- Quote from: Dasimo on August 24, 2015, 03:28:12 PM ---
--- Quote from: mechanic on August 24, 2015, 03:05:45 PM ---
--- Quote from: Dasimo on August 24, 2015, 10:51:58 AM ---Βέβαια έχουν και περισοτερα πραγματα να προσέξεις κατα την αγορά τους
--- End quote ---
Αναφερεσαι στο μοτερ?
πχ προβληματα με το μεταβλητο χρονισμο κτλ?
--- End quote ---
Ακριβώς το σύστημα μεταβλητού χρονισμού ακομη και σε εκδοχή Mazda εχει θέματα.....να ν σου πω καλύτερα σε Renault ας πουμε τι βγάζει....
--- End quote ---
Στα MX-5 πάντως δεν το λες αυτό. Στα Renault τα πάντα έχουν θέμα.
Dasimo:
Εννοείται άλλη η κλίμακα του φαινομένου στο ένα και άλλη στο άλλο . Πάντως υπαρχουν και στα διεθνή φορα αναφορές για προβλήματα στο vvti των μιατα , απο εκεί και πέρα σαφέστατα αναλογικά τα προβλήματα ειναι πολύ λιγότερα. Για να καταλάβουμε όμως τι συμβαίνει στο Μεγκαν 1.6 vvti του 2006 που εχουμε πηδάει πλέον δόντι για πλάκα το σύστημα και το κινούμε με απορία για το ποτε θα σκάσει, για επισκευή ουτε συζήτηση γιατί η αξία του οχήματος δεν το δικαιολογεί. Και να σκεφτείς οτι ο κινητήρας αυτός φτιάχνονταν απο την Nissan
Reverant:
Οι περισσότερες αναφορές για πρόβλημα στον μεταβλητό είναι μετά από αλλαγές ιμάντα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ή μετά από rebuild σε σκασμένα μοτέρ, αν με καταλαβαίνεις.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version