Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου  (Read 125747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 30, 2010, 12:00:08 PMReply #135

Offline nmwisima

Re: Σχολια για αγορές μέσω διαδικτύου
« Reply #135 on: September 30, 2010, 12:00:08 PM »
1 βδομάδα συνήθως.

September 30, 2010, 06:05:45 PMReply #136

Offline simkoz

« Reply #136 on: September 30, 2010, 06:05:45 PM »
Αν και το θέμα του από άνω είναι πιο σοβαρό έχω κι εγώ ένα: πήρα κάτι από US που το παραραστατικό του λέει 3 δέματα. Έλα όμως που ήρθαν μόνο τα 2! Τα μισά πράγματα λείπουν. Η αποστολή έγινε με USPS και εδώ μου ήρθαν στο ταχυδρομίο. Αξία περί τα 100 €.
Ο ταχυδρόμος μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα μπάς και έρθει και το 3ο. Αν δεν έρθει τι κάνω;
Tracking number ούτε για δείγμα με USPS, αλλά ευτηχώς ήρθε σήμερα η ειδοποίηση για ένα ακόμα δέματα.
Τέλος καλό όλα καλά
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

September 30, 2010, 06:25:14 PMReply #137

Offline Nitroking

Re: Group Buy Quaife LSD for NC
« Reply #137 on: September 30, 2010, 06:25:14 PM »
Καλημέρα παιδιά, γράφω εδώ αν και λίγο offtopic.

Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;

Λαλακιες του κρατους.. Δηλαδη αμα η γκομενα μου που σπουδαζει στην Αμερικη μου στειλει φωτογραφιες και το σωβρακο που ξεχασα σπιτι της τον Αυγουστο θα πρεπει να μου βαλει και τιμολογιο?? Αποκλειεται δηλαδη να ειναι κατι ασυνοδευτο σαν την παραπανω πολυ ευστοχη περιπτωση που περιγραφω?

Εχει εμφανιστει το φαινομενο ,να φερνουν παπουτσια απο την ΚΙνα...500 κομματια αριστερα παπουτσια και τα περνουν σα δειγματα απο το τελωνειο με αξια συμβολικη ...μετα απο 1 μηνα ερχονται 500 κομματια δεξια παπουτσια..παλι σα δειγμα.

Eννοεις χωρις τιμολογιο? Επειδη δεν καταλαβα πως σχετιζεται με το θεμα του χωρις τιμολογιο.. Μπορει σε καποια πραγματα απλα να μην υπαρχει τιμολογιο..

Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

October 08, 2010, 09:36:44 PMReply #138

Offline elefas

« Reply #138 on: October 08, 2010, 09:36:44 PM »

Σήμερα έλαβα ένα mail (προκειται για το μπλοκέ που παρήγγειλα από τον miata roadster) από τα τελωνεία στο αεροδρόμιο που μου ζητάει να τους προσκομίσω τιμολόγιο ή παραστατικό με την αξία του δέματος προκειμένου να εκτελωνιστεί. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;

Το ότι έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα από τότε που έστειλα τα παραστατικά (ηλεκτρονικά) στον υπάλληλο του τελωνείου που επικοινώνησε μαζί μου και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; Πόσο καιρό παίρνει να εκτελωνιστεί το ριμάδι;

October 08, 2010, 11:00:05 PMReply #139

Offline Stav

« Reply #139 on: October 08, 2010, 11:00:05 PM »
θεωρητικα εως κ μηνα
MK2.5 back to basics...

October 09, 2010, 01:49:19 AMReply #140

Offline Nitroking

« Reply #140 on: October 09, 2010, 01:49:19 AM »

Το ότι έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα από τότε που έστειλα τα παραστατικά (ηλεκτρονικά) στον υπάλληλο του τελωνείου που επικοινώνησε μαζί μου και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί; Πόσο καιρό παίρνει να εκτελωνιστεί το ριμάδι;

Γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλ να δεις τι παιζει?

Tips:

October 13, 2010, 08:25:23 PMReply #141

Offline elefas

« Reply #141 on: October 13, 2010, 08:25:23 PM »
Γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλ να δεις τι παιζει?

Αυτό έκανα όπως με συμβούλευσες και όντως είχε εκτελωνιστεί εδώ και μέρες και από την 1η του μηνός καθόταν στις Ταχυμεταφορές του ΕΛΤΑ στην περιοχή μου. Σήμερα πέρασα από εκεί και το παρέλαβα  :tease: :yeah:
Τώρα για ποιο λόγο δεν επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ειδοποίησης όπως γίνεται συνήθως (ισχυριζόνταν πως μου έστειλαν email...που δεν έλαβα όμως). Τεσπά τέλος καλό όλα καλά (και με φέσι 100 ευρό για τον εκτελωνισμό)

October 13, 2010, 08:33:33 PMReply #142

Offline saldale

« Reply #142 on: October 13, 2010, 08:33:33 PM »
Αυτό έκανα όπως με συμβούλευσες και όντως είχε εκτελωνιστεί εδώ και μέρες και από την 1η του μηνός καθόταν στις Ταχυμεταφορές του ΕΛΤΑ στην περιοχή μου. Σήμερα πέρασα από εκεί και το παρέλαβα  :tease: :yeah:
Τώρα για ποιο λόγο δεν επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ειδοποίησης όπως γίνεται συνήθως (ισχυριζόνταν πως μου έστειλαν email...που δεν έλαβα όμως). Τεσπά τέλος καλό όλα καλά (και με φέσι 100 ευρό για τον εκτελωνισμό)

Περίμεναν να το βγάλουν στην "επιφάνεια" μαζί με τους Χιλιανούς μεταλλωρύχους.

Καλώς τα δέχτηκες :good:
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

October 13, 2010, 08:47:56 PMReply #143

Offline elefas

« Reply #143 on: October 13, 2010, 08:47:56 PM »

Περίμεναν να το βγάλουν στην "επιφάνεια" μαζί με τους Χιλιανούς μεταλλωρύχους.

Καλώς τα δέχτηκες :good:

Ναι όντως, χεχε. Ευχαριστώ Αντώνη και συ καλώς το φόρεσες!  ;)

October 14, 2010, 01:48:15 AMReply #144

Offline Nitroking

« Reply #144 on: October 14, 2010, 01:48:15 AM »

Μου εχει συμβει 3 φορες αυτο με τις ταχυμεταφορες και επιμενουν οτι ο διανομεας εχει αφησει καρτα αλλα σιγουρα ΔΕΝ εχει αφησει.. Γιαυτο καθε φορα που περιμενω δεμα ειμαι με το tracking no στο χερι και κοιταω τι γινεται και φυσικα οταν δω οτι εφτασε περιμενω μια μερα και τους παιρνω εγω τηλ να κλεισω ραντεβου!

Τι τιμολογιο εδωσες και σε χρεωσαν 100Ε? Αυτα εχουν καμια ξεχωριστη αμοιβη εκτελωνιστη μεσα η επειδη ειναι δημοσιο δεν εχει το παπατζιλικι των 60Ε εξτρα?

Tips:

October 14, 2010, 07:08:04 PMReply #145

Offline elefas

« Reply #145 on: October 14, 2010, 07:08:04 PM »

Μου εχει συμβει 3 φορες αυτο με τις ταχυμεταφορες και επιμενουν οτι ο διανομεας εχει αφησει καρτα αλλα σιγουρα ΔΕΝ εχει αφησει.. Γιαυτο καθε φορα που περιμενω δεμα ειμαι με το tracking no στο χερι και κοιταω τι γινεται και φυσικα οταν δω οτι εφτασε περιμενω μια μερα και τους παιρνω εγω τηλ να κλεισω ραντεβου!

Τι τιμολογιο εδωσες και σε χρεωσαν 100Ε? Αυτα εχουν καμια ξεχωριστη αμοιβη εκτελωνιστη μεσα η επειδη ειναι δημοσιο δεν εχει το παπατζιλικι των 60Ε εξτρα?

Μου έδωσαν ένα χαρτί με κάτι κολυβογράμματα που ανέλυαν τις χρεώσεις αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να αποκρυπτογραφήσω την γραμμική Β. Το πακέτο εστάλει ως δώρο με αξία περί 300 δολάρια.
« Last Edit: October 14, 2010, 07:12:19 PM by elefas »

November 17, 2010, 05:28:35 PMReply #146

Offline termi

« Reply #146 on: November 17, 2010, 05:28:35 PM »
Τα κουφά με τα τελωνεία συνεχίζονται...
Αγορά με μεταφορικά 330€ βάρους 4,5κιλών έφαγε τελωνείο 210€!!!(φόρος,εκτελωνισμός,έξοδα τελωνειακού,έξοδα φύλαξης αεροδρομειίυ κλπ κλπ)
Ταρίφα είναι το 210? >:a
NBFL turbo last decade ....
NCFL 20th anniversary crystal white pearl
Transmission 6speed LSD & FGR 4.1
Tokico & Apex springs
Enkei RPF1 17x9 & 245/40/17
Custom 8point rollcage

November 17, 2010, 05:31:48 PMReply #147

Offline Liakos

« Reply #147 on: November 17, 2010, 05:31:48 PM »
Τι λες τωρα? Δλδ το χαρατσι ειναι της ταξεως του 65%??? Πως δικαιολογειται αυτο?
Μπορεις να κανεις κατι? Αυτο ειναι ληστεια πραγματικη...  >:a

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

November 17, 2010, 05:39:54 PMReply #148

Offline termi

« Reply #148 on: November 17, 2010, 05:39:54 PM »
Mπορώ ρε συ αλλά δεν θέλω να υποχρεωθώ για τέτοια ποσά...
Να ταν κανά begi-cossworth κ να μιλούσαμε για 2.000 τελωνείο σίγουρα θα έκανα κάτι!
Η πουστιά πάντως είναι ότι στο κρατάνε στην αποθήκη κανά 3 μέρες κ μετά σου στέλνουν το χαρτί που λέει ότι χρώθηκες κ 30-70€ για φύλαξη!
Πραγματικά ο επόμενος που θα φέρει βολάν η δίσκο πλατό η μπλοκέ η οτιδήποτε γύρω στα 250με350 ας μου πει τι τελωνείο έφαγε plz!
NBFL turbo last decade ....
NCFL 20th anniversary crystal white pearl
Transmission 6speed LSD & FGR 4.1
Tokico & Apex springs
Enkei RPF1 17x9 & 245/40/17
Custom 8point rollcage

November 17, 2010, 05:44:09 PMReply #149

Offline HOUZIK

« Reply #149 on: November 17, 2010, 05:44:09 PM »
Δεν μας ειπες το πιο σημαντικο...με τι το εφερες? priority mail? express mail? courier?
* oem lsd/4.44 fgr/IL short shifter/4.0kg IL flywheel
* BC Racing BR RS coilovers 6/4kg / RX8 yellow dot sways with polybushings/IL end links/IL ftsb-butterfly-ppf
* AEM cai/Danelatos headers/Magnaflow cat/Racing Beat muffler
* Rota Boost 17x7.5 / AD08R 235/40/17 / Rays lug nuts
* EBC USR discs/EBC REDSTUFF pads/IL brake hoses
* front & side air dam/Garage Vary diffuser/oem stainless steel mesh grille
* custom leather/custom steering wheel/alu. interior, Voodoo knob
* XTR hid 6000k/oem footwell lamps
* Scangauge ll/pioneer p4300dvd

calm before the STORMY BLUE