!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group Buy FEED Style Sikdeskirts?

<< < (2/23) > >>

iliasbak:
θα είναι καρμπόν λούκ η θα χρειάζονται βάψιμο?  Ψήνομαι και εγώ .

nmwisima:
Ασταρωμενα θα ειναι.

Εγω με Μαυρο σπρει θα τα κανα. Αν θελει καποιος καρμπον επένδυση θα μπορεί να γινει φαντάζομαι με εξτρα κοστος, αλλα αυτα ειναι προσωπικές συνεννοήσεις του καθενός.

Sent from my Nexus S

Konstantinos:
Πολύ λογική η σκέψη σου Α. ! Καλή φάση και ευκαιρία..Αλλά επειδή μέσα Οκτώβρη περιμένω κάτι σένια λαστιχάκια δεν ξέρω πώς θα είμαι money wise  :) Οπότε μην πω κάτι που θα το αναιρέσω έπειτα. Αν δεν το βιάζεστε λογικά, θα είμαι μέσα.

GENERAL:
Σωστα τα λες Α.  Την πατεντα που πιθανον να χρειαστει για να μπει ξερεις εαν μπορει καποιος να την αναλαβει ή δεν εχουμε κανενα? Εαν υπαρχει καποιος τοτε υπολογισε και εμενα μεσα.

nmwisima:
Παιδιά, δεν μπορώ να εγγυηθώ κάτι άλλο πέρα από το ότι το παιδί που αναφέρω, μπορεί να καλουπώσει και να βγάλει τις κόπιες και ότι τον δέσμευσα προφορικά να μην πάρει περισσότερα χρήματα από αυτά που μας βολεύουν :girlie:

Όλα μπορουν να μπουν, αυτο είναι γνωστό, το θέμα ειναι ποιες είναι και οι απαιτήσεις το καθενός.

Άλλο να προσπαθείς να βάλεις κάτι στο αμάξι του Οπτιον Ντι ή στο δικό μου και άλλο στον Στρατηγό.

Αλλα στάνταρ έχει π.χ. ο Αντώνης όταν φτιάχνει κάτι και άλλα εγώ, που τρυπάω όπου να ναι και δεν με νοιάζει.

Το θέμα της τοποθέτησης στο NC ή το θέμα της τοποθέτησης κάτω από εργοστασιακά sideskirts για το οποίο ρωτήθηκα,
σίγουρα δεν θα ειναι εύκολη υπόθεση, αλλά σίγουρα μπορουμε να το παλέψουμε.

Ικανότατους DIYers έχουμε εδώ μέσα ευτυχώς, πολλους!

Η (απολυτα θεωρητική προς το παρόν) λιστα έχει:

1. nmwisima
2. makryxeris
3. pib (δεν το ξέρει, αλλά θέλει)
4. iliasbak
5. Aristotelis
6. General ?
7. Konstantinos ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page