!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group Buy FEED Style Sikdeskirts?

<< < (3/23) > >>

Leon:
Επειδή δεν κατάλαβα ( :oops:), από τι υλικό θα είναι οι κόπιες;

saldale:

--- Quote from: GENERAL on September 28, 2012, 07:53:08 AM ---Σωστα τα λες Α.  Την πατεντα που πιθανον να χρειαστει για να μπει ξερεις εαν μπορει καποιος να την αναλαβει ή δεν εχουμε κανενα? Εαν υπαρχει καποιος τοτε υπολογισε και εμενα μεσα.

--- End quote ---

Χάρη, τη συζήτηση αυτή την έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές και ξέρεις τους προβληματισμούς μου στο θέμα της τοποθέτησης στο NC.
Όλα αυτά τα ωραία και φθηνά πραγματάκια, εμπεριέχουν ένα ρίσκο. Η λοιπόν πληρώνεις πολλά και δεν ρισκάρεις ή πολύ απλά παίρνεις το ρίσκο.
Μην περιμένεις λοιπόν κάποιον να σου εγγυηθεί για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Sorry για το off-topic.

GENERAL:
Σωστα τα λογια σας. Εαν ειναι το αφηνω εγω και εαν ειναι βλεπουμε για αργοτερα!!!

nmwisima:
Το υλικό από το οποίο θα βγουν οι κόπιες θα είναι fiberglass, στην τιμή των 50 ευρώ που είπαμε.

Μόλις ενημερώθηκα ότι αν κάποιος θέλει να τα βγάλει από Carbon μπορεί με εξτρα κόστος 50 ευρώ.

Επίσης ενημερώθηκα ότι, αν ειναι 1-2 NC κατά περίπτωση μπορεί να τα ΜΑΚΡΥΝΕΙ από το κέντρο, προκειμένου να ταιριάζουν στο μήκος.

Ας πάρει ένας χριστιανός ένα μέτρο να μετρήσει ακριβώς το μαρσπιέ του NC να δουμε τι διαφορά έχουμε...

Για τα NC αρκεί ΕΝΑΣ να θέλει να ρισκάρει.
Αν μπαίνουν, μετά το καλουπι θα υπάρχει, απλά το κόστος θα ειναι κανονικό (αλλά σίγουρα λιγότερο απο τα 200 ευρώ του ιμπέι)

Και γενικά, αν είμαστε 5-6 ΝΑ και ΝΒ είμαστε καλυμμένοι. Κάνουμε την κίνηση και μετά κάποιος με NC δοκιμάζει μια από τις κόπιες
και αν του κάνουν αγοράζει, απλά στο κανονικό κόστος.

sebastian:
Αν βγουν μεχρι 50 ευρω ενδιαφερομαι κι εγω. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version