!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Gas21:
Εδω και τοσες σελιδες διυλίζετε τον κώνωπα παιδια.
georgep800:
--- Quote from: Alex on August 24, 2015, 03:19:23 PM ---mechanic επειδή η κουβέντα θα κλείσει με ευχές για καλή πρωτοχρονιά, έχεις ορίσει ανώτατο ποσό που είσαι διατεθημένος να δαπανήσεις ή κανα αμάξι να προτείνεις να σου πούμε τη γνώμη μας;
Όλα όσα ρωτάς έχουν χιλιογραφτεί. Καλύτερα διάβασε όσο μπορείς για να σε βοηθήσουμε στοχευμένα ώστε να καταλήξεις. Έτσι όπως πάει κανείς δε θα βγάλει άκρη
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Φαντάζεσαι κάποιος να προτείνει το ND...? E παίζει να καταλήξει τι θα πάρει σε κανένα 2χρονο που θα έχει κυκλοφορήσει και αυτό και θα μπορούμε να το αναλύουμε και αυτό... :llol:
--- Quote from: mechanic on August 24, 2015, 04:04:11 PM ---
Το χρηματικο (αν και δεν μου περισευουν, εργατης ειμαι) αλλα ειτε το πιστευετε ειτε οχι δεν ειναι τοσο προβλημα οσο η γκρηνια της γυναικας μου.
--- End quote ---
Και πάλι γκρίνια θα ακούς... ::- Το mx5 δεν έχει χώρους ώστε στις διακοπές να κάνεις υπερβολές με τις αποσκευές. Επίσης δεν πάει παντού(κορφοβούνια, απόκρημνες παραλίες) για ρομαντικά τοπία. Μήπως να μην έπαιρνες mx5? :???:
:llol:
mx5mk1:
--- Quote from: Reverant on August 24, 2015, 05:59:45 PM ---Οι περισσότερες αναφορές για πρόβλημα στον μεταβλητό είναι μετά από αλλαγές ιμάντα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ή μετά από rebuild σε σκασμένα μοτέρ, αν με καταλαβαίνεις.
--- End quote ---
Συμφωνω απολυτα.
Ο μεταβλητος χρονισμος στο 1.8 nbfl δεν χαλαει αν δεν χαθουν κομματια του απο τσαπατσουλη μηχανικο ή ιδιοκτητη για να το πω απλοϊκα.
alexm:
aristoteli μηπως εχεις εσυ να μου προτείνεις καποιο από γιαννενα??
Aristotelis:
--- Quote from: alexm on August 25, 2015, 02:15:22 AM ---aristoteli μηπως εχεις εσυ να μου προτείνεις καποιο από γιαννενα??
--- End quote ---
από Γιάννενα όχι..... Αλλά ρίξε ματιά και λίγο παραπέρα.......
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version